EVERY PICTURE TELLS A STORY

 
 
 
 
Österrikes GP blev en ganska sömnig tillställning som räddades av Alpine duons inre stridigheter, och av Verstappens och Norris fajt under de sista femton varven efter sista depåstoppet där Verstappen tog begagnade medium och Norris nya medium. Norris desperata jakt på segern påminde Verstappens körning under hans första år i F1, dumdristiga dykningar på in eller utsidan som var dömda att misslyckas i förväg, och som till slut ledde till att Norris tvingades bryta racet, och att Verstappen efter ett depåbesök för nya däck ramlade ner till en femte plats i mål. När två ungtuppar pissar revir så finns det det sällan eller aldrig en vinnare när dammet har lagt sig, utan vinnaren blir ungtuppen som höll sig utanför revirpissandet, den här gången i form av Russel som fick en seger till skänks när Verstappen och Norris tog ut varandra i en race incident där armbågarna blev alltför vassa. Det var rätt så roande att lyssna Norris gnällande efter varje misslyckat omkörningsförsök, oavsett vilken av förarna hamnade utanför banan var Verstappen den som fick bära skulden enligt Lando, både Norris och Piastri är ena riktiga gnällspikar, "han tvingade mig av banan, han korsade den vita linjen, han flyttade sig under inbromsning" och så vidare, sluta med gnällandet och bete er som man, inte som bortskämta småungar.
 
 
 Hos Alpine fortsatte den dynamiska duon med sitt inbördeskrig där Ocon ännu en gång befäste sitt rykte som en galning, jag undrar om det finns någon stallchef i F1 som är dum nog att anlita hans tjänster. Killen är helt klart lite rubbad och ställer till det oavsett vem han har som "stallkompis", jag tror inte att det finns så vårst många förare i F1 som vill vara kompisar med Ocon, snubben borde ta en pratstund med en hjärnskrynklare.
 
För övrigt kan noteras att när Verstappen i en RBR hade en fajt om segern med Norris i en McLaren, så hade Perez i en RBR en fajt med Hulkenberg och Magnussen var i sin HAAS om platserna sex till åtta, jag undrar hur mycket sponsorslantar Perez släpar med sig. Värd att noteras är även Ricciardos bedrift att för en gångs skull slå Tsunoda och samla några poäng, och att de tre bottenstallen Aston Martin, Williams och Sauber befinner sig i fritt fall.
 
Det om F1, i F2 gjorde den upphaussade Prema duon Bearman-Antonelli ingen glad, Bearman bröt racet och Antonelli lyckades med konststycket att få motorstopp när han skulle lämna depån, "megatalangen" tog sig i mål på 14 plats, jag för min del undrar om Wolff är fortfarande sugen på att ha Antonelli som en teamkompis till Russel 2025. I F3 tog Beganocic en tredje plats, för Lindblad som startade racet från andra rutan gick det sämre, han dalade ner till en sjunde plats i mål. Nästa helg är det dags för en racehelg Silverstone, ett race som man alltid ser framemot, det är en stor chans till att Verstappen och Norris åter igen passar på att ta en kukmätning genom Silverstones snabba kurvor, inte mig emot så länge det går just till utan en massa kärring gnäll.
 
 
Dagens grid girl ger tummen upp för kampen mellan Verstappen och Norris, mer sånt men helst på banan, inte utanför den, man ska hålla sig inom reviren när man pissar revir.
 
Amen,..må revirpissandet vara med er.     
 
   
 
   
 
    
 
   

Kommentarer :

#1: Genc

Och glöm inte Serganten som är jämt sist av alla återigen, så snart blir vi av med den där tönten som blir ersatt av bättre chaufförer än honom vilket jag tycker att man borde ha gjort redan förra året. Än att lyssna på LM gänget med att ta endast jänkare till sporten bara.

skriven
#2: Magnus Blomqvist

Det är lite av ett moment 22. Å ena sidan beter sig Max som en idiot varje gång han blir utmanad. Men å andra sidan det här jävla gnällandet över radion patetiskt. Vad hände egentligen med att använda hjärnan? Var är kylan och det taktiska tänkandet? Är det banornas fel eller bilarnas? Eller beror det hela på tv spelen alla sitter och spelar mellan tävlingarna? Eller borde vi avskaffa domarna helt och hållet? Annat var det förr. Just leave me alone I know what im doing. Och det gick hur bra som helst. Med tanke på helgens rally i Polen kvarstår samma fakta som på Kimis tid. If you want to win, hire a finn !

skriven
#3: Peter

Norris 5 sek straff för att lämnat banan flera gånger .

skriven
#4: jhson

Håller med Magnus ovan. På f1.com finns det en video där palmer gick igenom duellen mellan ver-nor. Ver gör många halvfula grejer som han ändå kommer undan med. Men gnället alla förare gör över radion hela tiden är tröttsamt, tom över struntade på träningarna...

Jag tror det snart är dags för att satsa en slant på att bottas kör merca nästa år. F3-kimi imponerar inte just nu och om sainz går till tex Williams så är det bara bottas som är vass nog kvar. Ver byter inte...

skriven

Kommentera inlägget här :