HARD LUCK HAZARD

 
Kvalet i Miami blev en chansartad tillställning...
 
...tack vare den här föraren, Leclerc gjorde det igen, satte sin bil i muren i kval tre, och visade därmed åter igen varför han aldrig kommer att ta VM titeln, snabb är han men saknar den lilla extra kylan som krävs att nå ända fram...
 
...Perez och Alonso i första ledet kan sluta i tårar redan i första kurvan i racet.
 
Verstappen som hade dominerat tidsmässigt under hela racehelgen gjorde ett sällsynt misstag i sitt första försök i kval tre, när sedan Leclerc satte sin bil i muren med 1,40 kvar av kval tre försvann chansen för Verstappen att kriga om pole i sitt andra försök, men en podiumplats lär han ändå nå i dagens race från sin nionde startruta. Hela kvalet blev en något märklig tillställning, McLaren duon Norris-Piastri försvann redan i kval ett, Hamilton i kval två, Bottas tog sig lätt till kval tre i en Alfa som har saknat prestanda under årets inledande race, men missade sedan chansen i kval tre att kriga om en mer framskjuten  placering på gridden tack vare Leclercs miss, Bottas hade bara ett set nya mjuka kvar i kval tre och tänkte göra bara ett kvalvarv, Magnussen startar från en fjärde ruta i en HAAS och så vidare, hur det sedan går i racet är en helt annan historia. Verstappen och Leclerc lär köra upp sig genom startfältet, Magnussen kommer att falla som en sten, torpeden Russel kommer sin vana trogen köra på någon, Bottas har en bra chans att ta någon eller nägra poäng, vädrets makter har en bra chans att ställa till det liksom säkerhetsbilen och så vidare. Banan som sådan är ett dåligt skämt,  Hard Rock Stadium banan är mer pudel än black metal, mer The Poodles än Children of Bodom, det enda hårda man hittar på den här banan är murarna, 19 långsamma kurvor är ingen större utmaning.
 
Dagens grid girls är en hyllning för hattar och rattar på jänkarmanér i ett samhälle där Hooters möter Gud på vägen till Disneyland.
 
Amen,..må hattar och rattar vara med er när ni styr tillbaka till framtiden.   
 
 
 
    
 
       
 
      
 
           

Kommentarer :

#1: Tomi

Tänkte bara froch åga om du har nån ide om vad Leclerc kan ha för deal med Ferrari eller nån sorts hang up på dem för han gör helt klart för många misstag klarar sig trots det i princip utan kritik vilken är orsaken?
Ha det....

Svar: Ferraris högsta ledning gillar honom så han sitter säker, stallchefen kan inte göra sig av med honom. Ha det bra Tomi.
Brandon Lee

skriven

Kommentera inlägget här :