TRIPLE TAKEOVER

 
 
Leclerc tog idag en något överraskande seger på Red Bull Ring där han under racet passerade Verstappen inte mindre än tre gånger, på varv 12, 33 och 53, och det utan att Verstappen hade något att sätta emot, balansen i hans RBR var inte den bästa idag, ett ytterst ovanlig fenomen i en Newey skapelse.  Hjälpryttarna hos RBR och Ferrari hade ingen lycka med sig idag, Perez hamnade tidigt i grusfållan och kastade in handduken, och Sainz i sin tur drabbades av FIAT kvalitén i sin Ferrari PU som gick upp i rök. Mercedes duon i sin tur tackade och tog emot, en tredje plats för Hamilton och en fjärde plats till Russel igen när RBRs och Ferraris hjälpryttare tvingades kapitulera, den enes PU död är den andras poängbröd. Ocon tog en fin femte plats före Schumacher, Norris blev bäst hos McLaren med sin sjätte plats i mål, och Magnussen såg till att båda HAAS bilarna hamnade i poångprotokollet. Ricciardo fick stryk av Norris igen, men knep två poäng med sin nionde plats, den sista poängen hamnade hos Alonso som hade mycket strul under racet.
 
Bottas med sin elfte plats blev utan poäng efter en start från depån ,Albon korsade mållinjen som tolva, Stroll slog Vettel och klassades som trettonde i mål, och Zhou blev fjortonde före AT duon som hade en mindre lyckat racehelg. Den sista som klassades i mål blev mannen som vill rädda alla bina på jorden, FIAs nya image skapare Vettel som har tagit över efter Hamilton. Hans uppgift tycks gå ut på  att visa för hela världen hur mycket F1 cirkusen ömmar för miljön, mänskliga rättigheter och andra viktiga saker, jag för min del har lite svårt att begripa sambandet mellan oljeindustrin och att rädda alla världens bisvärmar, ska de suga i sig olja istället för nektar?  
 
 
 
 
 
Ingen rök utan eld, problemen med Ferraris PU och växellådor tycks aldrig ta slut, hur svårt kan det vara att bygga grejer som håller fler än ett race? 
 
Dagens grid girl gillade vad hon såg på Red Bull Ring idag, bra fajter både i täten och ner på mittfältet på en rätt så simpel bana,.mera sånt.
 
Amen,..må biodlaren Vettel vara med er.   
 
              
 
       
 
      
 
     

Kommentarer :

#1: Magnus Blomqvist

Brandon! Vad händer med McLaren? Tror du Palou kommer ta Ricciardos plats? Och vart går han isåfall? Vilken soppa! Snälla hjälp mig att reda ut denna soppa!

Svar: Tja, Felix är nog rökt vad det gäller Indy sitsen, Palou tar hans styrning, Ricciardo blir kvar hos Macken ett år till och Felix hamnar i F E. Ha det Magnus.
Brandon Lee

skriven
#2: Genc

Är ett stort fan av Vettel, men hans ideologi om bin är just wtf🤣🤣🤣😂😂😂

skriven

Kommentera inlägget här :