COTA CRAPPER

 
Jag hade ingen möjlighet att skriva om kvalet igår, var upptagen av diverse annat, men bättre sent än aldrig, start griden inför dagens race ser ut på följande sätt.
 
1      Hamilton      2      Vettel
 
3      Bottas          4      Ricciardo
 
5      Räikkönen   6      Ocon
 
7      Sainz            8      Alonso
 
9      Perez            10    Massa
 
11   Kvyat             12    Grosjean
 
13   Ericsson        14    Stroll
 
15   Vandoorne     16    Wehrlein
 
17   Verstappen    18    Magnussen
 
19   Hulkenberg    20    Hartley
 
Hamilton är för nuvarande mer eller mindre oslagbar, Mercedes senaste aero uppdateringar spelar honom i händerna, motivationen är på topp, och han kan köra utan press i kraft av sin stora poängledning, Vettel gör vad han kan men räcker inte riktig till.
 
Bottas har uppenbara problem under inbromsningen, balansen och stabiliteten finns inte där på samma sätt som under den första halvan av årets säsong, Mercedes uppdaterings paket tycks vara mer eller mindre helt anpassade efter Hamiltons behov, något som faller rätt så naturligt med tanke på poäng situationen för de inblandade. 
 
Ricciardo och Räikkönen lyckades med konststycket att pricka exakt samma tid under kval tre, 1,33, 577, Ricciardo gjorde sin tid före Räikkönen och klassades därmed som fyra.  Ocon kvalade ut teamkompisen Perez, Sainz gjorde samma sak med Hulkenberg i sitt första kval i en Renault, något som säger en hel del om Palmers nivå som en F1 förare.
 
Alonso startar från åttonde rutan bredvid Sainz, Perez och Massa delar det femte ledet. Kvyat gjorde ett ok kval, var 0,8 snabbare än Hartley, Grosjean brottades med diverse problem men lyckades dock bättre än Magnussen, som fick ingenting att stämma och fick även en tre platsers nedflyttning på griden.
 
Ericsson gjorde ett riktigt bra kval i sin Sauber med hjälp av några nya uppdateringar, Wehrlein i sin tur verkar lite uppgiven, må hända att han nu vet att hans F1 karriär är på väg att ta slut.
 
Verstappen som startar från 17 rutan har förlängt sitt kontrakt med RBR och stannar till 2020, Ricciardo får nog nöja sig med att spela andra fiolen oavsett var han hamnar 2019, han är som Webber, snabb men inte snabb nog för att vara första förare.  Alonso förlängde sitt kontrakt med McLaren som lär bli hans sista stall i F1, Hamilton kommer att göra det samma hos Mercedes inom kort, vem som kommer att ta över Kimis sits hos Ferrari när han slutar återstår att se, liksom tidpunkten för när Kimi slutar, man vet aldrig med Iceman.
 
Det om F1, några polare tycker att jag ska vara med när 2018 års Sturgis går av stapeln,...
 
...det brukar komma mellan 400 till 500000 bikers till Sturgis vid Black Hills i Södra Dakota, jag har varit där några gånger även om jag inte är HD frälst, festligt och fullsatt, så det kan hända att jag följer med dit nästa år igen.
 
Till sist något helt annat, jag träffade några L.A svenskar i krogen i går kväll, de hade kommit till Austin dels för att kika på F1, dels för att festa loss med andra F1 gäster.  Någon gång under kvällen frågade en av tjejerna vad jag tyckte om Harvey Weinstein affären, och den uppmärksammade Me Too kampanjen som har spridits som en löpeld världen över i social media, där tjejer/kvinnor berättar om sexuella övergrepp de har blivit utsatta för.
 
Jag gillar definitivt inte fega kräk som ger sig på kvinnor, och utsätter dem för sexuella övergrepp, så mitt svar blev därefter, sedan frågade hon om jag hade uppmärksammat det som hade skrivits i svensk media angående sexuella övergrepp i Sverige, något som jag inte hade gjort, jag läser sällan svensk media numera.
 
Så, när vi kom hem från krogen så kikade jag in hos diverse aktörer, och blev inte speciellt överraskad av att namn på mysfarbröder  tillika media profiler som TV 4 Timell, AB Virtanen och SVT Kroner dök upp, det finns många "PK feminister" inom media och nöjesbranschen som seglar under falsk flagg, och använder sin maktposition för att begå sexuella övergrepp.  
 
Vad borde man då göra med individer som  de ovannämnda herrarna? Tja, kanske skära av kuken på dem med en slö kniv, och köra ner den i halsen på dem så att de kan suga av sig själv. I mina kretsar bland brothers on bikes råder nolltolerans gentemot folk som begår sexuella övergrepp, en våldtäktsman kan lungt räkna med ett oväntad besök, och ett icke kvistfritt kvastskaft utan glidmedel uppkörd i röven så många gånger att de begriper att de har gjort fel, fy fan för hycklande låtsas "PK feminister" med kuk, man skäms att vara av samma kön som ni.
 
Dagens se men inte röra grid girls skickar en hälsning till den dynamiska trion i Sverige,..
 
...go fuck your selves idiots.
 
Amen,..må alla falska "PK feminister" ruttna i helvetet.      
 
    
 
      

Kommentarer :

#1: Janne

Håller med, man får skämmas för att vara man.
Efter detta race får du ännu ett rätt i dina åsikter om Tilke`s asfaltfält. En lösning skulle vara att sätta GPS sändare kopplad till tändningen, kommer du utanför banan bryter tändningen i ett par sekunder. Eller som det var förut kerbs, sand eller gräs utanför asfalten.Domarna verkar inte klara av uppgiften i alla fall. Jag blev glatt förvånad att deras lilla favorit blev bestraffad för detta.

skriven

Kommentera inlägget här :