ABSOLUT GREED

 
 
Bättre sent än aldrig brukar man säga, det tog några race innan Perez knep pole, frågan är vad han offrade angående race pace för att kunna ta pole, 0,025 är inte mycket men det räcker. Ferrari duon tog andra och tredje rutan, Leclerc bör satsa på att ta sig förbi Perez direkt efter starten, mexikanaren är irriterande duktig att leka rörlig chikan, dock är RBR och Ferrari rätt så jämngoda i fråga om hästkrafter, så det kan bli ett styvt jobb för Leclerc att ta sig förbi Perez. Verstappen var lite blek under kval tre, måhända att han har satsat mer på en raceorienterad set up för hårdare gummiblandning där Perez satsade mer på kvalorienterad med mjuka. Ocon tog en fin femte plats, det verkar som så att även Renault PU har hyggligt med hästkrafter, huruvida den orkar en hel racedistans återstår att se. Russel blev den av Mercedes piloter vars set up fungerade någorlunda bra, det finns tillräckligt hästkrafter även i Merca PU, det är aero som inte riktigt än håller måttet. Alonso fick stryk av Ocon och fick nöja sig med en sjunde ruta, Bottas blev åtta, i och med den placeringen har han nu kvalat in i topp tio 103 gånger på raken, ingen annan är i närheten av den sviten. Gasly överkörde i sitt sista kvalvarv och slutade på en nionde plats före Magnussen, som inte riktigt hittade samma fart som senast i Bahrain, men bra jobbat av honom ändå.
 
McLaren visade lite bättre fart idag, Norris blev elva och Ricciardo tolva, Zhou fick stryk av Bottas med fyra tiondelar och startar racet från trettonde rutan. Schumacher försökte hänga med i Magnussens tempo, gjorde ett misstag och hamnade i muren, han kraschade ett antal gånger ifjol och tycks forsätta i samma stil i år, i mina ögon räcker han inte riktigt till i F1. Stroll slutade på en femtonde plats i en AM som inte alls räcker till, Hamilton var helt vilse med sin set up och åkte ut redan i kval ett, det kan bli så när man kör stallets bilar med olika set up för att hitta rätt.  Albon hittade ingen fart alls med sin hopplöst långsamma Williams, Hulkenberg verkar lite ringrostig, Latifi satte sin Williams i muren, och Tsunoda kom aldrig igång när hans bil sa upp kontraktet direkt.    
 
Det tog tid att dalta med Schumacher, de här F1 förarna är sköra varelser jämfört med hojåkare, saknar lite stake.
 
Igår var det lite första maj vibbar med över Jeddah när rebeller skickade några missiler till ARAMCOs oljedepå inte så långt borta från banan, förarna ville ställa in racehelgen, men skickades iväg med svansen mellan benen av FIA och LM. Förarnas GPDA tycks bestå av ett antal stirriga, små knähundar som skäller men vågar inte bita, ett gäng livegna som enligt Hamilton inte kan förväntas bära ansvaret för att mänskliga rättigheter efterlevs i Saudiarabien, och att han själv inte kan göra något eller säga något för att förändra det. Det må vara så, men med tanke på hans stora ord under de senaste åren hade jag förväntat mig lite mer av honom. Nu framstår han som en självgod pratmakare som backar direkt när det verkligen gäller, förarna hade chansen att sätta ner foten men fegade ur, jag undrar om inte GPDA står för Greedy Puppets Doing Ascension eller något liknande, en tämligen tandlös förening är den hur som helst.
F ettans flummiga No War blomma är ett hån mot människor som dör i krig, och det även med "legenden" Sir Lewis i spetsen...
 
...skurkar som Putin dör inte om man kastar blommor på honom, ge mig en TRG 42 och en chans att komma 1,5 kilometer från den ryska fähunden, så släcker jag honom med ett skott och skickar honom till helvetet där han hör hemma. 
 
F1 "legender" bör byta ut Saudiarabisk rosenvatten mot drickat på bilden här ovan, när plånboken är hotat så gör girigheten sig gällande, GPDA valparna hör hemma i ARAMCOs kennel, lika valpar leker bäst och slickar i sig livets sötma ur FIAs matskålar.
 
Gårdagens grid girl jobbar kvar även idag, fingret går till FIA, ARAMCO, GPDA stirriga valpar och Saudiarabiens kungafamilj av slaktare,...FUCK YOU.
 
Amen,..må Absolut Greed vara med er.     
 
        
 
        
 
     
 
    

Kommentarer :

#1: ilkkaluukas.blogg.se

Were there even threats that they would be forbidden to leave the country and that the cars would be confiscated?” veteran journalist for the Swiss newspaper Blick, Roger Benoit, wondered.

Inte j

Svar: Hot och utpressning är vanligt förekommande inom proffsidrotten där pengar styr precis allt, har man betalt en slant vill man ha något tillbaks, och det till varje pris.
Brandon Lee

skriven
#2: Peter

Så sant Brandon , man borde sätta en kula i alla giriga diktatur typer som finns runt denna värld .
Jag var i denna värld för många år sedan och då fick vi inte röra oss i staden under söndagarna för att man hade offentliga avrättningar på torget och beroende på straffet så blev man av med öron , händer eller huvudet .

Det skall bli intressant om vi får lite tät rejsing men mercedes är ju väldigt långt efter och HAM är ju totalt vilse jag har ju varit en Ferrari idiot länge och bara njuter kommer ihåg när Mercedes köpte all data om däcken industri spionage detta kom fram innan SPA veckan det året efter det så gick det bättre för dom och nu så har dom en massa foton av golvet på Haas ja ja vi får se hur det går ....

Svar: Jag tyckte att det var rätt så märkligt med dödens tystnad i svensk media och från politisk håll när saudier avrättade 81 människor på en dag, men tänker man efter så begriper man tystnaden, Sverige gör mycket affärer med saudier och vill inte stöta sig med de, hade det varit Nordkorea så hade alla skrikit sig hesa över barbarisk grymhet,.money talks. Merca har satsat allt på sin design och vill inte släppa det, modifiera ja, men inte kasta i soptunnan, i Australien om två veckor lär vi se en hel nya uppdateringar, huruvida de kommer att fungera eller inte återstår att se. Ha det Peter.
Brandon Lee

skriven
#3: Genc

Hade jag kört i Formel 1 hade jag gjort en Niki Lauda, nämligen att ha ett stor möte med allihopa. Och om de inte hade lyssnat på mig, hade jag packat väskan och skitit i racet totalt. Simple is that, men dagens är så jävla pk så det är inte klokt. Allt detta för att göra sociala medie soffexperterna, och FIA glada. Jaja! Att de inte tänker på sig själva är ju fan helt sjukt, så de får skylla sig själva om någon dör i dagens race. Snart kör man Formel 1 i Ukraina eller i Syrien där det fortfarande är i krig, pga detta pk bullshit mentality everyone has today.

Svar: Det är pengar och PK som styr i F1, och FIA och LM som bestämmer vad förarna kan säga eller göra, sånt är proffsidrott, mycket pengar och lite idrott.
Brandon Lee

skriven

Kommentera inlägget här :