THE FINAL COUNTDOWN


 
 
När Mexico firade de dödas dag, passade F1 på att fira den stora fuck off dagen med gemensamma krafter, det delades ut fingrar både till vänster och höger. en del välförtjänta, några oförtjänta.
 
Den i särklass mest fingerfärdiga var Vettel, som förärade både Charlie Whiting, Verstappen och Ricciardo med dagens mest rungande fuck off, och det trots att Arrivabene försökte lugna ner tysken genom att påpeka, att man hade gjort Charlie uppmärksam om vad som hände ute på banan, Vettels replik löd på att Charlie kunde fucka off.
 
 
Verstappen i sin tur skickade en retur fuck off till Vettel som enligt honom betedde sig som ett barn, och påpekade att Vettel bytte spår tok för sent under inbromsningen när Ricciardo gjorde sitt omkörningsförsök, och tillade, att han själv har alltid haft minst 10-15 meter till den bakomvarande när han själv har bytt spår under inbromsningen. Jag för min del undrar om inte lillen behöver glasögon, Kimi hade framvingen under hans växellåda både i Ungern och i Belgien när babyracern bytte spår.
 
Ricciardos finger går till Vettel, och australiensaren tycker att även Hamilton borde ha straffats på grund av att han genade genom första kurvan och tjänade tid, FIA i sin tur säger att Hamilton inte alls tjänade någon tid utan förlorade tid istället.  Daniel även la fram ett förslag, att man borde bygga en jävla mur till bankanten för att folk som Vettel ska lära sig var gränsen går.
 
 
Rosbergs finger går till Verstappen, vars idiotmanövrar två gånger om var nära att innebära slutet för Nicos dröm om en VM titel.
 
Hulkenberg blev lite upprörd när Kimi blåste förbi på utsidan, Tysken snurrade och fick förmodligen bromsspår i sina kalsonger av vinddraget, hans halvfinger går till Kimi, varken Kimi själv eller jag kunde upptäcka någon slags kontakt mellan Kimi och  Hulkenberg vid omkörningstillfället.
 
Kimis finger går till stallet ,som tvingade honom köra med den mjukaste gummiblandningen under den fria träningen, som i sin tur ledde till, att han inte fick chansen att hitta de rätta inställningar med de hårdare gummiblandningar som Vettel fick chansen att göra.  Vettel påpekade redan då, att den mjukaste gummiblandningen inte var den snabbaste, det gjorde även Kimi när han påpekade, att det var helt jävla meningslöst att snurra runt med den mjuka gummiblandningen eftersom man fick inte ut någon nytta av det alls, och frågade om han verkligen måste fortsätta med det.  Stallet svarade att han skulle stanna ute och köra, med medium fick inte Kimi köra alls under den fria träningen när man letade efter de rätta inställningar, där av att bilen sedan inte fungerade med medium under racet.
 
Ericsson ger inget finger alls trots kalabaliken i första kurvan, utan säger att han gjorde sitt bästa race hittills under sin F1 karriär i Mexico, det må vara så, men jag tvivlar på att det räcker till att väcka stallchefernas intresse bland de bättre stallen, hur bra man än kör så är en elfte plats ingen större merit i F1.
 
Det delades ut ytterligare ett antal halvfingrar, bland annat ett av Arrivabene till domarna, han kunde inte alls begripa varför Vettel straffades, något som kan uppfattas som lite märkligt med tanke på, hur ofta Vettel har kritiserad andra att byta spår under inbromsningen. Även Lauda delade ut ett finger, i hans fall till Verstappen som enligt Lauda var nära att sabotera Nicos VM dröm, det kanske ligger något i det.
 
Jag för min del får lust att ge ett finger för hela F1 cirkusen, som håller på att förvandlas till en såpopera av rang. Vettel som tycks helt har hamnat i obalans mentalt kör numera som en äldre kopia av Verstappen, i Austin saboterade han Hulkenbergs och Bottas race i första kurvan, nu försökte han kastrera Ricciardo, dock hade han helt rätt i, att Verstappen låg och bromsade så att Ricciardo skulle komma ikapp och förbi Vettel.  Verstappen i sin tur fortsätter på den arroganta och hjärndöda vägen med sina vansinnesförsök till omkörningar, varken hans arroganta inställning eller huvudlösa körning hör hemma i F1, snubben borde skickas tillbaka till matarserier eller till en coffee shop i Amsterdam.
 
Har jag glömt något?  Visst fan, race resultatet.
 
1           Hamilton
2           Rosberg
3           Verstappen
4           Vet,...
nej, vänta, nu blev det lite fel,.
1           Hamilton
2           Rosberg
3           Vettel
4           Ver,...
nä, fel igen, bestäm er nu hur ska ni ha det!
1           Hamilton
2           Rosberg
3           Ricciardo
4           Verstappen
5           Vettel
6           Räikkönen
7           Hulkenberg
8           Bottas
9           Massa
10         Perez
11         Ericsson
12         Button
13         Alonso
14         Palmer
15         Nasr
16         Sainz
17         Magnussen
18         Kvyat
19         Gutierrez
20         Grosjean
21         Ocon
22         Wehrlein 
 
 
 
 
Det om pajaserier i F1, jag hade tänkt att skriva om pajaseriet redan igår, men vi hade ett flyg att passa, fick skjuts till flygplatsen i en low rider som skuttade omkring som en pilsk, påtänd skogshare på friartåg, väl framme kände man sig något lite sjösjuk, men jag antar att sådant hör till när man åker med en low rider.
 

Min födelsedag är på ingång, Amber har hållit tyst om fram till idag vad hon tänker ge mig som en födelsedags present, men i morse innan hon åkte till jobbet berättade ´hon vad som komma skall, hennes födelsedags present till mig är en treveckors resa till Fiji, vi åker på söndag morgon.
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, jag vet inte om jag har gjort mig förtjänt av den här härliga, omtänksamma kvinnan, jag blir överväldigad av hennes omtanke och kärleksfulla närhet, det bästa är nog att inte tänka på något alls utan bara leva och njuta av livet så länge det varar.
 
Med tanke på resan lär det inte bli några fler F1 race för min del i år, jag tror inte att de är speciellt intresserade av F1 på Fiji, men man ska aldrig säga aldrig, några spontana inlägg kan dyka upp när ni minst anar det.
 
Till slut, vet ni varför det inte finns några norrman inom formel bils racing?  Jo, norrman klarar inte av öppna cockpit, de drabbas av astma och spruckna läppar på grund av luftdraget.
 
Amen,..må fingret vara med er.   
    
 
     
 
 
 

Kommentarer :

#1: Marcus

Du gör nog rätt i att sticka till Fiji och fira födelsedagen. Det är ingen dålig kvinna du hittat :) Tror vi klarar oss ett tag utan F1 rapportering så länge du skriver om nästa säsong ;)

Det är riktigt kasst av Ferrari att Kimi inte fick testa medium däcken ordentligt. Barrichelo testa däcken åt Schumacher men Vettel är ingen Schumacher även om han tror det.

Nog om det. Ha det så trevligt på Fiji!

skriven
#2: antonio

Man får det man förtjänar här i livet, får man en kvinna som bjuder en på en härlig resa så är det bara att njuta. Vettel hamnade fel den här säsongen redan i Australien och personligen tro jag att nästa säsong är Vettel sista säsong hos Ferrari.

skriven
#3: Lilja

Jag skrek av glädje när Verstappen vägrade släppa Vettel och Ricciardo kom ikapp, tänkte nu smäller det. De var nära, tänkte inte en sekund på Eriksson utan att Kimi skulle få tillbaka det teamet sjabblat bort. Det snackas en hel del på Viasat att dagens bilar är så snabba, att dom börjar slå rekorden från 2004, ligger det någon sanning i det, tänkte drs på kvalet, ultra soft eller däcken kanske t.o.m var bättre förr? Vad tyckte du om Hamiltons manöver i första kurvan? Känns väldigt fel att kunna bromsa så sent det bara går för att sen inte ens försöka ta sig genom kurvan, för hade han gjort det så hade han tappat ledningen.
Han tjänade massor på den manövern.

skriven
#4: MagnusLundahl

Tjena Brandon. Tack nu har du förklarat allt jag undrade om. Jag kolla aldrig fri träning och kvalet denna gång.
Det blir bara värre och värre. jag är så trött på alla dessa förlåtande banor. Bara köra utanför om man missar stort. Men med tanke på dessa dåliga förare så behövs alla barn säkringar. Hm Ban menade jag nog.

Hur vanligt är det en förare inte ens får på 3 träningar köra med däcket man kommer köra racet med? jag undrade så varför kimi inte hade mer fart med medium.
Mad max och sko drickande kamelen och Hamilton.Tragiskt minst sagt. Bara invänta nästa år. Vem kommer köra i hjäl vem?

mvh

Magnus

skriven
#5: Trainer

Trevlig resa till Fidji, på flyget dit ska lyssna Pointer sisters Slow hand jag lovar det betalar sig när du tar den live till henne.
F 1 känns torftigt just nu kollade med get öga den på kvällen just hemkommen från tjäder jakt.Det är jaktens Formula 1,det är det svåraste du kan hitta på, det ultimata jakten och det bästa med det är det är samma regler varje år och samma tolkning av reglerna också, den skickligaste kommer till skott och den smartaste kommer undan.
I morgon kommer det att snöa iDalarna kanske 2-3 dm, härligt med årstider
Några år sedan sålde polare till mig ett bra företag och fick jävla massa euro för den,flyttade till Florida som brukligt var, kommer tillbaka efter 8 månader och säger: Jag vill ser aldrig solen något mer.
Har det bra alla Racing Lovers
R.I.P F 1 säsong 2016

skriven
#6: Hailwood

Njut av resan till Fidji och tack för underhållande och lärorik Blogg!
Hoppas att du väljer att fortsätta med bloggandet nästa säsong, inkluderat försäsong, testning och förklaring av teknik.
Sett via tv-rutan och texter så verkar Vettels psyke var lite vingligt. Hur funkar samspelet i teamet och med Kimi?

skriven
#7: Magnus Blomqvist

Åh vad bra du skriver! Sakligt och informativt om Kimi och hans helg och sedan avslutar du med åsikter jag (och väldigt många runt om i världen som jag uppmärksammat i olika kommentarer i diverse artiklar och krönikor under dagen) till fullo delar. INGEN är intresserad av detta pajaseri. Vilket du tydligt och väldigt roligt också beskriver i slutet. Ha nu en underbar semester!

skriven
#8: Anders

Domarna i F1 är en parodi. Tror inte under alla år jag sett F1 varit med om sådan inkonsekvens som det varit sista åren. Det som är helt OK ena racet är 10 sekunders straff i nästa. Att Hamilton haft gräddfil länge är inget nytt. Sedan fick Verstappen göra vad han ville tills Hamilton blev hindrad, då ska reglerna ses över. Sedan straffar man Vettel för en i mitt tycke betydligt mildare förflyttning än det till exempel Kimi råkat ut för tidigare i år. Jag kan förstå om det kokar under hjälmen på både en och annan. Om rätt skall vara rätt borde det delas ut bestraffningar för de tidigare racen också.
Eller så får domarna titta på säsongen i efterhand och dela ut straff som de vill tills rätt person vinner.
Eller ännu bättre, domarna kan direkt bestämma vem som skall vinna så behöver de inte ens köras om det.

Efter att sett F1 i nästan 20 år så hoppas jag att nästa år skall vara året då det blir bra igen för det har varit några tråkiga år nu.

skriven
#9: Anonym

Oväntat att kimi blir hyllad här vad han än gör...

skriven
#10: Peter

Det luktar skit om denna politik i F1 må dom som bestämmer dö snart ....
Presenter måste man ta hand om . Grattis
Mvh Peter

skriven
#11: 1014johansson

Tack Brandon, nu kan jag släppa varför kimi inte va snabbare på medium! Är inte Ferrari intresserade av att ta så många poäng som möjligt?

skriven
#12: Classe Salem

GRATTIS !!
Ta vara på denna dam! De finns inte många som är så omhuldande, jag hittade en efter 44 år, gift sedan 22 år.
Hoppas att de städar upp i den här soppan på banan, som jag skrev tidigare, håller med dig ang "frogface", han kommer att ställa till det med mer farliga tillfällen!
Att de inte ser det i domarkollegiet, är de köpta av Red Bull, lr? Kan de inte försöka se det sportsliga i cirkusen, är det bara "mammon" som bestämmer?
Vi får se om det blir ngn skillnad nästa år, annars lägger jag ner och säger upp sportkanalerna, det är bara för F1 som jag köper dem! Rallycross kan man se i TV1! Det är väl det som ännu är någorlunda "rent" !
Ha nu en bra semester och njut av sol bad och flicka! //C

skriven
#13: Patrik Jansson

Hej och Grattis !!

Man kan ju undra vad Ferrari håller på med verkar som att dom vill Vettel före Kimi till varje pris?! Komedi på hög nivå i f1 idag med bestraffningar hit och dit som helt tagna ut luften och verkar som tidigare sagts bara gälla vissa!!
Ha en skön semester och jag ser fram emot nästa inägg från dig !

skriven
#14: BomanP

Nu har domarna med Charlie Whiting i spetsen verkligen bevisat sin inkompetens även för den minst inbitna F1 fanset

helt horribla och inkonsekventa beslut av domarna.

Vettel skriker som ett barn som blivit utan lördagsgodis, Verstappen kan göra vad han vill, Hamilton oxå!

Verstappen har dock en poäng i vad han säger om sitt straff, relativt till Hamilton. Sen blir Vettel bestraffad för någon som inte borde ha inträffat om verstappen skulle ha gjort det han borde från början.

Ferrari måste strukturera om i sin taktik avd. så dåliga att det bara är Williams som är sämre typ.

Blir galen, Verstappen, vet inte om jag älskar eller hatar det!

Sen verkar jag vara ensam bland mina vänner som tycker att tomtens förslag med murar vore en brilliant lösning för F1

skriven
#15: calle

din blogg är det ända som varit bra med F1 i år även förra året.man vet ju inte om man ska skratta eller gråta. ska väl inte behöva läsa i tidningen dan efter vem som vann när man betalar för att se racen.
i stället för murar skulle föreslå sandlådor till pojkarna.kör man av ska det märkas.
ha en skön resa till solen o välkommen tillbaka när du tröttnar på lättinglivet.

skriven
#16: Kim(i)

Läste att Brawn nog tar över för Äckelstone, det här kan ju faktiskt bli bra i slutändan med en vändning trots allt, om inte han också får något vansinnesutbrott känner att han ska fylla fickorna först och främst.

skriven
#17: Nico

Fiji... nice - tant Amber tar hand om dig! Ordning och reda m a o.

Alltså jag måste säga att de två sista racen har ju bjudit på ol'school action. Wheelbanging - painttrading - fingerflippin' - nosediving action i mängd!
Man kunde näääästan tro att det var 80-90 talet igen där man tillåts ge igen för gammal ost. Men sen kommer FIA och.... honestly FUCK OFF! :-)

Låt det bara hända. Förarna ska förstås inte ramma varandra. Men dom måste ju kunna toucha varandra lite. Aaaah... gränsen är verkligen luddig och rörig som regeringskicket i Svedala.

2017 blir faktiskt sista chansen för min del. Precis som Alonso... vi får se hur bilarna är sen bestämmer jag mig för 2018.

Ha det riktigt bra BL!

// Nico

skriven
#18: Tomi

Ferrari agerar bara efter sin ekonomiska plan, Tysklandsmarknaden är väldigt mycket större och kapitalstarkare än Finlands, så enligt Ferrari går det nog precis som planerat. Med facit i hand så släppte man inte ens in Kimi i matchen utan styrde lite varligt och faderligt honom åt sidan. Ser inte hur det skall kunna bli annorlunda när det gäller Ferrari nästa år, de kommer knappast ändra sin ekonomiska agenda. Hoppas ändå att det totalt sett blir bra racing nästa år....

skriven
#19: André Hulinder

Förarna ska köra hårt men shysst mot varandra men F1 behöver dramatik, det behöver vara lite som på 70-80 talet där det var tjaffs och bråk! F1 behöver förare som Kimi som kan slänga iväg några härliga meningar till sin personal i depån, vettel som gapar och skriker på alla,Alonso som driver med sitt eget team,Hamilton och Rosberg som krigar mot varandra osv osv
Kimi och Hamilton är 2 solklara förare som verkligen bidrar till underhållning, tänk om alla vara lika jävla tråkig som typ Bottas som skapar noll underhållsvärde! Visst,han är duktig på att köra men sen då?

skriven
#20: peter

grattispå födelsedagenoch njut av din ledighetsom
du har förtjänat efter alla dina blogg artiklar
tack så mycket.å just de hon den därAmber råkar inte ha någon syster som uppskattar lite trevligt sällskap

skriven
#21: Jonatan

Se till o njut av ledigheten nu! O ladda batterierna t nästa säsong:)

Hyfsat avis på resmålet...Ser ju inte helt fel ut dit du o Amber ska:)skriven
#22: Jonatan

Se till o njut av ledigheten nu! O ladda batterierna t nästa säsong:)

Hyfsat avis på resmålet...Ser ju inte helt fel ut dit du o Amber ska:)skriven
#23: zenkert

Tänk vad man kan göra med pappas pengar.
Bara promenera rakt in i F1 fast man både
har akné och nyss fått pubishår...
Vilken combo!
Stroll into F1 with Lance.

Fiji Brandon, med Amber.
Du / Ni lär aldrig komma tillbaka :-)
Enjoy, multiplicerat med Pi.

Sen ibland är man ju lite trööööög...

The Final Countdown - denna bloggs titel.
Låten - hörde jag första gången på Paul Ricard.
Brände näsan i solen så den såg ut som en Babian-röv.
Men kul var det att bevista ett F1-lopp där.

Man kan gärna höra den igen och igen, låten alltså, men man måste stava rätt när man söker.
Skriv inte The Final Cuntdown ;-)

Listen:
https://www.youtube.com/watch?v=w9km01hvP4w

Ciao

skriven
#24: 426 Hemi

Hoppas att du njuter av livet just nu Brandon. Om du har tid att kommentera. Efter Saubers senaste investering/anställning hur kommer deras 2017 att se ut??? Klarar dom av att hitta en balans i bilen som gör att dom blir ett poäng team?

skriven
#25: zenkert

What happens, happens.
Trump happened.
Shit happens.
Thats one of the rules in life.
Shit happens.

Så medan shit händer kan ni ta en kik på min nya sida.
http://suicidegame.com/racing/page3.html

Brandon och Amber, dom är uträknade i 3 veckor.
Dom bara n j u u u u u u u u t e r.

Ciao

skriven
#26: zenkert

Det blev inget frispel.
Ocon tog platsen hos Force India.
Men då blev ju en plats garanterat ledig i Manor.

Så jag stoppar i några kronor till, i maskinen för Felix i Manor!
Och skjuter upp den första kulan.

Förresten, har ni läst ryktena om Nasr och hans sponsor?
Den Brasilianska Banken.
Mörka moln där angående hans vara eller inte vara i F1.
Jag skrev för en dryg månad sedan att han inte har
någon sits 2017, baserat på en okulär iaktagelse i en
intervju med honom på nätet. Hans ögon var inte glada.

Får se om spådomen håller i sig?
Just nu verkar den ju i alla fall att göra det.

Några ord Brandon, orkar du väl med, från Paradisöarna?
Eller så kan Amber skriva något, medans du snorklar.
Spök-skrivaren Amber.
Vore kul att läsa :-)

Ciao

skriven
#27: 426 Hemi

Vad tror Zenkert händer med Gasly

skriven
#28: zenkert

Ahh. . . . 426 HEMI.

Gasly, har ingen aning.
Han finns inte inom räckhåll i min radar.

Eller så som, man tydligen ska tolka det
som händer i F1 just nu med att signa
förare, så är det Akné och andra pubertetsliknande
kriterier som gäller för att få en F1-sits.
Så kanske Gasly får ett säte också.

Men vad vet jag?????
Ingenting

Ciao

skriven
#29: zenkert

Second thought on that!

Eller så kan man se ut som Wehrlein.
Han har ingen akné.
Men ett ansikte i princip hugget i granit.
Som en ung manlig Grace Jones look-a-like.

Googla på det!

Med det hjälper ju inte Pascal.
Och inte Grace Jones heller ;-)

Bara en enkel iaktagelse.

Ciao

skriven
#30: Flying finn

FUCK YOU....KIMI snabbare än Svettel

skriven
#31: Flying finn

I`ll let my speed on track be my legacy....kommande utalande från The fastest finn

skriven
#32: Flying finn

Grattis till Kimi(leve me alone,i knowe what i`m doing) att han ska bli pappa igen.......Tydligen så vet han hur man gör det iaf. ;-)

skriven
#33: zenkert

Ha-ha-ha - FLYING FINN ;-)

Få se nu bara vad Ferrari kan göra.
För att sabba Kimis Race i morgon?
Det får bli något nytt hitte-på!
Dom har väl snart gjort det mesta.
Men dom kommer säkert på något nytt innovativt.

På tal om Grattis.
Felix Rosenqvist.
Pole Position idag i FE i Marocko.
Och pallplats 3:a.
Det blev 18 fina poäng eftersom PP ger 3 extra.
Ledde mest hela loppet men var sen tvungen
att spara elektricitet. I F1 sparar man ju på
det mesta, men i FE är det bara elektricitet.

Ciao

skriven
#34: zenkert

Sen gillar jag ju att teoritisera och ponera.

Så här kommer en angående Felix och Mercedes.
Dom har ju haft ett långvarigt samarbete.
Nu finns det rykten, eller näst intill planer
för Mercedes att starta ett stall Formula E.

Kan det vara så att Felix är av Mercedes
utskickad (och betald hos Mahindra)
för att sondera terrängen och ge Mercedes
feed-back och input inför en
en framtida satsning i den serien.

Tja, vad vet jag?
Men det är en av mina teorier för tillfället.
Hur jag kommit fram till det?
Som alla spåmän, orakel och spågummor.
(För den delen Experter också - ha-ha-ha).

Blött fingret (nä, inte det fingret, pekfingret) i munnen och
stuckit upp det i luften, för att känna varåt vinden blåser. ;-)

Ciao

skriven
#35: Trainer

Det är som att vara AA möte,jag erkänner jag är beroende, jag är Brandonist, jag har åsidosatt mitt barn för att kolla om det har kommit uppdateringar på racingbloggen, jag har kollat den via mobilen också och på arbetstid , kan ni tänka ER det?
Vi är dina lärjungar som törstar efter kunskap, har du glömd oss,vi har ingen att luta mot när stormen går och blixten lyser himlen som kan inte ge svar.
Visa tecken
Din hängivna Avesta gänget

skriven
#36: 1014johansson

Zenkert, jag tycker du kan bara brandons stand in när han är på semester. Jävligt gött att kimi kvalade in som trea och framför allt före vettel. Vettel måste vara i det närmaste panikslagen. Är det någon som vet vilken kanal som sänder Formela-E? Hittar det inte på viaplay.

skriven
#37: Janne

Vi får väl se idag om Ferrari låter Kimi vara före,
känns inte så säkert om vi ser det historiskt.
Ha det bra i värmen och hälsa Amber.

skriven
#38: Janne

Jävlar va synd, han fixa det själv och Mackan också.

skriven
#39: zenkert

Mmmmmm... Kimi och Marcus.
Fel däcksstrategi av Sauber. Inters :-(
Kimi hade tur att inget värre hände.
Det kunde gått riktigt illa.

Få se nu om Sauber och Felipe Nasr
kan hålla tungan i rätt mun och plocka
dom så viktiga poängen.

För övrigt - Brasiliens GP är alltid underhållande.
Det är som dansa SAMBA i F1.

Green Light snart!

Ciao

skriven
#40: zenkert

Nä, nu börjar det se ut som en lokal nyårs-revy.
För många gamla gubbar i F1.
Eller är detta slutet för Brasiliens GP?

Eller är det så enkelt att dom gamla gubbarna
inte är klimat-anpassade?

Brasilens GP ska inte köras under regn-säsongen.
Lika lite som Japans GP.
Eller SPA.

Enkel klimatanpassning.
Men ingen verkar ha fattat detta
i kalenderbeslutsfattarleden.

Hur svårt ska det vara???

Ciao

skriven
#41: peppsi

Nej förbannat ändå, kommer lite regn å då ska det ju stoppas, jävla fjoll sport...eller är det för många gamla gubbar som bestämmer. Faaan!

skriven
#42: peppsi

Jag tycker inte alls om han, men nog fan körd han bra nog den lille Max.

skriven
#43: peppsi

Jag tycker inte alls om han, men nog fan körd han bra nog den lille Max.

skriven
#44: zenkert

Det har förekommit en hel del kritik här.
Mot Jättebabyn och allt vad han har kallats.
Jag har inte deltagit i detta.

Men nu när, ni som sett Brasiliens GP.
Max är ju för fan - GRYM!!!
Såg ni hur han räddade bilen?
I samma kurva som Marcus.
Och Massa kraschade efter att ha satt
vänster framhjul på den vita linjen.
Vettel gjorde det också.
Men han räddning var inte lika cool som Max.

Nä, nu är det dags att sluta hata Max.

Max is THE new Kid in Town - and he´s Damn Good!

Ciao

skriven
#45: zenkert

Grattis Sauber!

Points och lite pengar, förhoppningsvis.
Men det är ett Race kvar.

Så man ska inte ropa Tjej, förrän man är över Häcken.

Nä, Zenkert, den var väl ändå för kass ;-)
Ja, fy fan så dålig!!!!!!!

Ciao

skriven
#46: Hailwood

Har inte varit imponerad av Max tidigare, men dagens prestation förtjänar respekt och rätt till utnämningen
driver of the day. I tidigare lopp har han vunnit mest för att hans fans är i rätt åldersgrupp för att klickrösta.

skriven
#47: Patrik Jansson

Brasiliens GP var väl ingen höjdare pga säkerhetsbil och rödflaggning mm men måste ändå säga att Max V imponerade på mig denna gång killen kan köra inget snack om det och denna gång utan att förstöra för andra och sig själv imponernade! Synd att Kimi snurrade men tur där att det inte gick värre! Frågan är nu om Nico har nerver att hålla Hamilton bakom sig i Abu Dabi och bli världsmästare vad tror ni ?

skriven
#48: Tompa

Jävla Ferrari som lät Kimis mekar byta däck på Vettels bil. Sen så fixa dom till det med ett bananskal på start och målrakan a la Mario Kart.

skriven
#49: Tomi

Kimis snurrning och rödflaggen räddade de som hade satt på inters i fel läge, bla Vettel. Ytterligare ett felbeslut taktiskt av Ferrari....
Max var riktigt bra men varför använder de andra förarna inte höjd i kurvorna som Max?Mindre rake?
Snart är 2017 och "riktiga" bilar tillbaka, sen fattas bara återinförande av depåstopp med tankning av bilarna då skulle det smälla på ordentligt!

skriven
#50: zenkert

Det finns ett klassiskt lopp i F1 1971.
Det regnade som fan.
Och dom menar jag som fan.
Det var i Kanada.
Han körde skjortan av Jackie Stewart ända tills
Jackie kom på vad Ronnie gjorde.

Ronnie Peterson i det loppet till Pathfinder.
Exakt så som Ronnie körde då, gjorde Max i Brasilien.

Om kurvan lutar åt vänster, och regnet öser ner.
Var är det mest vatten i kurvan då?
Jo, på vänster sida.
Då kör man på höger sida istället.
Mindre vatten, bättre grepp.
Inte den normala Race-Linen.
Men väldigt effektivt och betydligt mycket snabbare!

Så Max följde i RP Pathfinders hjulspår igår!

Ciao

skriven
#51: Ghostface

Kunde slutat riktigt illa för Kimi

https://www.youtube.com/watch?v=jSh4REQXOpQ&feature=youtu.be

skriven
#52: zenkert

Jag skriver som en kråka ibland ;-)

Nya bilder på min sida om intresse finnes:

http://suicidegame.com/racing/page4.html

Ciao

skriven
#53: mika-fan

Jag skiter i hur max kör. HAtar han lika mycket fortfarande :D

skriven
#54: Tompa

mika-fan: Hur kan man hata någon utan att veta ett skit om personen? Är du putt för att han klarade av att köra i lite vatten när Kimi inte klarade av det? Är det bara ett gäng med p12:or som kommenterar här? Max körde som en kung igår.

skriven
#55: Janne

Jag är förvånad att Riccardo och alla andra inte följde efter Max i hans spår för alla borde insett att dom gick fortare. Det är så man gör i regn man letar det snabbaste spåret hela tiden, absolut inte torrspåret där är det gummi och ännu halare.
Nä det är bara och inse att de var en framtida världsmästare vi såg. Sen hoppas jag att hans arroganta sätt växer bort.

skriven
#56: Flying finn

Mad max kan bli något.........
Eller kanske inte.

skriven
#57: BomanP

Aki Hintsa har avlidit :(

skriven
#58: zenkert

Då får man avslöja sin okunnighet.

Aki Hintsa hade jag ingen aning om vem det var.
Men nu har jag läst på.
R.I.P

Sen en fråga till TOMPA.
Vad är en p12:a?

Ciao

skriven
#59: Kiimi

Zenkert.
En p12:a är en drink för feminina, men tror inte det var det han menade :)
VART ÄR DU BRANDON!?!?!

skriven
#60: zenkert

Ahhh... KIMI
Pluggat lite igen.

Nu fattar jag p12:a som TOMPA menade det.
Jag kan till och med använda det i dagligt tal.
I de fall där det behövs. Och det behövs ibland.
Big Smile!!!

Ja, Brandon, nu får du fan allt släppa Amber
åtminstone 1 timma, sluta snorkla och surpla
drinkar, och ge oss ett nytt inlägg.

Skit i att svara här i denna bloggposten!
Vi skramlar ju på så gott vi kan ändå.

Ciao

skriven
#61: mika-fan

SVAR varför jag ogillar Max V oavsett körning:
Han är en egoistisk gris, som gnäller på precis allt och alla, medans han själv gör samma "fel" och värre endå(likt Vettel, gillar inte han heller).

En hycklare med andra ord.
Finns massor av såna i F1, jag vet. I dom flesta sporter på högsta nivån också. Men sen den dagen jag såg han, så har jag inte gillat han. Det är ett fritt land att tycka vad man vill (knappt, but still...), så tyck du vad du vill, så tycker jag vad jag vill.

Nej, jag är heller inte gramsen att Kimi hamna i muren. Jag är tacksam över att han inte blev frontad när han stod där åt fel håll på rakan.

Slutligen är jag ingen "p12". Jag är 37 bast, och började följa Formel 1 i början på 90-talet.

Combayah

skriven
#62: Tompa

mika-fan: Om du nu har följt F1 sedan 90-talet så vet du att alla världsmästare är egoister så den största hycklaren här är nog du. 37 bast?? Tillåt mig tvivla...

skriven
#63: antonio

Man kan vara egoistiskt utan att vara helt jävla dryg som Max är. Själv orkar man inte med allt gulande med Max, verka som folk ser en liten unge som man måste hålla om och berätta för han att inget är hans fel utan det är dem andra förarnas fel.

skriven
#64: 426 Hemi

Max gjorde en helt fantastisk upphämtning efter sitt sista depå stopp. En race linje som såg ut som han hade räls under hjulen en kopia av RP som zenkert gav en fingervisning av . Grabben ligger precis på gränsen och tycks njuta av situationen. Han har helt klart visat att han är en otrolig talang. Har tidigare retat mig påm hans arogans och barnsliga uppträdande. Hävningingen upphämtningen av 90 gradarn visar på kyla, sitter lungt och väntar in rätar upp kör vidare med full fokus på nästa target. Är ingen älskare av grabben men måste ge honom beröm och ett erkännande efter detta race. Till slut Brandon släpp musen för en stund Amber förlåter dig vi saknar dig. För övrigt vad lider Tompa av för diagnos?????

skriven
#65: Tompa

426 Hemi jag lider inte av något. Vad lider du av? En finne i röven?

skriven
#66: 426 Hemi

Tjena Tompa!
Nej som tur är så har jag sluppit att uppleva en finne i röven. (Sjyst gliring) Men jag har uppmärksammat att du allt som oftast haft en aggressiv ton i dina inlägg. Alla har ju rätt att ha sina åsikter på bloggen. Men det känns som att du alltid väljer att går i konflikt med större delen av dina inlägg och ifråga sätta andra. Vore bättre att föra en dialog och utvärdera din åsikt i ett större perspektiv med en vänligare ton. Jag tror att det skulle medföra en intressantare diskussion.

skriven
#67: Plyma

Tjena
Angående Max, gillar inte hans arrogans o tidigare körstil, men ratta bil kan han o det tror jag dom flesta tycker.
Tidigare stora förare har säkert varit "egoister" också, för du ska ju framåt i startfältet o det gäller nog i alla sporter,
JAG ska fram!
Max hade ju rätt tänk i Brazil o hade ju 100% rätt spårval,
liknelsen med RP = Kanon.
HaDe

skriven
#68: zenkert

Oljebyte . . .

Hela stan snackade och skakade på huvudet, när den 80-årige
mannen gifte sig med en 20-åring, men ett år senare åkte hans
då 21-åriga fru in på BB för att föda.
Barnmorskan gratulerade paret till den nyfödde.
Hon sa till mannen:
- Helt otroligt! - Hur klarade du det vid din ålder?
Mannen svarade:
- He, he... Det gäller att hålla maskineriet igång!

Efter ännu ett år upprepades samma procedur, och barnmorskan sa åter igen:
- Jag är djupt imponerad över att du klarar av detta vid din ålder!
Mannen svarade:
- Ja, som sagt: Det gäller bara att hålla maskineriet igång!

Ett år senare upprepades detta för tredje gången.
Barnmorskan utbrast:
- Nu blir jag verkligen förvånad!!!

Mannen svarade, som vanligt:
- Maskineriet är fortfarande igång! Man blir aldrig för gammal!
Barnmorskan fortsatte:
- Men nu är det nog i alla fall dags att byta olja!

- Den här blev nämligen alldeles svart...

Ciao

skriven
#69: Tompa

426 Hemi då har du nog missat de flesta av mina inlägg. Jag har varit kritisk på Brandons enögdhet när det gäller Kimi men det får man inte vara för då blir det sura miner och man blir idiotförklarad. Så jag har valt att anpassa mig efter det.

skriven
#70: mika-fan

Nej. Alla förare är inte stora egoister. Vinnaren 2007 t ex (Kimi). och han som var en kurva från att vinna 2008 kan knappast heller påstås vara ego (massa). Button vann med Brawn. Ser inte han heller som ego, så TOMPA. NEJ, alla världsmästare är inte stora egon.

skriven
#71: Ghostface

https://www.youtube.com/watch?v=Mv6hR8H67bk

https://www.youtube.com/watch?v=jSh4REQXOpQ

skriven
#72: ThomasF

Longbow finance (stavning?)skriver på ett år med Mackan men det var väl inte oväntat?Roligt att han är med iallafall.//Thomas
PS.Bra att du tar semester Brandon men nu saknar man nytt inlägg!Ds

skriven
#73: Tompa

mika-fan jo alla världsmästare är stora egon, även din älskling Kimi. Det finns ju olika typer av egoister, alla behöver ju inte vara i klass med Alonso.

skriven
#74: Anonym

Åja Brando! Släpp dom där tuttarna nu en stund å tänk på oss istället😉

skriven
#75: Mika-fan

Kimi,älskling? Om nån skulle vara det så borde du kanske kolla på mitt nick istället 😉

Nej. Dom jag nämnde är knappast några egon. Massa och Kimi framförallt har visat att dom är team-players. Något som t.ex Alonso, Vettel och lille Max visat att dom inte är.

Case-closed
// Mika-fan

skriven
#76: Morfar

Hej Brandon L
Nu måste du ta tag i det här skriva nåt tänkvärt.
Är problemet att du är gravt onykter så får vi skicka ner alkoholfritt blod så det får dig i användbart skick

skriven
#77: zenkert

I väntan på Brandons återkomst från de döda ;-)

För intresserade finns nu en ny sida av mig att kika på.
Nu med uppdaterad design, så det funkar på mobil också.

http://suicidegame.com/racing/page5.html

Ciao

skriven
#78: Anonym

Roligt igen för Kimi och halka omkring på ultrasoft när de som menar allvar med racestintsimuleringar kör runt på soft. Speciellt som just Kimi borde testa soft som är erkänt duktig på att hålla liv i däcken eftersom det ändå inte går att maxraca p g a att då uppstår bränslebrist. Man ser redan idag att Ferrari valt att välja Vettel för den bästa däcksstrstegin...men visst det är kul ändå. Inte säker på att Rosbergs nerver håller i titelkampen,tycker dock att han vore värd titeln främst p g a idogt gnetande....

skriven
#79: ThomasF

PWehrlein blir "nog" ME's teamkompis nu.

skriven
#80: OK

Jalla! Dags för nytt inlägg BL! ;-)

skriven
#81: Peter

Brandon har det hänt dig något är du sjuk eller vad ?
Man börjar undra . ett livstecken hade varit bra

skriven
#82: Plyma

Gott att Åtminstone t om Q2 är de röda med i matchen.
Blir det Lewis i Pole o ROS 3:a, då tror jag att Ros torskar VM.

skriven
#83: Plyma

Tjena
Trist med ERI, RAI verkar ha fått lite Kvalkänning o hoppas att farten sitter i morgon o för helvete inge depåstrul för nån av dom,
dom har fått sin beskärda del av det, denna säsong.

skriven
#84: antonio

Ännu en gång kvalar Kimi ut Vettel vilket är trevligt tycker jag. Var BL tagit vägen kan man bara gissa, min magkänsla säger mig att han gör vad han är bäst på, njuta av livet.

skriven
#85: Flying finn

Kimi vann.....

skriven
#86: Flying finn

Tjääna bRANDON här. Allt väl här där jag är. Brudar,bärs och solvarma bungalows :-)
Nu till helgens circus på ökenbanan ,där ingenting förutom regn saknas om vi inte tänker på mekaniskt grepp från spyrelli som egendomligt nog inte finns.
Jag tror att en Messerschmitt förare blir Wdc om inte babyface stappen gör en som vanligt idiot manöver och blockar hela fältet in i pitten...!
Annars så avtackar vi en fd Ferrari pilot som var Wdc i 20sec och en Hond...f`låt Brawn pilot som blew Wdc i en självkörande bil.
Vad mer kan det skrivas om 2016---Ja just det Kimi snabbast i Ferrari...Tänk på det du Sergio Marchionne.
Och sen Marcus som behöver lite hjälp till självhjälp,här kommer ett tips---det finns två(2) pedaler på golvet=det är den högra du bör använda och gärna mer.
Sådärja nu har jag bloggat klart för säsong 2016 vi hörs kanske om gudarna o brudarna-Trädgårdstomten Bernie vill så hörs vi till nästa säsong.

Ps lite bilder här nu på Amber i en bikini....

skriven
#87: mika-fan

"andreföraren" Kimi kvalar ut ferraris 1a Vettel med 11-10, varav 4-0 i dom fyra sista kvalen :D

Vi får väl se vad ferrari ska dra för tricks för att släppa vettel förbi kimi denna helgen. Känns nästan som dom använt alla tricks och ursäkter som går. Kanske dom glömmer däckvärmarna på när dom släpper iväg han denna gången?
Eller torkar av visiret med en trasa full med skokräm vid depåstoppet?
Fan vet, men börjar seriöst lessna på den politik som förs inom ferrari. Jävla skitstall.
Hade hellre sett kimi i renault nästa år, alla ggr, men av nån konstig anledning är han lojal mot ferrari.

Btw.. Jag tror Brandon kommer visa sig när denna tråden når 100 kommentarer. Bara en magkänsla ;)

skriven
#88: David

YEEEEEEESSSSSS!!!!

SÅ sjukt glad att Nico vann titeln!!!! Nu kan jag vara glad hela vintern tills det drar igång en ny säsong i mars.

hoppas på Ferrari då!

skriven
#89: Flying finn

Stort GRATTIS till Nico.....WDC 2016.
Dubbel seger

skriven
#90: zenkert

Stort GRATTIS till Nico.
Han behöll kylan trots Lewisas desperata
tjuvtricks på slutet.

Nu börjar ökenvandringen...
Det är långt, långt, långt att vandra
tills man når nästa oas 2017.

Ciao

skriven
#91: F1one

Ferrari hjälpte åter igen Vettel men glömde Räikkönen. Otroligt trist, fanns inte en chans att Kimi skulle ta sig förbi Ric eller Ves med den strategin. Hoppas att 2017 blir ett fear år i Ferrari även om chansen är liten. Grattis Nico.

skriven
#92: Anonym

Jajamensan,så droppar vi återigen Kimi till förmån för Vettel och får Ferrari att se starka ut, visst Hamilton bromsar ju farten rätt bra där fram så att det blir möjligt. Klart att Kimi skulle haft supersoft i sista stinten osv osv Ferrarimagic handlar idag om att Vettel slår Kimi trots att Kimi är.snabbare just nu,tråkigt för oss F1 fans...

skriven
#93: zenkert

Heter den här bloggen:

grandprixracing.blogg.se?

Eller heter den:

kimigrandprixracing.blogg.se?

Ciao

skriven
#94: zenkert

Ett tips om ni vill blogga eller
höja och pusha Kimi till höjderna.

Missförstå inte detta nu.
Kimi is Cool. Jag gillar Honom osv osv.

Och här kommer tipset.
Lediga domännamn för hugade spekulanter.

kimifans.fi.
kimifans.se

Kostar inte många 100-lappar om året.
Utan site-hosting.

Hugade spekulanter? Någon.
Annars slår nog jag till.
På båda domännamnen.
I morgon.

Så skyndar er nu . . .

Ciao

skriven
#95: zenkert

Ähh... jag bara skojar....

Ciao

skriven
#96: Svenn

Kul att Nico vann! Alltid bra med ombyte. Men nu är det över för denna gång och man ser fram emot nästa säsong "som ju i alla fall inte kan bli sämre". Men det är väl bara att resignera och inse att man nog inte kommer att sluta följa cirkusen trots att det gnisslat i maskineriet ganska länge. Ha det bra allihopa tills det drar igång igen!

skriven
#97: Classe Salem

Refektion: Varför gav "Grodan" Max upp så lätt i slutet, kan han vara påtänkt till Ferrari 2018?
Olikt honom att ge sig, visserligen pissiga däck, men ändå. Jag tycker det såg ut som han "gav" Vesslan lite väl mycket plats!
Sen GRATTIS Nico, det var han värd, Luises försök att sabba gav inget, jag skulle ha klippt till idioten vid målgång. Förstör ju inte bara för Nico, han sabbar ju och riskerar ju för hela stallet!
Ingen bra reklam för honom! Toto Wolf vill nog säga ett par ord idag, ang hans beteende på banan. Ohörsamhet!!//C

skriven
#98: Classe Salem

Men jag har aldrig gillat idioten Luise, gillar inte arrogans alls!!
Ha en bra och rolig Jul och ett Gott Nytt år så hörs vi (kanske) nästa säsong! //C

skriven
#99: Tomi

"Kimiblogg" eller inte vad spelar det för roll. De flesta här inne har antagligen någon favorit och då ligger det väl i sakens natur att åtminstone försöka förstå hur det stallet som favoriten kör för fungerar?
Man behöver inte vara kärnfysiker för att se mönstret i att Ferrari konstant ger Vettel en strategifördel jämfört med Kimi. Igår säkerligen beroende på att marknadsskäl som vanligt plus att Ferrariworld ligger i Abu Dabi och att det säkert är en bra Ferrarimarknad precis som Tyskland. Enkelt gjort genom att ge Vettel en snabbare gummiblandning för sista stinten och säkerligen också en mappning med mer effekt på slutet. God Jul och Gott Nytt år må alla önskningar slå in för er alla!

skriven
#100: Ayrton Senna

Börjar bli orolig!har det hänt något?

skriven
#101: MagnusLundahl

Jag och många andra längtar efter Brandons analyser om detta år. Men framför allt vad 2017 kommer ge.
Tvångsmässigt kollat in på sidan flera gånger om dagen för att se om något nytt inlägg från dig Brandon.

Mika-Fan. 11-10 till Kimi var kul. Brukar man inte bli sämre när man gifter sig? I Kimis fall har han kört riktigt bra sedan han gifte sig.

Grattis till nya Världsmästaren.Bra det inte blev Hamilton. Hade han missat i år med hade nog aldrig hänt han vunnit. Sista chansen kändes det som.

Vi får väl se om Merca sparkar Hamilton. Jag hade gjort det om jag vore Merca. Jag hade gärna sätt Bottas tar Hamiltons plats. Men Bottas verkar vilja ta över efter Kimi. Kanske så han får ta över Vettels plats snarare.

Jag hoppas du vill och orkar och har tid Brandon för alla tester inför 2017.

mvh

Magnus

skriven
#102: 426 Hemi

Jag börjar bli orolig för att Brandon fått blodbrist ovanför midjan. Det är väll ingen av er andra som har försätt han med sådana där blå piller? För då lär vi nog inte få höra av honom föräns Amber får skavsår och säger i från!!! Till slut Stort Grattis Nico. Lovisa har nog fått migrän nu hoppas den sitter i.

skriven
#103: Tompa

Brandon kanske har lagt ner bloggen som han sagt så många gånger. Han verkar ju vara eran Steve Jobs så jag förstår om ni får tårar i ögonen och underläppen darrar.

skriven
#104: Peppsi

Vittu Brandon, kom igen nu!😉

skriven
#105: FRAZZE

Går in här för att veta hur F1 egentligen fungerar.
Minst ett par gånger om dagen.
Men fortfarande ingen BL:(

Mannen med kunskapen, svaren, insikten, och ett liv som vi alla drömmer om.
Lindra vår kunskapstörst, hjälp oss igenom denna öken av väntan tills nästa säsong.
Var inte en hägring, var vår oas där vi kan släcka vår törst.

Hoppas att Amber kan tända din gnista för bloggen än en gång.
Eller du kanske håller på med en biografi, en bok om ditt liv.....whooohooo, Formel 1, häftiga hojar, ett liv "on the edge" brudar, färgstarka vänner och kollegor, resor till exotiska platser, Rock'n'roll, party och en klassisk "ride off into the sunset".

Jag skulle köpa den boken på stört, skulle även bli en megahit som film.
Med betoning på F1 verkliga spel, både bakom och framför kulisserna.

De är vad jag vill ha i julklapp.
Nu kommer jag att hålla andan tills du ger oss ett livstecken Brandon........

skriven
#106: ThomasF

The final count down?Nä D hoppas jag inte!Is there anybody out there?Brandooooon!

skriven
#107: Jimmy

¨vad tycker ni om Hamiltons trix på banan? fair play?

skriven
#108: Jimmy

Finns det inget annat allternativ på chat? eller i alla fall vända på den så senaste inlägget kommer först... vore kul o kunna diskutera bättre än som det är nu... Tankar på den????

skriven
#109: Lito

Fair play eller inte, förarna kommer alltid att göra det som behövs för att de ska vinna, finns en del lysande exempel av det under dessa 50 F1 år.

Jag som många andra ser fram emot nästa år´s säsong och ett nytt inlägg från BL som förhoppningsvis kommer innan nästa år. Men e man på semester så e man, får hoppas för hans skull att han missa jordbävningarna bara.

skriven
#110: ThomasF

The final countdown?Is there anybody out there?BRANDOOON!!!

skriven
#111: zenkert

Nu har det gått mer än 3 veckor på Fiji, Brandon.
Men du kanske har bosatt dig där
utan både F1 och Internet.

För Internet, det är ju bara en "Fluga".
Som hon sade den socialdemokratiska politikern
Inez Uusmann.

Ciao

skriven
#112: BomanP

Rubriken säger kanske sitt

skriven
#113: Janne

Var är du Brandon? Har du inte tid och skriva här,
säg bara att du mår bra så vi slipper vara oroliga.

skriven
#114: Freddie Linkan

Är det fler än jag som saknar kossan när båset är tomt....

Tror ni att Rosberg hade bromsat Hamilton så som han gjorde med Rosberg???
Skönt att inte divan vann iaf.
Och jag har önskat av jultomten att Kimi slår Vetten nästa år.

skriven
#115: zenkert

ZENKERTS alter ego is talking.
Utan gnullefnutt och gnäll.

Asså.
Eller Hallå, eller?
Eller nåt annat i den stilen.

Låt pojkarna kör om titeln.
Det behöver väl för fan inte vara svårare än så.
EGENTLIGEN!
Eller?

Jag är säker på om jag hade varit HAM, så hade
jag gjort precis samma sak. Jag ville ju vinna
titeln ett år till.

I Sport och Kärlek är allt tillåtet.

Såg förresten en granne som satt upp en ny julgransbelysning.
Den blinkar i olika takter och släcks nästan ner.
Och sen börjar den pumpa upp ljusen i snabb takt.
Detta händer flera gånger.
Och slutligen tänds och släcks alla lamporna som
i ett fyrverkeri.
Och så blir det svart i 2 minuter.

Jag undrar, heter den belysningen orgams?

Buena Notte

skriven
#116: Ayrton Senna

Någon som är bekant privat med Brandon?

skriven
#117: peppsi

Förra veckoslutet vann Nico Rosberg sitt första F1-världsmästerskap.

Bara dagar efter den stora festen meddelar föraren att han lägger av med omedelbar verkan!

skriven
#118: Ghostface

Rosberg lägger av.. respekt lägger av när han e på topp..

skriven
#119: bengt baron

Är detta den microskopiska möjligheten för Felix att gå rakt in i Mercedes?Beprövad formula förare som han är?

skriven
#120: Anonym

Bottas till Mercedes?

skriven
#121: MagnusLundahl

In med Felix nu för fan istället för Rosberg. Hamilton kommer vara den som kommer sakna han som ställde in bilen åt han VM titlar.

skriven
#122: Svenn

Wow, en bonus-silly-season! Med en hyggligt bra andreförare som inte hotar Hamiltons ego så kommer han nog att bli svårslagen. Såvida hans hybris inte slår över och slutar träna. Lite sådana tendenser hade han väl i mitten av denna säsong?

skriven
#123: Jonatan

Den såg man inte komma!!!! Ändå hatten av o lägga efter denna säsong.

Är väl önsketänkande om Felix skulle få ratta en bil...

Va e du Brandon?:)

skriven
#124: antonio

Att Rosberg slutar efter VM-titeln såg man inte komma, ska bli intressant och se vilken typ av förare man kommer leta efter. Personligen hoppas jag att dem tar Vettel, efter 2 år med tysken har jag tröttnat på han.

skriven
#125: Tomi

Huggsexa om Rosbergs plats nu, kan sluta med vem som helst av toppgubbarna förutom Kimi förstås...

skriven
#126: Kilroy

Kimi går till Merca 2018 ;)

skriven
#127: Anonym

https://www.facebook.com/fia/videos/1323606584336633/

skriven
#128: BengtBaron

Perez upp ett hack?

skriven
#129: BengtBaron

Perez upp ett hack?

skriven
#130: Zynaps

Felix, Felix,Felix. Det är väl inget att fundera på 😉

skriven
#131: Flying%20finn

Vem hamnar brevid primadonnan nu då...?

skriven
#132: Flying%2520finn

Vem har inte ett bindande kontrakt...Brandon?

skriven
#133: Flying%252520finn

Rosberg hoppar...???

skriven
#134: Flying%25252520finn

In med Bottas i mercedes

skriven
#135: Flying%2525252520finn

Mycket nu....

skriven
#136: Flying%252525252520finn

Mer kan jag inte göra--säger Nico---..?

skriven
#137: Flying%25252525252520finn

Inte madmax bara....då spyr vi

skriven
#138: zenkert

FELIX ;-)

skriven
#139: 1014johansson

Vad tror ni om alonso o Hamilton?
Hehe

skriven
#140: zenkert

Fler skulle göra som Rosberg.
Respect Nico.
RESPECT!
För livet, Nico.

För alltid inskriven i F1 historierböcker.
Föraren som blev Världsmästare.
Och sedan lämnade sporten.

Grymt, och väldigt djupt mänskligt!

Ciao, Nico!

skriven
#141: ThomasF

Final countdown för Nico nu.

skriven
#142: Anonym

Final countdown för Nico alltså

skriven
#143: ThomasF

Blev visst lite dubbelpost från telefonen?Felix i ForceIndia eller direkt till Macken!!!?Önsketänkande,
Is there anybody out there?Det är klart att mentorn läser omed all rätt kan ligga lågt eller avsluta, men nu hade det varit extra spännande med en kommentar efter senaste händelserna.
BRANDOOOON!!!!

skriven
#144: Svenn

@ThomasF. +1

skriven
#145: Flying finn

Det blir spännande nu...

skriven
#146: MagnusLundahl

Vad Då fler borde göra som Nico? Skaffa fru och barn och sedan sluta direkt eller efter 1 år.
Jag håller inte med.
Nico tror inte han kan vinna igen. Därför slutar han. Eller så är det han som ska byta blöjorna i 1 år minst nu.
Ett system som gör att förare inte får ha sponsorer mer en ett visst antal dollars vore där i mot bättre ide. Vem vet vi kanske aldrig sätt Nico då och dom flesta andra i F1 sista 10 år tex om man satte stop för hur mycket pengar förare får ha med till stallet.
Om F1 inte klarar sig utan dom pengarna är något fel. Men det vet vi redan. Nya stall har nära på ingan chans alls. Dom rika stallen får så stor del av kakintäkterna .

Det blir väl 100% asfallt 200 m runt alla banor nästa år nu med nya bilarna. Så inte rikemans barna kör i hjäl sig.

In med Felix nu så Hamilton är väck om 1 år eller mindre.

Amen

Du är saknad Alf Brandon Lee

skriven
#147: Ghostface

jupp in med Felix ! Brandon mannen vart är du sensei??? Kimi Merca 2018

skriven
#148: zenkert

Rätt så skoj att läsa på F1-forum
runt om i världen nu när Nicos
plats är ledig och vilka eventuella
konsekvenser det kan få med
överflyttningar och rockarde nu
när bonus-SillySeason är igång.

Det roligaste jag läst hittills är
att Mercedes ska signa Maldonado.
Bara för att krascha ut alla andra
så att Lewis kan ta sin fjärde titel.

Och Blomman är nästan lika rolig.
Han tror att att Marcus hamnar
hos Force India.
Howdy Partnerer - Birdie-namm-namm.

Toto själv, säger att deras Plan A
är att hyra en utpräglad 2:a-förare.
Som ska plocka poäng för
kontruktörsmästerkapet
och inte bråka med Lewis om segrar.

Vem kan vara bättre än Felix
för det uppdraget, undrar jag.

Sen att Felix kommer att köra
skiten ur Hammer-gubben är
en helt annan sak.

Men Felix är en utpräglad
och oerhört lojal team-player.

Att han kommer att vara snabbare
än Lewis, kan väl inte Felix hjälpa???
Eller???

In Med Felix För Fan!

Ciao


skriven
#149: Marcus

Felix hade varit drömmen men jag tror Wehrlein har förtur vilket kanske inte är fel heller för då kan Felix ta hans plats :)

Blev självklart överraskad över att Rosberg slutade men han uppnådde sitt mål med att vinna VM och kände väl att han ville betala tillbaka till familjen. Inget fel med det utan nu får ju någon annan chansen att köra i ett topp stall och någon ny får komma in i F1.

skriven
#150: zenkert

Kharma.

Marcus Ericsson har en dålig sådan.
Och är ganska medioker förare.
Felix Rosenqvist en bra sådan.
Och en grym förare, till och med i en rullator :-)

Marcus Ericsson har mycket pengar bakom ryggen.
Felix Rosenqvist inte särskilt mycket pengar.

Pengar overrules Kharma, tyvärr.
(Men man undrar ju över dom som öst pengar
över Marcus, om dom inte börjar få kalla fötter
och ponerar att flytta finansiering till en så
mycket bättre förare. Btw Felix är ju blond oxå)

Ciao

skriven
#151: Tomi

Tror att det blir Vettel som går till Mercedes, vore lite coolt om Max tar hans plats i Ferrari-tänk er pojkspolingen och Kimi in samma team...BOAH...

skriven
#152: DaNKaN

BWOAH!

Brandon, behöver dina analyser av silly season nu när Rosen valt att lägga hjälpen på hyllan!

Bwoooaaahh!!

skriven
#153: zenkert

Bara så där på en höft.

Vettel - nä
Alonso - nä
Massa - nä
Verstappen - nä
Kimi - nä
Grabbarna grus i Toro Rosso - nä
Bottas, vad händer då i Williams? - nä
Perez, vad händer då i FI? - nä
di Resta - njae
Felix - nja
Ocon - hm...
Wehrlein - hm...
Button, tja varför inte en svanesång?

Ciao

skriven
#154: Zynaps

Har inte sett någon som funderat på om kanske Button skulle vara ett alternativ.
Erfarenhet = ja
Omtyckt= ja
Pålitlig = ja
Snabb = i rätt material ( visade han i brawn GP )
1års kontrakt = troligen ok

Jag skulle inte bli förvånad.

skriven
#155: zenkert

Fast, nä Button.
Du vill ju inte mer. Har du sagt.

Det vore faktiskt patetiskt om du kommer
tillbaka och kör en sista säsong i Mercedes.
Som en Velpotta.

Ciao

skriven
#156: kimifaansweeden.blogg.se

Hej Brandon.
En liten medioker och nästan tråkig säsong. Kul att rosberg kunde knäcka rapparen tycker jag.
Jag tappade lite intresset tyvärr undrar säsongen, vilket jag inte är stolt över men det blev så. Lite för tråkigt med regler och tröttnade till slut hur Kimi fick slita för att, iaf hoppas jag, kunde visa att han faktiskt är den starkare mest kompetenta chauffören, framförallt att kunna ge feedbavk till temeat vad som behöver göras sen så ska ju dem lyssna och det känns inte alltid att drt varit glasklart. Synd att han verkar få ett team runt sig som inte alltid håller det måttet. Samt påkörningar m.m. Man kan ju tycka att Kimi är för "vek" i närkamperna, men i alla kamper när kimi är "inblandad" så är det banne mig han som viker sig och det för att undvika just krascher. Om alla hade den inställningen och framförallt kunnskap att läsa av så skulle det bli lite roligare. Men samtidigt är det ett fält med blandade Egon och oerfarna Playstationgenerations förare inblandade. Det är många situationer där det har gått bra tack vare att Kimi har ett öga och koll på omgivningen det har undvikit många krascher. Detta gäller givetvis andra förare också. Men eftersom jag följer med Kimi under racen så är det ju det man ser. Hur tror du nästa säsong ser ut , får Kimi en bil som han får vara med och tycka till om och som han kommer att gilla köra. Mer grepp och downforce öppnar ju för lite krav på förarna. En stil som passar kimmi helt klart tror jag.
Kommer han få vara med och få den bil han vill ha ? Och är ferrari konkurrens mässiga nästa år. Känns som med lite andra förutsättningar att det kan bli lite mer förarnas år och att det kanske kommer visas. Och då är jag ju av den fasta övertygelsen att Kimi heöt klart är den typ av förare som kan köra fort helt enkelt. Men det är säkert många som inte håller med där. Tur att det är min övertygelse då :)
Gillar din blogg och dina inlägg. Du har mycket bra input på hur bilarna fungerar och förklarar det väldigt bra. Jag läser den så fort det kommer upp nytt. Mycket resande och globbande, HD träffar , brudar och alkohol i just dem perfekta mängder man behöver. Jag är givetvis avundsjuk men är också glad att det finns dem som bara kan göra så och leva det liv man vill. Det tycker jag du ska ha med dig :)
Detta var mitt första inlägg och vi får hoppas på fler.

Jag hade tänkt att bjuda min far på en f1 resa nästa år. Ville egentligen ha nått förslag på en bra bana att åka på inför nästa år. Det kanske du kan ha nått tips på. Med tanke på hur de nya bilarnas olika ändringar kommer säkert vara roligare att se på vissa banor.

Mvh
Kimi_faan

skriven
#157: Marcus

Efter lite funderande så var det nog rätt taskigt av Rosberg att inte ge Mercedes mer tid till att hitta en ny förare. Men nu blir det lite intressantare så de inte kan välja vilken förare som helst, utan att det kostar en hel del.

Zenkert: Jag hade velat se racet med rullatorerna :)

Jag tror fortfarande att Mahindra är Felix största chans att ta sig in i F1. Om han börjar vinna i Formel E så skulle de kunna satsa en slant på Felix. De gillar racing och de har pengarna.

skriven
#158: zenkert

Till: kimifaansweeden.blogg.se

Jag kan ge ett tips, som också gäller om man bara
ska se ett enda F1-lopp i sitt liv. Det är Monaco.

Dyrt, javisst! Och man hinner inte se så mycket
av varje varv. Men . . .

. .. . Närheten till själva tävlingen, racet, ljuden, lukterna och så Vibrerar det i hela kroppen när
bilarna dundrar förbi 25 meter framför ens ögon
om man valt en dyr läktarplats.

Och så atmosfären.
Casinot, Medelhavet, de "Vackra" människorna osv, osv, osv . . .

Och på kvällen kan man själv knalla runt banan.
Stanna till vid en bar. Ta en eller två svindyra
pilsner och sen knalla vidare.

Det är mitt tips.
Monaco is a must!

Ciao

skriven
#159: peppsi

Ha du lämna oss i sticket Brandon? Sku börja va dax nu!

skriven
#160: Anonym

Känner hit in tills ingen Finlands Svensk som inte har ben i (k..en). Är uppväxt med finnar som kompisar, i huvud sak sport acktiviteter samt fiske. Vik inte ner dig nu Brandon Lee du verkar stå inför ett val.Vad säger min första mening vem fan kan utmana dig???? Ingen inom någon blogg verksamhet Med vänlig hälsning
426 Hemi

skriven
#161: Flying finn

Brandon....du är saknad här,vi vill veta vad som händer

skriven
#162: Ghostface

http://www.bbc.com/sport/formula1/38282791

skriven
#163: 1014johansson

Brandon, jag tror inte på att du inte ens läser kommentarerna!

skriven
#164: zenkert

Hoo-hoo-hoo!

Vi har nog alla missat detta.
Jag upptäckte den först idag.
Brandons sköna twist och kommentar
om dopning inom Norsk Skidåkning
alldeles i slutet av inlägget.

Jo, norrman klarar inte av öppna cockpit,
de drabbas av astma och spruckna läppar
på grund av luftdraget.

Genialiskt!


God Jul på er alla.
Och God Jul Brandon och Amber (bärnsten)

Cia

skriven
#165: Tompa

Buhu.... Ni kan ju söka efter den engelskspråkiga bloggen som Brandon med stor sannolikhet tar det mesta ifrån.

skriven
#166: zenkert

Hallå TOMPA.

Vilken Blogg är det du menar som Brandon tar saker ifrån?

Ciao

skriven
#167: zenkert

Jag ska öppna en lucka.
Det sista som Brandon skrev i detta inlägg.
Har jag fattat först nu.

Till slut, vet ni varför det inte finns några norrman
inom formel bils racing?
Jo, norrman klarar inte av öppna cockpit, de drabbas
av astma och spruckna läppar på grund av luftdraget.

Grymt rolig kommentar om Therese Johaugs Doping.

Så då kanske andra som är lika tröga som jag
också fattar hur kul det sista var.

Ciao

skriven
#168: 426 Hemi


Med dessa kommentarer som underlag borde du ha ett jävulskt jobb att samman fatta detta mästerskaps avslutning samt komma med gransknings synpunkter på kommande teams utväcklings egenskaper hos bilarna(jag kallar dom fortfarande för bilar då dom styrs av mänskliga individer)

skriven
#169: mika-fan

förra natten drömde jag att jag öppnade denna sidan, och såg att Brandon äntligen bloggat igen. Var tvungen att kolla nu igen, men var tyvärr bara en dröm :(

Hoppas det blir en sanndröm snart =)


Till alla andra GPRblogg-knarkare:
Vem tror ni tar Britney Rosbergs sits?

Jag sätter 10kronor på Wehrlein, på ett 1-årskontrakt, och sedan utbytt till 2018 mot nån riktig stjärna (många topförares kontrakt går ut till 2018).

sen vill jag sätta 5kr på Bottas. Han är ju under Totos beskydd. Nog för han är viktig för williams nu, men det var han innan Massa la av också. Merca stoppar wehrlein i williams, bjussar på 50% rabatt på motorerna, och nyper Bottas? It may happen.

Nån Alonso i mercedes som det ryktas om tror jag inte alls på. Nog för Hamilton sagt att han inte bryr sig vem som hamnar i teamet, men just Alonso är nog en av dom han absolut INTE vill ha där. Tror inte mercedes heller vill ha HAM+ALO för dom såg ju hur bra det gick i Mclaren, haha :D

Well well.. Ännu en silly season =)

skriven
#170: Tompa

Zenkert: Jag skrev med stor sannolikhet, det är inte samma sak som att han gör det. Bloggen får du leta upp själv för jag kan ha fel.

skriven
#171: Cox

Kom igen Brandon, på det här sättet tappar alla intresset eller har du lagt ner bloggandet ?

skriven
#172: MagnusLundahl

http://www.expressen.se/sport/motor/kritiken-mot-talangen-far-ju-ett-daligt-rykte/

Denna gång håller jag med den frispråkiga kanadensaren helt.F1 är inte någon kunga klass alla längre. Små barn och riktigt dåliga förare kan hantera dessa lättkörda saker. 2017 hoppas jag ändrar på detta. Men motorn och hjälptekniker i mängder kommer vara kvar. Så inte är man hopp full inte.
Hatar behöva tycka det var bättre förr.!!!!!!!!!!!!!!!

Du är mycket saknad Pastor Brandon Lee

Amen

skriven
#173: Ghostface

hehehe Pastor Brandon Lee 👍👍

skriven
#174: zenkert

Kära vänner, älskade Bloggare.

Ja, nu är det slötslikigt i munnen som efter 4 glöggar...
Men så ska det ju vara vid jul, eller hur?
Det klibbar liksom ihop...

God Jul på er alla, och God Jul till översteprästen också.
Och hans bärnstensfärgade kvinna - Amber.

Jag har skänkt pengar till Röda Korset.
Istället för att köpa klappar till alla som har.
Ett liv, en trygghet, en familj, någon som tar hand.
Jag har skänkt pengar till alla dom som inte har DET.

Ciao

skriven
#175: JanneB

Lägg ner bloggen, den verkar ju redan avliden

skriven
#176: Kilroy

Är det Tompa som spökar igen? och inte Janne B

skriven
#177: Anonym

----------------------------- >> http://www.iltalehti.fi/formulat/201612192200042821_fo.shtml

skriven
#178: Tomi

Det verkar ju bli Bottas till Mercedes och Massa kvar hos Williams-vad tycker ni om det?
Tänkte vi kan ju ha ett snack om det, his masters voice verkar ju lysa med sin frånvaro...?

skriven
#179: zenkert

Nja, inte vet jag, TOMI.

Jag tycker mest att det är lite skitnödigt överallt i F1-stallen
som är lierade med Mercedes efter Rosbergs farväl.
Och kul faktiskt. För att inte säga skojigt.
Lite som den klassiska bildgåtan.
Falleri-Fallera-Falleralla.

Det är väl bara att "gilla läget" tycker jag.

På en del siter runt om i världen skojar man
om att Lauda ska börja köra igen.
Andra tycker att Prost ska göra come-back.
Allt skrivet med stor ironi.

Jag för min del, tycker att det är dags
att låta de som pensionerat sig från
F1 2016 - Massa, Button.
Ska stå fast vid sitt beslut.

Bottas i Mercedes.
Ja, varför inte.
Om Massa skulle komma tillbaka igen då?
Tja, jag tror inte att Williams vinner
särskilt mycket på det.
Han har ju t.o.m. fått dom första
antydningarna till flint ...

Det finns andra prospect som
fortfarande har håret i behåll.
Paul di Resta t.e.x.

Och så finns det ju EN som
är som gjuten för att ta en plats
i Williams, Mercedes.

FELIX!!!

Men förarkarusellen är ju ett direktoriat.
Frågar man vem som styr ...
... så är det ingen ...
Och ingen kan man inte påverka.

Och till Williams F1 skulle jag vilja skicka
följande julhälsning...
...Så går det när man lägger alldeles
för många Påskägg i Lance Strolls korg.
SHIT Happens.

Ciao

skriven
#180: zenkert

För att summera mitt ovanstående inlägg.

TOTO har mycket att göra nu.
Många pjäser, kontrakt, många viljor många
what-if, många if-not, och en hel del, what-else.
Och kanske någon if-nothing-of-the-above-what-then?

Kanske läge TOTO, att tänka så här istället.
Lets-do-it-like-this.
Och om någon frågar TOTO.
Är svaret WTF, det fanns ingen annan väg.

Ciao

skriven
#181: zenkert

Eller så är det så här...

Formel 1
Efter en lång tids sjukdom har F1 lämnat oss.
Vi sörjer och saknar.
Vi älskade dig.
Du var en sann upplyst stig i mörkret.
Men nu har du lämnat oss.
Utan ljus, utan glädje.

Vi sörjer och skänker dig
All vår kärlek som tack för
alla år vi fick tillsammans med dig.

Tack F1. Tack för allt!

RIP

skriven
#182: Tomi

ZENKERT; Ja, vad ska man säga, nu blandar sig Rosberg in i debatten och tycker att man skall välja Werlain istället för Bottas, och visst skall marknadskrafterna få råda så borde Mercedes välja tyskt istället för finskt, billigare betydligt billigare blir det också Mercan. Det vore dock roligt att se hur snabb Bottas egentligen är jämfört med Ham, är han så snabb egentligen som alla tror?

skriven
#183: mika-fan

Mycket snack om Wehrlein nu. Jag satte ju min största slant på att han får nicos plats nästa år, och min lilla slant på Bottas, men fan vet om ja inte ska kasta om dom 2 insatserna.

Det jag inte kan släppa är, varför Force India valde Ocon istället för wehrlein? För att han var enklare att jobba med sägs det... Yeah right.. Man väljer väl den förare man tror kommer plocka mest poäng. Alltså tror man INTE på Wehrlein. Hmmm..

Pat Symonds slutar hos Williams också, och ryktas att Paddy Lowe är påväg dit helt plötsigt.. Inte till Ferrari som det snackades om nyss.

Ska bli spännande att se vilka som hamnar var, och vilket stall som tolkar nya reglementet bäst (=hittar kryphålen). Får vi en ny "brawn skräll" 2017? Kanske Manor uppfinner en quadruppeldiffusor, ett variabelt vevstaksutkast, eller varför inte vara först med att köra med fyrkantiga kolvar i sina PU? Fan vet, men ser fram emot 2017, och hoppas några fler kan röra om i grytan.

Gud jul från ett nästintill snöfritt dalarna önskar Mika-fan =)

skriven
#184: mika-fan

Ännu mer vatten på min "Bottas-till-Mercedes"-kvarn http://www.planetf1.com/news/report-massa-agrees-terms-with-williams/

skriven
#185: zenkert

Ha-ha-ha, eller Ho-ho-Hoo.
Fyrkantiga kolvar.
Golvar fett, MIKA-FAN :-)

På tal om motorteknoligi.
Koenigsegg läsning för freaks.
http://koenigsegg.com/qoros-debuts-driveable-freevalve-qamfree-engine-at-2016-guangzhou-motor-show/

Och så var det TOTO igen.
Han jobbade som investerare i finansvärlden
innan han tog jobbet som stallchef i Mercedes.
Och det är väl så han driver Mercedes och
satellit-stallen också. Som en finansiell
investerare - inte så mycket racing med andra ord.

Så den förare som kan ge mest avkastning
för Mercedes eller i ett satellit-stall för Mercedes
är vad TOTO satsar på.

Ciao

skriven
#186: 426 Hemi

Jag skulle med intresse läsa vad vår prälle har att säga innan allt är spikat och klart.
Men det duger mer ett konststerande av resultatet

skriven
#187: Ghostface

Merca skänker Motorer för 17milj Euro till Williams för att få Bottas.. Massa får Valtteris lön för att fortsätta hos Williams som är nära 6miljoner Euro ( över 2milj e mer än 2016 )

skriven
#188: Rixon

Nu tycker jag det håller vara på tiden att Mr Lee tar å ställer ifrån sig drinken på plajjan och ger oss sin syn på avslutningen av säsongen och Rosbergs avhopp och tankar kring hans ersättare. :)

Det känns ju som att de är ute efter Bottas som ersättare, speciellt med snacket om att Massa är aktuell för comeback i Williams. Sen är det ju det här med Wehrlein.. om de inte känner att de kan ta in sin protoge som detssutom har mer erfarenhet av prototypbilen för -17 och dess däck än de ordinarie förarna så känns det som att han snart kommer att släppas av Merca... Speciellt om de får över bottas som vi vet att Wolff gillar.

skriven
#189: Ewald

Hmmm. Inte ett ljud från Brandon än! Undra hur länge han ska ha " semester". Sköter man sig kommer man väl ut tidigare!

skriven
#190: Keyser Söze

--------------------- >> http://www.bbc.com/sport/formula1/38384982

skriven
#191: zenkert

Jag tror på tomten.
Jag tror också på att läsa mellan raderna.

Läser man mellan raderna på Brandons
två senaste inlägg, så är det nog så att
mannen inte återvänder med ett nytt
inlägg förrän 2017 är på "G".

Jag kan ha fel.
Men det känns så, mellan raderna.

Ciao

skriven
#192: 426 Hemi

Det kommer nog en summering med lite ny fakta i samband med försäsongs testerna 😃😃😃

skriven
#193: OK

Passar på att flagga för en nystart - kom igen BL!

skriven
#194: FRAZZE

Saknar Brandon och hans kloka oblyga expertis.
Är lite olustigt att ingen vet vad som händer med dig och din blogg.
En liten julhälsning kan vi väl få........
Här får du en av mig: GOD JUL Brandon.

Detta är väl som att svära i kyrkan, men när nu abstinensen är svår så....
Janne B's blogg
http://f1blogg.teknikensvarld.se/
är i högsta grad levande, med flera hundra inlägg på varje inlägg oftast.

Även där finns en och annan duktig F1 junkie.

God Jul o Gott Nytt År alla F1 lovers ;)

skriven
#195: FRAZZE

Saknar Brandon och hans kloka oblyga expertis.
Är lite olustigt att ingen vet vad som händer med dig och din blogg.
En liten julhälsning kan vi väl få........
Här får du en av mig: GOD JUL Brandon.

Detta är väl som att svära i kyrkan, men när nu abstinensen är svår så....
Janne B's blogg
http://f1blogg.teknikensvarld.se/
är i högsta grad levande, med flera hundra inlägg på varje inlägg oftast.

Även där finns en och annan duktig F1 junkie.

God Jul o Gott Nytt År alla F1 lovers ;)

skriven
#196: FRAZZE

Saknar Brandon och hans kloka oblyga expertis.
Är lite olustigt att ingen vet vad som händer med dig och din blogg.
En liten julhälsning kan vi väl få........
Här får du en av mig: GOD JUL Brandon.

Detta är väl som att svära i kyrkan, men när nu abstinensen är svår så....
Janne B's blogg
http://f1blogg.teknikensvarld.se/
är i högsta grad levande, med flera hundra kommentarer på varje inlägg oftast.

Även där finns en och annan duktig F1 junkie.

God Jul o Gott Nytt År alla F1 lovers ;)

skriven
#197: FRAZZE

God Jul BL och ni andra :)

skriven
#198: MagnusLundahl

Har inte fått klagomål
Under onsdagens världscuptävling kraschade även Sandra Näslund och fick föras till sjukhus med en spricka i näsan. Hon är yr efter smällen mot huvudet, men det ska inte vara allvarligare än så.
Flera av åkarna och tävlingsledningen säger dock att det inte är något fel på banan i Innichen utan att det är otur som ligger bakom båda svenskornas krascher.
– Vi har inte fått några klagomål på banan. Alla verkar vara säkra på att det handlar om åkarnas misstag, säger Sulzenbacher.

I skidor utför får man straffas för misstag man gör. Men inte i F1 längre. Baby olja och baby säkra banor för baby förare och betalförare och bilar som är baby lätta köra.
Må 2017 bli bättre med själva bilen. men så fort ett misstag straffas så kommer det bli mer babyolja in hela F1 mer. Så kanske en 10 åring kan köra med snart?

god jul från en sjuk och gnällig jävel hahah

Amen

skriven
#199: FRAZZE

Saknar Brandon och hans kloka oblyga expertis.
Är lite olustigt att ingen vet vad som händer med dig och din blogg.
En liten julhälsning kan vi väl få........
Här får du en av mig: GOD JUL Brandon.

Detta är väl som att svära i kyrkan, men när nu abstinensen är svår så....
Janne B's blogg
http://f1blogg.teknikensvarld.se/
är i högsta grad levande, med flera hundra kommentarer på varje inlägg oftast.

Även där finns en och annan duktig F1 junkie.

God Jul o Gott Nytt År alla F1 lovers ;)

skriven
#200: FRAZZE

Saknar Brandon och hans kloka oblyga expertis.
Är lite olustigt att ingen vet vad som händer med dig och din blogg.
En liten julhälsning kan vi väl få........
Här får du en av mig: GOD JUL Brandon.

Detta är väl som att svära i kyrkan, men när nu abstinensen är svår så....
Janne B's blogg
f1blogg.teknikensvarld.se/
är i högsta grad levande, med flera hundra kommentare på varje inlägg oftast.

Även där finns en och annan duktig F1 junkie.

God Jul o Gott Nytt År alla F1 lovers ;)

skriven
#201: FRAZZE

Saknar Brandon och hans kloka oblyga expertis.
Är lite olustigt att ingen vet vad som händer med dig och din blogg.
En liten julhälsning kan vi väl få........
Här får du en av mig: GOD JUL Brandon.

Detta är väl som att svära i kyrkan, men när nu abstinensen är svår så....
Janne B's blogg
http://f1blogg.teknikensvarld.se/
är i högsta grad levande, med flera hundra kommentarer på varje inlägg oftast.

Även där finns en och annan duktig F1 junkie.

God Jul o Gott Nytt År alla F1 lovers ;)

skriven
#202: FRAZZE

Saknar Brandon och hans kloka oblyga expertis.
Är lite olustigt att ingen vet vad som händer med dig och din blogg.
En liten julhälsning kan vi väl få........
Här får du en av mig: GOD JUL Brandon.

Detta är väl som att svära i kyrkan, men när nu abstinensen är svår så....
Janne B's blogg
f1blogg.teknikensvarld.se/
är i högsta grad levande, med flera hundra kommentarer på varje inlägg oftast.

Även där finns en och annan duktig F1 junkie.

God Jul o Gott Nytt År alla F1 lovers ;)

skriven
#203: FRAZZE

Saknar Brandon och hans kloka oblyga expertis.
Är lite olustigt att ingen vet vad som händer med dig och din blogg.
En liten julhälsning kan vi väl få........
Här får du en av mig: GOD JUL Brandon.

Detta är väl som att svära i kyrkan, men när nu abstinensen är svår så....
Janne B's blogg
http://f1blogg.teknikensvarld.se/
är i högsta grad levande, med flera hundra kommentarer på varje inlägg oftast.

Även där finns en och annan duktig F1 junkie.

God Jul o Gott Nytt År alla F1 lovers ;)

skriven
#204: FRAZZE

Saknar Brandon och hans kloka oblyga expertis.
Är lite olustigt att ingen vet vad som händer med dig och din blogg.
En liten julhälsning kan vi väl få........
Här får du en av mig: GOD JUL Brandon.

Detta är väl som att svära i kyrkan, men när nu abstinensen är svår så....
Janne B's blogg
http://f1blogg.teknikensvarld.se/
är i högsta grad levande, med flera hundra kommentarer på varje inlägg oftast.

Även där finns en och annan duktig F1 junkie.

God Jul o Gott Nytt År alla F1 lovers ;)

skriven
#205: 426 Hemi

Det är väl så här att det måste finnas en inneboende rädsla i varje förares utmanande manöver, du måste köra på gränsen och våga utmana och resultatet kan bli förödande eller en vinnande strategi Finns inte den utmaningen så är det ingen racing längre. Bort med alla stora avåknings ytor in med murar ut med banan så kommer vi att skilja axet från vetet.

skriven
#206: Hailwood

Frekvensen på mina inloggningar har minskat, men längtan efter en uppdatering består. Det vore kul med BLs vy på slutfasen av säsongen och efterdyningarna av ROS avsked. Men jag tror som ovanstående inläggen att uppdatering kommer då testperioden startar, men det kan vara lätt att blanda ihop tror med hoppas....
Önskar alla här inne en God Jul, hoppas den firas som som ni önskar!


skriven
#207: MagnusLundahl

Jag önskar alla en god jul. Pastor Brandon är nog väldigt upptagen just nu. Fan saknar dina klockrena analyser och förklaringar. Jag hoppas Du kommer igen när testerna drar i gång nästa år.

Kul läsa inläggen efter mitt senaste inlägg. Jag tycker det är trevligt att läsa ni också tycker som jag.Det finns hopp. Jag tror redbull hade varit bra bli av med faktiskt. In med Toyota tex istället. Eller BMW som jag nu mera spottar på haha.
Brandon det blev en Lexus riskokare av hög kvalitet sägs det hihi

Lägger du ned så får du mer en gärna mejla mej Brandon. Lovar hålla så tyst som du kräver.

mvh

Magnus

skriven
#208: ThomasF

God Jul Brandon o alla andra☔️Fast ni firar väl imorgon därborta//Thomas

skriven
#209: Peter

God Jul Brandon och alla andra F1 nördar

Mvh Peter

skriven
#210: Classe Salem

Fan Peter det skulle ju jag säga!
GOD JUL på er alla!
Hoppas på ett bra racing-år 2017! ;-) //C

skriven
#211: Ghostface

God Jul alla !

skriven
#212: Kilroy

https://www.reddit.com/r/formula1/comments/5jzu3w/kimi_raikkonen_on_the_grand_tour/

skriven
#213: Ghostface

Varför blocka mej????

skriven
#214: ayrton senna

Brandon får göra vad han vill med sin blogg,men lite konstigt att bara dra. Har han kört i hjälsig?någon som är bekant med honom?

skriven
#215: ayrton senna

Har han dött kanske?

skriven
#216: OK

Brandon: Blir det någon nyårsuppdatering inför säsongen -17? Eller får vi vänta till testerna? Hoppas att du inte pensionerat bloggen!

skriven
#217: Peter%20B

Kanske fanns en mening med att skriva THE FINAL COUNTDOWN och ha Fuck off som första bild. kanske va en signal att det är slut med bloggen nu.

Gott nytt är till alla läsare och även till dig BL.

skriven
#218: ThomasF

Gott nytt år Brandon och alla andra🎉

skriven
#219: Anonym

Gott nytt år Brandon o alla andra🎉//Thomas

skriven
#220: Ghostface

Gott Nytt 2017 Sempai

skriven
#221: Ghostface

Fast du blocka mej hahahaha Gott nytt brosh ;)

skriven
#222: Kristoffer

Gott Nytt År Brandon!! Tack för detta år, må nästa bjuda på mycket att glädjas åt. :)

skriven
#223: zenkert

GOTT NYTT ÅR !!!

Ciao

skriven
#224: Flying finn

Gött nytt alla F1 fans här på Brandons lilla blogg..Och gött nytt till dig med pikkopojka Prandonii..

skriven
#225: zenkert

Bubblor, Raketer och Max Verstappen.

Gott Nytt!

Ciao

skriven
#226: Anonym

Tjena
Gott Slut önskar jag er.
Hoppas på en kanonsäsong.
Plyma

skriven
#227: P1r

Brandon, jag börjar bli orolig att det hänt dig nåt allvarligt. Tystnaden från ditt vassa tangentbord är lite skrämmande. Var har du blivit av? Längtar efter dina nya inlägg, ditt tekniska kunnande och dina vassa analyser. Hoppas att livet tagit väl hand om dig sen du skrev sist. MVH P1r

skriven
#228: Captain Hindsight

Det var inte igår man skrev något här men tittat in har man gjort endå. Livet har krävt fullt fokus på annat göra och då har man inte riktigt hunnit följa F1 till 100%.

Att Bottas tar Nicos plats i Mercedes är väl tämligen klart nu. Mycket som talar för det och senast idag så kom det upp bilder på Bottas i gymmet när han tränar i gråa och svarta kläder. Står inte uttryckligen Mercedes på kläderna men det står inte heller williams och Martini för den delen.

Skulle inte heller oroa mig för Brandon. Han har det säkert smutt och njuter av hojar, livet och drinkar om vartannat.

Kommer han tillbaka hit? Ingen aning faktiskt men hoppas gör jag! Oavsett så önskar jag honom och övriga här en god fortsättning!

Måste också lyfta av hatten till Rosberg, jag tycker det är kaxigt att visa fingret till etablissemanget. Ett värdigt sätt att avsluta sin karriär för att slippa bli en framtida backmarker.

Ha det gött!

skriven
#229: Ghostface

Long time no see Captain :) Detsamma till dej, god fortsättning.

skriven
#230: FRAZZE

Kanske som att svära i kyrkan här, men abstinensen är stor efter Brandons oblyga och ruskigt insatta F1 inlägg.
Janne B's F1 blogg (Teknikens Värld) får vara ett bra substitut.
Finns några insatta och smarta inlägg där, och alltid många.
Kolla in den.
Men det gör ni kanske redan.

Go fortsättning på det nya året.

skriven
#231: Tröööööött

Men en enkel rad där det står att bloggen är nedlagd?! Är det för mycket begärt?
Orkar inte klicka mig här till den här helvetes beroendeframkallande sidan längre 😬

skriven
#232: Ghostface

Haha jag är beroende med.. kollar flera ggr varje dag : D

skriven
#233: zenkert

Nu slutar vi tycka synd om oss.
Dags att tänka lite på egen hand.
Brandon har ju redan för länge sedan
annonserat att han är trött på att blogga.

Själv tänker jag kolla på eRace i Vegas
live ikväll på nätet. Ett fantastiskt bra och stimulerande projekt.
Alla elektriska förare mot 10 raceSimsFörare.

Copy That F1!!!!

Ciao

skriven
#234: zenkert

Felix är så klart med däruppe.
2:a i FP1.
Enda Real Racern som hittills utmanat SIM-förarna.
Vilken extraordinär snubbe han är, Felix!

FP2 pågår nu.

Ciao

skriven
#235: Ewald S

Det brukar väl heta att man ska på semester då man skakar galler.
Vi får helt enkelt vänta tills staten släpper ut Brandon, sköter han sig så behöver han bara sitta halva tiden.

skriven
#236: zenkert

Ja, ni har säkert läst hur det gick för Felix.

Bäst Real Racer 2:a.

Varför blir jag inte förvånad?

Det enda som fortfarande förvånar
är varför Toto inte ringt än.

Ciao

skriven
#237: Anonym

Är det någon som reflekterat på detta blogginläggs överskrift och tänkt "varför är det så tyst"? när nästan ingen kommenterade hans blogginlägg tidigare i höstas så grina han och hotade med att lägga ner bloggen, nu kommenterar ni men han håller tyst, haha fattar ni inte? the big B aint that big, han har fyllt er med fantasier keep on

skriven
#238: Anonym

ANONYM.

Jag har kommenterat detta, senast den 7 januari.
Och även vid andra tillfällen.

Kul skrivning förresten, som påminner mig om
följande från nån låt nån gång i tiden . . .

You aint that big. Your tall, thats all!

Roligt inlägg av dig, tycker jag.

Ciao

skriven
#239: zenkert

Kul inlägg ANONYM.

"the big B aint that big".

Påminner mig om en textsnutt i en gammal
låt från det förflutna som lyder typ:
"You aint that big, your tall, thats all"

Har själv påpekat lite om att detta kan vara en svanesång
för bloggen. Sen om bRandom :-) är sur eller
inte, bryr jag mig inte särskilt mycket om.
Redan 2015 sa han att skulle lägga ner.
Och så blev det nästan en säsong till.

Ciao

skriven
#240: 426 Hemi

Lugn bara lugn ni som törstar efter vassa inlägg med blandningen av information, inga gissningar utan fakta samt enhel del kritisk fakta. BL kommer till baka troligtvis i samband med försäsongstesterna antingen före eller efter. Vi behöver bara trigga honom lite. Sköt om er😉😉

skriven
#241: MagnusLundahl

Anonym är en person som inte gillar andra som är smartare och det är dom flesta. Måste vara riktigt bittert som så tydligt märks också.

F1 suger och så gjort 5 år eller så riktigt hårt. Det plus att sådana som anonym här gör allt för att jävlas för deras lilla lätt kränkta personlighet alltid blir kränkta av minsta lilla sak.
Sedan har nog Brandon just nu mycket annat som är mer motiverande än att skriva här.
Jag håller tummarna om analyser om årets nya bilar.
Jag vet ingen som kan skriva och förklara och veta mer om F1 en just Pastor Brandon Lee.

god fortsättning på nya året alla icke anonyma.

skriven
#242: Ghostface

Håller med dej MagnusLundahl

skriven
#243: zenkert

426 HEMI
MAGNUS LUNDAHL
GHOSTFACE

Den som lever får se och god fortsättning :-)

Och så slänger jag in en Felix igen.

Från Felix mun om F1 och Mercedes

"Jag har väldigt bra stöd från Sverige
men jag kan säga att det inte
är realistiskt att köra Mercedes i F1.
De vet att jag är bra, det är inte det.
Men det finns så många förare och i
en sådan satsning kan man
inte bara ta en rookie."

Blygsamt sagt av FRO.
Så blygsamt att man fortfarande undrar.
Ingen ersättare är ju hittills offentliggjord.
Så hoppet lever ;-)

Ciao

skriven
#244: peppsi

Spekulationerna är äntligen över. Finländaren Valtteri Bottas gör Lewis Hamilton sällskap i Mercedes.

Efter att regerande formel 1-världsmästaren Nico Rosberg överraskande lade av i höstas började spekulationerna kring vem som skulle ta hans plats i Mercedes stall.

Valet föll på Valtteri Bottas, som nu ges en gyllene möjlighet att slå sig in i F1-eliten en gång för alla. Nyheten basunerades ut av brittiska BBC under måndagen.

Bottas körde ifjol för Williams.

skriven
#245: zenkert

Ja, idag tog önskedrömmen om Felix i F1
slut för den här gången.
Drömmar tenderar ju att göra så.
När man vaknar :-)

Får njuta av Felix i Formula E med Mahindra
istället och förhoppningsvis också i DTM 2017.

Ciao

skriven
#246: ThomasF

Sådärja nu har Finland flest förare i toppstallen!Det börjar likna rallybesättningarna och det är bara att gratulera.Ska bli skoj att se om Marcus räcker till mot Tysken?Jag tror faktiskt det.//Thomas

skriven
#247: Anonym

Tror som dig Thomas F. Mackan har syket och kommer att dominera men WEH är inte en dålig förare han är ricktigt bra men hans attityd och självömkan är hans största motståndare han har tydligen inte behövt hanterat såna motgångar tidigare

skriven
#248: 426 Hemi

Blev tydligen anonym i föregående inlägg till Thomas F

skriven
#249: Gunde Svan

MagnusLundahl nu är jag inte anonym då jag skrivit ett namn, ungefär som Ghostface, 428 hemi, eller ditt namn du använder, vet ju inte om det oxå är fejk, jag kunde ju skriva något annat namn istället för Gunde. Shit the same, du är nog lika anonym du, eller är det någon som vet vem BL är på riktigt? jag har goglat på BL F1, Motocross allt som har med motorsport att göra och den enda sportkillen som kom upp var en quaterback från Philly, sen kom ju även karatekillen upp, men googla på Janne Blomquist, Eje eller någon annan kommentator som BL dissar hårt så kommer det upp mängder med träffar. Varför ingen på BL om han nu är är en gud inom motorsport och vet allt innan någon annan vet? Men kolla in Will Buxtons blogg, han publicerar och låter även negativa kommentarer om honom publiceras, BL blockar dessa istället vilket gör att ingen kan säga emot honom, det måste vara ett mindre helvete å slicka honom i varje kommentar man lämnar
hälsningar Bengt Baron

skriven
#250: zenkert

Nu när det är så dåligt med motorsport.
Det är ju den tiden på året.

Då tänkte jag överraska med att bli fotbollsfan.

Ibra, säger jag då.
Ibra är kung i allt av allt, inte bara fotboll.
Och dessutom Cool.
Ibra och Felix är precis lika Coola.

Forza Ibra!
Forza Felix!

Ciao

skriven
#251: 200!

Hade hoppats på en skräll till Merca, men icke vilket är trist!
Nu får vi hålla ögonen på Vandoorne 👍

skriven
#252: Anonym

Tips på nån likvärdig sida som denna?

skriven
#253: Tompa

Ni verkar inte fatta. Brandon är typ 16 år gammal och tar sina texter från en annan blogg.

skriven
#254: Gunde

Jo Tompa jag har fattat det hela tiden, för en kille i mogen ålder kan inte skriva om sin tjej på ett sådant sätt som han gör publikt på internet, att hon går omkring i lägenheten naken med bara hans hjälm på huvudet, typiskt fjortis snack av en kille som aldrig sett en Fi..a på ett vykort än mindre smakat en i verklighet. läs Annas F1 blog på AB där började han sina eskapader redan 2010 efter att han blivit bannad på Jannes blog. Han sade sig ha en direklinje till Kimi och intervjuer med Bernie E, så nog fattar jag och säkert en hel del som han har snackat skit om som inte skriver här eller blivit blockade av BL.

skriven
#255: Anonym

Haha jo jag blev idiotförklarad en del gånger på Annas blogg bara för att jag inte tyckte som honom :D Tyvärr finns det en del mobbade vuxna här som inte kan tänka kritiskt så dom sväljer allt Brandon matar dom med. De flesta här inne har skrapsår på knäna och bruna tungor.

skriven
#256: Tompa

Oj råkade bli anonym men jag tror att ni fattar att det var jag som skrev inlägget innan.

skriven
#257: zenkert

Troll har aldrig varit särskilt trevliga!

Ciaoskriven
#258: Tompa

Hahaha troll?!?! Bara för att man säger sanningen? Du kanske borde öppna ögonen och lära dig att tänka kritiskt. Brandon är fake.

skriven
#259: zenkert

Då är det dags för bevisföring om att Brandon är en fake.
Vilken blogg är detta inlägg av BL taget ifrån?

--------------------------------

Det mest glädjande med nästa års bilar är definitivt faktum, att de kommer vara mer förarens bilar än ingenjörens bilar, man kommer att kunna "luta" sig mot greppet på ett helt annat sätt än med årens bilar,
det mest intressanta i detalj är hur förhållandet mellan den "heliga treenigheten" på bilens bakända förändras, dvs förhållandet mellan diffusern, bakvingen och bakdäcken.

Diffusern blir inte bara längre, utan även högre samtidigt som bakvingens övre element hamnar 150 mm längre ner och bakdäckens bredd ökar betydligt, något som kommer att påverka aeroflödet på ett dramatisk sätt när den "heliga treenighetens" samarbete tajtas till för att alstra mer down force.

2017 bilar kommer att tillåta förarna attackera på ett helt annat sätt än vad som är fallet med årets bilar,
samtidigt som Pirelli gör gällande, att deras ambition är att ta fram däck som tål attack betonad körning utan att gå av alltför snabbt, något som borde passa en förare som till exempel Kimi.

Ex McLaren ingenjören Marc Priestley är av samma åsikt, han säger att nästa års bil-däck koncept kommer att passa utmärkt för "plattan i mattan" förare som Kimi, när både det ökade aerodynamiska och mekaniska greppet åter igen kommer att premiera förare vars körstil går ut på att vara förare på egna villkor, inte passagerare på teknikens och ingenjörernas villkor.

------------------------------

Visa den bloggen med en länk.

Ciao

skriven
#260: p

Tompa varför startar inte du en sida med nyheter ,?
Eftersom du tror att du är bra ,hur man än vänder på denna blogg det är att den varit jävla bra
Hoppas den fortsätter .

skriven
#261: Tompa

Har jag skrivit att bloggen är dålig och att jag är bra?

skriven
#262: zenkert

Jag väntade på en kommentar
från en vettig Människa som dig P.

Och ditt svar TOMPA tilll P.
Gör ju att vi ALLA vill veta och att du ska bevisa.
En gång för alla, att Brandon är en bluff
eller fake som du säger.

Ta ett av Brandons inlägg.
Vilket som helst.

Och för i bevis att det är kopierat.
Och från vilken blogg det är kopierat.

Länkar är ett måste, TOMPA.
Du måste bevisa, allt det du
skriver om tex fake och skrubbsår
på knäna och bruna tungor.

Så, TOMPA, upp till bevis nu!
Kom igen nu TOMPA och bevisa
och stå för det skriver.

Ciao

skriven
#263: Ghostface

Japp upp till bevis grabbar :D ( GUNDE & TOMPA )

skriven
#264: Tompa

Jag behöver inte bevisa ett skit. Brandons frånvaro borde ju skvallra lite. Har ni krävt Brandon på bevis nångång? Som all dynga han har skrivit om Ferrari och Kimi.

skriven
#265: p= Peter

Varför blir vissa rövhål bakom ett tangentbord gapar o skriker utom ett ända bevis eller länk Jaja Den sista idioten är ju inte född än .
ALLA får har olika åsikter i en demokrati men din går över gränsen
Jag tycker inte att Kimi är den bästa föraren ,men absolut inte dålig ....Så vad är det för dynga Brandon har skrivit o Kimi Tompa ? eftersom det måste vara ett stort material så kommer du ju inte ha några problem att lägga ut det här annars så kommer DU bli en idiot utan bevis och trovärdigheten hamna under NOLL
Mvh Peter

skriven
#266: Tompa

Ja vi säger så, då kan ni sitta här och be till er gud. Har du verkligen läst bloggen? Man börjar ju undra när du verkar ha missat all smörja som han, med all sin insikt, har skrivit gällande Ferrari och Kimi. Varför kände du att du var tvungen att förklara att du inte tycker Kimi är bäst?

skriven
#267: Peter

Vad hände med bevisen Pucko som sagt bara en dåre bakom ett tangentbord .

Ps han är inte min gud skrev bara en mycket trevlig blogg

Dina ord inte mina "Som all dynga han har skrivit om Ferrari och Kimi." och där av vad jag tycker

skriven
#268: Pucko

Namn måste måste man tydligen ha om man ska vara trovärdig här! :)

Bloggen är fantastisk om man sållar lite mellan raderna, typ skippa det som händer i bloggskrivarens "privatliv". Det som handlar om motorsport stämmer bra, skiter i var informationen kommer från så länge det stämmer :). Angående sanningshalten i vad som skrivs är det upp till var och en att bedöma, jag vet vad jag tror, men på ett antal punkter vet jag genom att antingen ha kunskap inom motorsport, eller att ha viss datavana, kunnat skapa mig en uppfattning.

Förmodligen det enda och sista jag skriver, roligare att läsa blogg och kommentarer.

//Pucko

skriven
#269: Björne

Det var värst vad alla har åsikter om saker och ting, Jag håller med föregående inlägg. Tycker oxå att bloggen är bra och underhållande och läser ofta och gärna. Mycket bra fakta. Så OM vi vill att BL ska forsätta sin blogg ska vi väl inte sitta här å kasta skit på varken BL eller på varandra, det tjänar väl ingenting till vi kan väl bättre än så.

//Björne

skriven
#270: Tompa

Peter: Läste du vad jag skrev? Jag behöver inte bevisa ett skit för vi sitter väl inte i rätten? Det är ju upp till er om ni vill tro på all skit Brandon skriver ibland. Det börjar gå utför när folk inte kan tänka själva och istället väljer att tro på en vilt främmande människa ni inte vet ett skit om. PUCKO.

skriven
#271: Peter

Tompa Det är just det som är problemet med sådana som dig stor i käften .bara gapar som en anonym idiot

UTAN några bevis som helst eller några länkar som bevis till dina påstående som du hela tiden kommer med

Något fel med dig . Hej då ingen ide att du fortsätter skriva för det kommer bara Bla bla från dig

Tack o hej då Pucko

Mvh Peter

skriven
#272: zenkert

Jag citerar dig TOMPA om BL.

Som all dynga han har skrivit om Ferrari och Kimi.

BL är ju en äkta KIMI-fan.
Dessutom landsman the Ice-man.

Så inte begriper jag vad du läst i den här bloggen.
Mer än att det har funnits kritik av BL
hur Ferrari sköter sig.

Vad jag däremot har begripit är att dina
inlägg TOMPA, är dom inte värda att lägga
någon energi på att kommentera.

Ety, det är meningslöst.
Och ett enormt slöseri med enerig
som man kan använda på ett mycket
bättre sätt i livet än att tjafsa med dig.

Du får ha vilka åsikter du vill, TOMPA.
Men jag kommer inte att kommentera
dina uppenbara dumheter längre.

Och jag rekommenderar alla andra
här i bloggen att göra detsamma.

Så att vi får tillbaka den sköna goa
stämningen som det ska vara här.

So Long, TOMPA!
Sail Along Silver Moon.
Bye-bye!

Ciao

skriven
#273: Ghostface a.k.a Keyser Söze

Hehehe "So Long, TOMPA!
Sail Along Silver Moon.
Bye-bye!" 👍👍

skriven
#274: Tompa

Peter: Jag skriver hur mycket jag vill. Ingen tvingar dig att läsa. Det är också kul att ni kommer med personliga påhopp bara för att det jag sktiver inte passar er världsbild. Och du zenkert, varför kommenterar du dom om det är sånt slöseri med tid? Nolla. Ni är ju också anonyma precis som Brandon, för ni tror väl inte att grabben heter Brandon Lee. Om han nu gör det så är han runt 40 bast och uppför sig som någon som är sen i puberteten. Over and out losers.

skriven
#275: David Aldén

Nu är det dags att dra igång bloggen igen, den är saknad!! :)

Din vän Bernie verkar ha kastat in handduken och en hel del annat verkar ha hänt under silly season.

skriven
#276: Gunde

zenkert
Du bestämmer väl inte vad andra skall tycka och tänka? om Tompas inlägg inte är värda att lägga någon energi på att kommentera så varför i helvete måste en barnrumpa som du kommentera hans inlägg, var det för att visa din storhet inför andra här? patetiskt.

Läs detta för du har nog inte läst BL vansinniga inlägg sedan 2010 i Annas F1 blogg, om du vill se det med egna ögon, gå in där i arkivet och välj år+månad. jag tar inte med allt för det blir för mycket av det dåliga

Brandon Lee 27 Okt 2010
Antonio R,..Nej, vi kommer aldrig se Alonso och Kimi i samma stall hur kul det än skulle ha varit, de skulle ha sporrat varandra till stordåd, men två så stora egon ryms inte i samma stall.

Sv:Vad hände 2014?

Brandon Lee 27 Okt 2010
Bernie ville desperat få in Kimi hos Renault i år, Kimi i sin tur ville inte alls. Bernie har alltid haft mycket att säga om vilka förare man tar in och var.

Sv. Och varför ville Kimi inte köra för Lotus 2010? Det fanns ett skäl i form av en klausul som Ferrari puttat in i utköpskontraktet en liten men ack så viktig paragraf.
Skulle Kimi köra för ett annat stall 2010 (vilket Kimi antydde med McLaren) så skulle inte Ferrari behöva betala ut all lön till Kimi, så då blev det rally för honom istället, i ett juniorteam där han blev uppäten av småkillar.

Brandon Lee 30 oktober, 2011
precis som Massa, som inte klarade av att ta titeln 08 trots all hjälp han fick bla av Kimi.

Sv. Kvalificerat skitsnack, för året då Kimi tog titeln för Ferrari agerade Schumi testförare och utvärderare åt Kimi och Ferrari 07 var mkt konkurrenskraftig + att Byrne var där och att Alonso och Hamilton krigade med varandra så att Kimi kunde sno titeln med en poäng, året därpå krävde Kimi att Massa skulle släppa honom i Spaniens GP för han var ju försteförare. så Kimi kunde få 10p och Massa 8p, det året tappade Massa titeln till Ham med en poäng, hade han inte fått stallorder i Spanien hade Massa tagit titeln med 1 poäng. 09 var Kimi skitdålig, varför? Jo Schumi agerade inte testförare åt Kimi 09 längre utan setup och inställnings infon fick komma från Kimi himself.
Kolla klippen
https://www.youtube.com/watch?v=x6PCeyqheCY
https://www.youtube.com/watch?v=Uk2p2nRK-p4

Brandon Lee 28 november, 2011
Makotto,.Egentligen är vi inte oense om Vettels kapacitet, han är en kanonförare, det som jag ville säga är att han inte riktigt har samma naturliga snabbhet som tex Kimi, inte samma omedelbara råsnabbhet,.men en kanonförare i allafall utan tvekan.He, det lär bli många gemensamma fester för Kimi och Sebastian, de bor som grannar och är goda vänner,.frågan är om mamma Vettel vågar släppa sin snälla Sebastian att festa med badboy Kimi,.jag har varit med några gånger när folk ur Finska hårdrock och helt sjövilda stuntmankretsar har festat med Kimi,.snacka om att rocka fett;-)

javisst nu har han festat med Kimi oxå och vi tror på tomtar och troll

Brandon Lee 14 december, 2011
@Nico207 är nog lite för mycket, jag är 187 och bredaxlad, hade skitsvårt att klämma mig in i en F1 bil, när jag fick tillfälle att prova en i Frankrike. Men, det var kul som fan, fartresurserna rakt fram var på ett ungefär som hos hojer jag har tävlat med,inget nytt, men kurvhastigheterna var imponerande liksom bromsarna, det var kämpigt att hålla upp huvudet pga G krafterna.Ang att åka med Loeb, jag fick en gång åka med Tommi Mäkinen i samband med ett jobb,.fy fan, håll på att skita ner mig, jag kör heller själv;-)

Brandon Lee Stefan Gullberg 6 oktober, 2013
Jag har alltid varit teknikintresserad, har alltid tagit vara på varje tillfälle både på jobbet och under fritiden att prata med raceingenjörer, designers, teknikkunniga journalister osv när man har varit på diverse banor, gäller både racing på två och på fyra hjul.

Brandon Lee 6 december, 2013,

På två eller på fyra hjul? Inom hojracing är favoriten landsvägracing, där finns det tuffaste motståndet, Moto GP divorna skulle vara chanslösa mot dem bästa inom landsvägracing om de skulle våga sig att prova på, några har försökt och lämnat platsen med svansen mel

skriven
#277: Gunde

Brandon Lee 6 december, 2013,

På två eller på fyra hjul? Inom hojracing är favoriten landsvägracing, där finns det tuffaste motståndet, Moto GP divorna skulle vara chanslösa mot dem bästa inom landsvägracing om de skulle våga sig att prova på, några har försökt och lämnat platsen med svansen mellan benen.
Jag har även kört motocross och dragbike i USA och lite supermoto för skojs skull.
På fyra hjul började jag rätt så sent, och faktiskt med rally, brorsan körde rally så det föll sig naturligt så att säga.
Jag har kört i enhetsklasser som tex med Porsche 911 GT2, GT3 RSR, sportvagn i GT klasser med Vette C6R och Viper SRT, dvs i klasser där man delar körningen med andra för att ha råd med att köra överhuvudtaget, man har inte blivit en racing miljonär direkt, snarare en fattiglapp, men man har haft kul som fan, och det är allt som räknas för min del, att ha kul och att alltid ladda för fullt.

Tror ni en sådan person är så anonym så man inte hittar info om honom på nätet? Han är ingen mindre än en halvtaskig Finne på 16 år med en drömmande bild av sig som motorstjärna och karatestjärna för Brandon Lee är inte hans riktiga namn, visst han har ett intresse av motorsport, men han har inget liv, därför läser han andras bloggar, kröniker, tvitter och ändrar eller väntar typ en vecka så det ser ut som hans, jaja men ni tror att Bl festat med Kimi, kört F1 i Frankrike? Visst och grisar kan flyga

Brandon Lee Stefan Gullberg 6 oktober, 2013
Jag har alltid varit teknikintresserad, har alltid tagit vara på varje tillfälle både på jobbet och under fritiden att prata med raceingenjörer, designers, teknikkunniga journalister osv när man har varit på diverse banor, gäller både racing på två och på fyra hjul.

Brandon Lee 1 november, 2013
Pratar med branschfolk, läser teknisk material och lyssnar vad bekanta motorjournalister har snappat upp, plus kollar slow motion upptagningar som berättar en hel del om man vet vad ska man titta efter.

bekanta och bekanta men vad han menar är andra motorjournalister typ Will Buxton

skriven
#278: Björne

Nämen vad fan, har ni inte lämnat sandlådan ännu. Det här är väl inget forum för påhopp å annat skit som ni skriver. Oavsett var BL får sin info ifrån så behöver ni väl inte sitta å kasta skit på varandra just här. Gör det nån annan stans istället. Vi som gillar å läsa bloggen ska väl inte behöva läsa allt jävla dravel ni kommer med här. Hör ju inte riktigt till en racingblogg, så lägg ner skitsnacket och sluta tracka varandra nu för det gör ju ingen glad. Alla tycker olika och det är helt OK för mig. Så använd för fan bloggen till det den är till för i fortsättningen

/Björne

skriven
#279: Krister

Gillar Björnes inställning! Och gillar Brandons blogg!
Så kamrater, vad är egentligen problemet? Jag har inget behov av att bevisa/motbevisa Brandons bloggande.... Jag har för all del heller inget behov av att bevisa/motbevisa alla er som skriver kommentarer.... Utan jag gillar att läsa denna blogg, precis som jag kan gilla att läsa/titta på vad som helst som intresserar mig..... Så, som så många andra, hoppas jag att Brandon snart skriver ett nytt inlägg.... Må väl! /Krister

skriven
#280: zenkert

Bernie out!
Brawn in!

Ser ljusare ut nu för F1.

Ciao

skriven
#281: zenkert

Bernie out.

Brawn in.

Kan kanske bli något av Fettan ändå.

Ciao

skriven
#282: Gunde

Björne

Skall vi lägga ner dravlet som du säger måste väl fan BL även han lägga ner skitsnacket om vem han är, jag kan läsa en massa info om en sak och säga mig vara expert inom det området och dissa andra verkliga experter för att några idioter skall tro wow han vet ju allt.
och det var inte att kasta skit, det hela började med Peter och Zenkert bevis och länkar, och jag var trött på att höra försvars-snacket skaffa egna bevis att BL verkligen är den han säger sig vara
btw BL lär nog aldrig dycka upp här igen

skriven
#283: Peter

Gunde
Man kan inte komma med en massa anklagelser utan fakta som en viss person har gjort hela tiden .
Eller hur , samma person säger i samma andetag att han inte är i rätten och behöver inte bevisa ett skit
Men går inte det åt båda hållen
Och jag ser inga bevis att han skulle vara 16år eller att han inte skulle prata med branschfolk som ni alla gör även Anna
Om han kommer tillbaka o skriver ja det vet vi inte ,Jag tycker fortfarande om bloggen var humoristisk och tid vis rolig med fakta
Ps skall man döma någon anonymt ja då måste man visa just FAKTA inte vad man tror !
Ett RIKTIGT forum med en Admin då hade ALLA inlägg utan bevis tagits bort .

skriven
#284: Aki

Gunde din jävla pajas, det är hans blogg och han gör vafan han vill. Är han en fake så är han, spelar det någon roll? Har du inget liv din sopa

Samma gäller dig Tompa.

Förstår inte vad ni försöker uppnå. Antagligen inte ni heller.

skriven
#285: Ghostface

Kunde inte sagt det bättre Aki !

skriven
#286: zenkert

Bernie out.

Brawn in.

Det börjar ljusna för F1.
Även om cirkusen numera är ägt
av ett amerikanskt bolag som kastar
en lite oroande skugga över det hela.

Nej, det blir inget politiskt brandtal från mig.
Jag har brandtalat så det räcker.

Allmänt tänkt.
Vore grymt cool, om McLaren kommer
i Orange Livery igen som det ryktas om.
Sett lite bilder, fast dom är väl mest
spekulationer, utom en på en sponsorsida.
Där var det inte mycket orange, mest svart.
Och såg väl mest ut som en bil i Pre-Test-Livery.
Jag hoppas på Orange för att hylla
grundaren av stallet Bruce McLaren.

Jag måste förstås göra en Felix också.
Det är snart dags för årets första
race i FIA Formula E Championship.

På tal om Livery.
Undrar hur Saubern kommer att se ut,
nu när Nasr är borta med sin sponsor.

BTW - kommer ni ihåg att jag skrev
i oktober att Nasr var ute i kylan?

Min önskedröm om Saubers Livery.
Är Vit, med röda inslag.
Som en negation av den Schweiziska flaggan.

Ciao
skriven
#287: Anonym

Peter
Att du tar upp Anna är ju en bra grej, hon vet man existerar det är bara att söka på henne, allt du går på hos BL är tro och hypoteser. sök reda på något bevis att människan kört F1 i Frankrike eller kört i alla andra klasser han säger sig ha gjort, så mycket han gjort borde det vara lätt att finna honom på nätet.
Det vad Tompa sa var att BL snacka en massa dynga om Ferrari och Kimi.

Brandon Lee 26 februari 2011
Ok, nu har många sagt sitt ang vem som är/var bäst, nu är det dags att hylla dem som skapade alla de här hjältarna. Skillnaden rent fartmässigt bland toppförarna är minimal, det är bilen man sitter i som gör mästaren, F1 är materialsport. det är designers som skapar legender, skapar vinnare, utan Byrne är Schumi en medelmåtta. de bästa förarna är dem som klarar av att ta titeln med en dålig bil, som Kimi Räikkönen.

Tror du själv på det? killen med 91 vinster 7 titlar år en medelmååa haha och att Kimi med 14 vinster och 1 titel (som han fick till skänks) skulle vara toppförare haha.

skriven
#288: Tompa

Peter, hahaha då hade ju Brandons inlägg också försvunnit.

skriven
#289: Tompa

Aki: Och det gäller dig också din nolla. Att du inte förstår var ju ingen överraskning. När en människa utger sig för att vara vuxen (Brandon) och inte klarar av att bli ifrågasatt och tar kritiken som ett barn så börjar man ju undra vad det är för typ av människa. Och nyfiken som man är så började jag luska runt lite. Och ni skulle bara veta vad jag har luskat fram :D

skriven
#290: Peter%2520B

Jag har jämt haft en stark känsla av att BL inte är den han säger att han är. Hur han lever och är är så overklig först han verkar inte arbeta är jämt på resande fått reser runt hela värden ser var och varannan F1 lopp. Tävlar i det i de ena till de andra har kört och tävlat i många olika super bilar, får ena och efter andra dröm tjejer.
Vem har tid och råd att göra allt det han gör om man inte är gjord av pengar. För mig verkar han leva ett dröm liv som nästan ingen kan ha tid och råd med.
men min känsla kan vara fel vet inte.
Gillar i alla fall läsa de tekniska på sidan och uppskattar bloggen mycket men han privat liv tar jag med mycket stor nypa salt.

skriven
#291: Peter B

Ps vart fel namn ska vara Peter B ;) och de är inte Peter som har skrivit här är en annan Peter :)

skriven
#292: Peter_B

Ps vart fel namn ska vara Peter_B ;) och de är inte Peter som har skrivit här är en annan Peter :)

skriven
#293: Peter_B

Ps vart fel namn ska vara Peter_B ;) och de är inte Peter som har skrivit här är en annan Peter :)

skriven
#294: Aki

Gud vad "kritisk" och duktig på att googla du måste vara. Hahahahaha.

Förstår tillräckligt om människor såsom du. Hatar sitt eget liv och är bitter för att frugan bjuder till en gång om året. Grattis. Du suger.

skriven
#295: Magnus S

Hallå Gunde, Tompa med flera. Om ni bara ska snacka skit om allt och alla så starta en egen blogg så slipper vi andra läsa ert skit snack.

skriven
#296: Tompa

Aki: Jag älskar mitt liv och jag är singel. Vill du att jag ska prata med din kärring så hon åtmistone släpper till två gånger per år?

skriven
#297: Anonym

Nu får du minsann sluta semestra och skriva ngt snart. Får ju abstinens!!

skriven
#298: Tompa

Hallå Magnus, det är ingen som tvingar dig att läsa. Så gör som en vettig människa, blunda eller scrolla förbi.

skriven
#299: zenkert

Rykande färska, heta nyheter.

Det blir inget DTM för Felix i år.
Går inte att lösa krockarna med
Formula E Championship.

Ciao

skriven
#300: Tompa

Aki: Vill du att jag pratar med din kärring så hon släpper till åtminstone två gånger per år?

skriven
#301: Anonym

Va fan va det har ballad ur på den här bloggen. Som små ungar som kivas vem vet bäst.

skriven
#302: Anonym

Va fan va det har ballad ur på den här bloggen. Som små ungar som kivas vem vet bäst.

skriven
#303: ilkkaluukas.blogg.se

Va fan va det har ballad ur på den här bloggen.som små ungar som skriker jag vet och kan bäst.slut läst på den här bloggens kommentarer.

skriven
#304: Peter

Den ända sanningen som ALLA använder ...
https://www.formula1.com/

skriven
#305: Peter

Som ni ser MED länk .. Ursäkta men någon måtta måste det vara . IGEN

https://www.formula1.com/ lite sanning för fan är det ingen som skäms

skriven
#306: Peter

ATT bara behöva läsa sådan här skit !

"Aki: Vill du att jag pratar med din kärring så hon släpper till åtminstone två gånger per år?"

Vad tycker Puckot att han uppnådde nu ?
Personpåhopp ? >Eller är han enbart lågbegåvad , tror på det senare .

Svårt när fakta och sanning skall blandas
Haha tillsammans med en LÄNK

https://www.formula1.com/

skriven
#307: Tompa

Peter: Kolla vad han skrev till mig. Det var inte jag som började med personliga påhopp i den här tråden. Ska ni börja gråta när ni blir bemötta med er egen medicin? Moget.

skriven
#308: Detta då?

1. Man kan markera en bild där BL påstår att han är "fotografen" bakom.

2. Kör sedan bildsök via google och se vilka träffar som dyker upp.

3. Är BL bild nyare än de som visas kan man anta lite ugglor i mossen.

Ett exempel: Inlägget "The thing". Här påstås det uppkommit lite kärlek, se följande urklipp:

"Andy säger:
2015-03-31 | 17:40:10
Ja jäklar du har det bra du ha ha! Var det brudarna på bilden du snackade med, inga dåliga pjäser i såna fall. Tycker också att det är jätte konstigt med Alonso han verkar hel nöjd med att ha en bil som just nu är ljusår efter dem bästa, ja ja vi får väl se vad som händer med den saken!

Svar: Som man bäddar får man ligga,.och om man bäddar riktigt taskigt får man inte ligga alls;-) Yes, de är da Girls. Alonso har kanske hamnat i pensionärsläge, och är nöjd med att det inte går för fort, så att man inte tuppar av och hamnar i muren.
Brandon Lee"

skriven
#309: Detta då?

1. Man kan markera en bild där BL påstår att han är "fotografen" bakom.

2. Kör sedan bildsök via google och se vilka träffar som dyker upp.

3. Är BL bild nyare än de som visas kan man anta lite ugglor i mossen.

Ett exempel: Inlägget "The thing". Här påstås det uppkommit lite kärlek, se följande urklipp:

"Andy säger:
2015-03-31 | 17:40:10
Ja jäklar du har det bra du ha ha! Var det brudarna på bilden du snackade med, inga dåliga pjäser i såna fall. Tycker också att det är jätte konstigt med Alonso han verkar hel nöjd med att ha en bil som just nu är ljusår efter dem bästa, ja ja vi får väl se vad som händer med den saken!

Svar: Som man bäddar får man ligga,.och om man bäddar riktigt taskigt får man inte ligga alls;-) Yes, de är da Girls. Alonso har kanske hamnat i pensionärsläge, och är nöjd med att det inte går för fort, så att man inte tuppar av och hamnar i muren.
Brandon Lee"

skriven
#310: zenkert

Men hallå!!!
Eller !!! ???

Jag skulle inte lägga mig i TJAFSTRAMSET.
Men det gick inte längre.
SLUTA NU FÖR HELVETE!!!

Ni som ondgör er och fortsätter att kasta grus.

Fattar ni inte att Brandon skämtar.
Fattar ni inte det.
Har ni ingen humor, alls???
Uppenbarligen inte när man refererar till
ett inlogg i bloggen i mars 2015.

Over and Out!!!

Ciao

skriven
#311: zenkert

Hallå?

skriven
#312: zenkert

Jag bjuder på lite nostalgiskt Lördagsgodis.

Monacos GP 1969.
10 minuter på Youtube.

Titta, njut, förvånas och ibland förfäras.

https://www.youtube.com/watch?v=EqB3xogpehY

Ciao

skriven
#313: Gunde

Aki
Ditt jävla stolpskott och rövknullare, du vet mycket väl att vi snackar om hur han agerade i Annas F1 blogg och den jävlar i mig är inte hans även om han trodde så var fallet, inte förrän 2014 startade han denna bloggen efter att jag sagt år han om han vill ha samma sak som i Nordkorea så bör han starta en egen blogg där han kan blocka, dissa och leka F1 guru. Och du vet hur han var i Annas blogg då jag kan komma ihåg ditt namn oxå därifrån. Jag har ett jävla skönt liv men ni verkar desperata för än så länge har det gått åt helvete med Kimis comeback.

skriven
#314: Trainer

Att ni orkar !!

skriven
#315: Magnus S

Då var det slutläst här. Kommentarerna nu handlar ju inte om motorsport längre.

skriven
#316: Björne

Håller med Magnus S, dax att lägga ner läsandet här. Jag trodde oxå att en racingblogg skulle handla om motorsport. Verkar som att vissa har problem med BL här och då kan man ju undra varför dom ens surfar hit för att läsa.
/Björne

skriven
#317: ayrton senna

Det måste väll vara någon som godkänner blogg inläggen?

skriven
#318: Björne

Hej Ayrton Senna, i det här fallet skulle det behövas någon som godkänner inläggen, är ju ingen rolig läsning längre med tanke på vilket tråkigt språk som används :-(
Man får ha åsikter ja, men vissa åsikter kan man faktiskt hålla för sig själv av respekt mot dom som faktiskt vill läsa om racing och inte personliga påhopp.

/Björne

skriven
#319: zenkert

RACING är det i detta inlägg.
Inget annat än RACING.

Klassiskt F1-lopp i Monaco 1971.
Svart-Vitt och på franska.
Men det spelar ingen roll.
Mycket sevärt.

Man mekar med bilarna på start- och målrakan.
Fotograferar flanerar på trottoarer samtidigt
som förarna rusar förbi.

Huvudpersoner i racet.
Jackie Stewart och Ronnie Peterson.

Ta en öl, en whiskey eller en kopp te
och dröm er bort i en dryg timma.

https://www.youtube.com/watch?v=TtH9VeXSC8Q

Ciao

skriven
#320: zenkert

Någon form av moderator-funktion torde det finnas.

Ety, jag har skrivit några inlägg med
racinglänkar till filmer på youtube.
För att lätta upp stämningen med ord som rövknullare
och andra okvädingsord som har förekommit
här i bloggen den senaste tiden.

Men inga av dom inläggen har publicerats.

Antaligen är det en maskin-moderator, en
algoritm som inte publicerar inlägg med
vissa typer av länkar.

Provar ett annat sätt. Ni kan fylla i resten av
länken till youtube själv. Orkar inte skriva
allt igen, om den senaste länken, mer än att
det är Monacos GP 1971 med Jackie Stewart
och Ronnie Peterson i några av huvudrollerna.

Mycket sevärd trots att den är på franska.

Och jag lovar detta är bara RACING!!!

www.youtube.com/watch?v=TtH9VeXSC8Q

Ciao

skriven
#321: zenkert

HALLÅ?

skriven
#322: suicide

ET phone home

skriven
#323: ayrton senna

Det är väll någon som godkänner inläggen?

skriven
#324: Ghostface a.k.a Keyser Söze

ingen godkänner inläggen..

skriven
#325: Aki

Gunde: Ja och ändå följer du efter till hans egna blogg, du är en sån jävla sopa. Vad gör du här?

Om han nu är 16 år eller vad vissa här påstår, skulle han alltså ha varit runt 10år när han skrev kommentarer i Annas blogg. Javisst, så måste det va.

skriven
#326: MagnusLundahl

Gunde. Kunde lika väl vara Gunde S. Eftersom han grät efter ett telefon samtal med läkare som inte råkade tro han.
Hemskt för många när någon faktiskt kan något, och att det klarar inte dessa små Gunde människor. Bittra och går gärna tillbaka flera år med att försöka hitta något Brandon kan ha fel med. För då tror dom att allt dom sagt är bra och sant.

Brandon är otroligt kunnig inom motorsport. Speciellt hoj och F1 då. Men politiskt håller jag inte med han om mycket. Men det gör inte att hans kundskap inom motorsport är väldigt stor.

Jag längtar efter slutet på mars. Men F1 utan Brandon är inte kul. Utan han är som lyssna på regeringen som fan inte har många rätt i något.. Så sep 2018 längtar man mycket efter F1 med mest diviga super fjoller som kör med mest motorer.

Jag hoppas du har det bra Brandon.

MVH

Magnus

skriven
#327: Sunes sommar

Kunde inte låta bli då det är lite ifrågasatt av en del äktheten i vissa inlägg och bilder. Så jag roade mig med att kolla upp en bråkdel av dom bilder där BL skriver eller framgår av inlägget att han tagit bilden, och det finns ingen bild som inte finns sedan tidigare på andra ställen, och man inser ganska fort att det är bilder som är kopierade från andra ställen. Nu skiter jag personligen i vilken bild Alias Brandon Lee vill måla upp över sig själv, och sina upplevelser. Gillar teknik delen som skrivs och självklar så inser jag också att det är saker som BL fångar upp på diverse ställen och delger här. Så det privata ska man nog ta med en nypa salt ,men uppskattar det som skrivs om F1 tekniken oavsett vad som är källan så är det lärorikt och BL lägger ner mycket tid på detta.

skriven
#328: Classe Salem

Hej Alla F1 fans
Kan ni sluta kritisera varann. Det ger inget, jag saknar BL:s kommentarer också, framförallt det tekniska spannet. Hans privatliv är just det = ett privat liv!
Se fram emot en säsong som ingen annan i modern tid istället, lite tillbaka, till syftet med F1: Racing!! För fan! //C

skriven
#329: Gunde

Sunes sommar det räcker visst inte med att säga så och så är det, man måste bevisa likt en rättegång att detta är beviset.
MagnusLundahl MagnusLundahl bilden i denna blogg t.ex. är inte flera år gammal. den är från 2016-10-31 19:02:46 och han ljuger fortfarande, hela hans liv verkar byggd på en lögn, som detta med att de fick skjuts till flygplatsen i en low rider och sen några roliga ord och vitsar om den + en bild på den. Men kunde han inte ta en egen bild som inte redan fanns på internet på ett annat ställe? fast kamera är dyrt och även mobil, man måste spara på Gbyten haha, men har man råd med present 3 veckor på Fiji så har man råd att ge killen en kamera eller mobil för ca 6000, men han kanske är en American gigolo och Amber (stagenamn) är en dam på 86 bast med en massa pengar haha, i alla fall ta en rejäl titt på hans och Ambers skjuts till flygplatsen och kolla sedan in bilen längst upp på länken.

https://www.pinterest.se/pin/536069161876212110/

Nä brandon försöker slå i er att han har ett bättre liv än Bernie E, men fortsätt gärna att tro på tomtar och troll och även jultomten för det behöver ni som faller platt ner efter att fått sanningen upptryck i ansiktet och ert ego krymper till en kuks storlek i isvatten, efter all dessa år ni sett upp till honom som den som vet allt.

har ni inte bara funderat hur han på varje försäsong lovordat Ferrari när Kimi kom sen ändrades det mer och mer till inkompetens från deras sida ju längre in på året det gick utan att Kimi fick resultat, sedan när Alonso lämnade så skulle allt vara bra för Kimi skulle ju slå Vettel lätt, så blev inte fallet och då började det låta som att Kimi fick order av stallet att bromsa upp bilen bakom Kimi så att den inte kunde attackera på Vettel haha så jävla idiotiskt.
Jag tycker inte illa om er men jag tycker jävligt synd om er som blivit så förda bakom ljuset av en kille som inte vågar konfrontera en annans åsikter och bevis utan att han då blockar personen.

En sak som jag gillade när jag läste Annas F1 blogg var denna konversationen (axplock). Va jag skrattade när jag läste BL sista svar, det trodde BL inte haha

JMF Brandon Lee • för 2 år sedan
Jag vet inte men jag gissar att nästa år får vi läsa hur Vettel skapat ett hemligt kontrakt med Pirelli där han fått skräddarsydda däck, däck som inte passar Kimis körstil.

Brandon Lee JMF • för 2 år sedan
Jag vet inte, men jag gissar att du vet inte mycket om racing, ännu mindre om F1, och absolut ingenting om däck,.

JMF Brandon Lee • för 2 år sedan
Jag har väl viss kunskap efter 10 års tävlande på elitnivå inom motorcykelsporten men du verkar prata som om du är den enda som kan något om det här med tävlande och material mm mm. Att jag sen följt F1 i 25 år har lärt mig att otur sällan har med utgången på säsongen att göra. Alla har vi våra favoriter och jag har flera, däribland Kimi.

Brandon Lee JMF • för 2 år sedan
Men lugn i stormen människa, jag skojade ju bara.
Apropå kunskap om däck, jag har en rätt så gedigen erfarenhet från både hoj och bil sidan, så mycket mer gemensamt än att de är runda, svarta och tillverkade av gummi har dem inte.

Hela här
http://bloggar.aftonbladet.se/f1bloggen/2014/11/megadeal-klar/

ha de

skriven
#330: Lewis

Mycket synd att Brandon verkar tagit ledigt får hoppas han är i livet.

Kommentarsfältet har tydligen blivit ett tillhåll för en del psykfall som verkar leva på att trakassera och trolla mellan piller intagen. Tragiskt att psykvården inte verkar fungera.

skriven
#331: Tomi

Bevisligen har någon lagt ner tid för att sammanställa info om F1 och annat här för visst finns det en F1 cirkus i verkligheten?
Vad som är sant eller inte utanför F1 informationen ser jag som underhållning. Vad som underhåller en är ju i högsta grad subjektivt.
P.S. -allt som skrivs på internet är sant.

skriven
#332: Gunde

Lewis
Är det dig du förknippar med psykfall? Jag tycker du skall ta ett par valium och skölja ner dem med lite bröstmjölk, leka lite på ängarna barfota, känna gemenskapen likt ett dårarnas paradis. Du har så rätt så, någon sketen psykvård kan inte rebota dig till ett normalt tillstånd, det krävs ett massivt utbyte av hjärnan och den kunskapen besitter inte Läkarna, Professorerna och Docenterna än och lobotomi är förbjuden, även om det skulle göra dig gott, så tyvärr finns inget hopp för dig. MÄRK det var DU som började med personliga påhopp.

skriven
#333: zenkert

Jag kan inte se något personligt
påhopp i det LEWIS skriver.

LEWIS skriverföljande

Mycket synd att Brandon verkar tagit ledigt får hoppas han är i livet.

Kommentarsfältet har tydligen blivit ett tillhåll för en del psykfall som verkar leva på att trakassera och trolla mellan piller intagen. Tragiskt att psykvården inte verkar fungera.


Jag ser inte att han nämner någon bloggare vid namn.
Vilket inte jag heller kommer att göra.

Rent juridiskt har inte LEWIS gjort
ett enda personligt påhopp i sitt inlägg.

Ciao

skriven
#334: Captain Hindsight

Har lite svårt att förstå hur ni resonerar kring informationen som presenteras på bloggen eller i inlägg. Generellt sätt är allt som rapporteras kring F1 i stora tidningar rena spekulationer. Förhållandevis lite är "fakta". I mina ögon är det i princip nästan endast resultatlistan som är "fakta" i F1 sammanhang. Media får inte mycket info utan det är mycket rökridåer som slängs upp till höger och vänster av stall/sponsorer för att skapa lite hysteri och spaltmeter. F1 nyheter platsar på samma sida där horoskopen finns. Med det sagt så finns det dock seriösa profiler med insikt i verksamheten varav många är brittiska men även några finska. Att BL tar sin information från andra bloggare etc är inte oväntat. Att många här inklusive BL är Kimi entusiaster är inget nytt under solen det heller. Några här ifrågasätter möjligheten till hans kopplingar till Kimi och jag har inget svar att ge er, däremot kan jag säga att Finland är litet och många lär känna Kimi privat. Inte alls omöjligt att BL känner Kimi privat eller att de har gemensamma kompisar och att man på så sätt kan få insider info i andra hand. Sen att BL kan ta ut svängarna i texterna är bara hans personliga stil och ett sätt att förmedla och skapa intresse kring motorsport. Återstår att se om BL sparkar liv i bloggen, om inte så får man tacka för den tid som varit! Mvh CH

skriven
#335: Gunde

zenkert
ett personligt påhopp behöver inte vara namngivet, alla i denna bloggen formligen älskade, kysstes och gullade tills det kom 2 personer som ville upplysa er om fakta, och dessa två personerna är det Lewis syftar på, kan du inte se det så är du både blind och naiv.
Att kalla folk för psykfall är personligt påhopp, eller menade hand dig?

skriven
#336: Sunes sommar

Svar till Captain Hindsight

Att ta ut svängarna med rena lögner skapar knappast större intresse för motorsporten, blir mer fånigt, varför säga att man seglar dyra båtar, träffar brudar på stränder, och kör hojar när det tar 5 minuter att inse att bilderna definitivt inte härstammar från där BL varit eller att han tagit bilden själv. Nej jag har har ingen aning om BL känner Kimmi eller inte förmodligen inte troligt då ni alla blir trollade vad det gäller hans privatliv. Sen har jag också gillat bloggen och det som skrivs om bilarna banorna. Lite onödigt att ge intryck av att man lever jetset liv om man inte gör det. Men om ni tycker det är OK så fine.

skriven
#337: Peter

Helt oroligt hur psykfallen får till det .
Det står ingenstans att man är tvungen att vara här eller att läsa något här
Uppfyller man dom två ! ja då har man trollvarning
inte ens det förstår idioterna

skriven
#338: Captain Hindsight

Sune:

Jag har personligen inget större intresse i vad som är vad ang BL privatliv men han får uttrycka sig hur han vill iom att det är hans blogg. Är det så att blogginnehavaren får en egoboost av att snygga till historierna är det hans ensak och faller det inte mig smaken är det mitt problem. Jag tar inte BL i försvar men iom att du på något sätt känner dig lurad av hans bilder och text så behöver ju någon klargöra vad som är vad och att förhållandet mellan vad som skrivs och vad som är verkligt/realistiskt är av föga betydelse i sammanhanget. Att man skall vara kritisk till allt man läser är helt rätt och man skall ifrågasätta men eftersom vi diskuterar en individs blogg så bör man fundera om det är av betydelse eller ej att överarbeta det hela. Är man litterärt begåvad kan man utan problem framställa vardagliga saker som exklusiva, konsten är bara säga tillräckligt lite så att läsaren själv konstruerar berättelsen :)

I mitt tycke är hans tekniska kunnande imponerande. Visst han kan ha läst allt på internet, men även om så är fallet så gör han det bra som attan.

Nåja, det är som det är. Du kommer tycka jag är en idiot och du har säkert suttit och väntat på ett svar att dissekera och få sätta dit en jävel till.. Du är inte första och inte sista med samma motiv. Kan man bara inte förstå hur man orkar och vad drivkraften är.. Släpp bloggen och gå vidare, finns viktigare saker att göra.

skriven
#339: Captain Hindsight

Sune:

Jag har personligen inget större intresse i vad som är vad ang BL privatliv men han får uttrycka sig hur han vill iom att det är hans blogg. Är det så att blogginnehavaren får en egoboost av att snygga till historierna är det hans ensak och faller det inte mig smaken är det mitt problem. Jag tar inte BL i försvar men iom att du på något sätt känner dig lurad av hans bilder och text så behöver ju någon klargöra vad som är vad och att förhållandet mellan vad som skrivs och vad som är verkligt/realistiskt är av föga betydelse i sammanhanget. Att man skall vara kritisk till allt man läser är helt rätt och man skall ifrågasätta men eftersom vi diskuterar en individs blogg så bör man fundera om det är av betydelse eller ej att överarbeta det hela. Är man litterärt begåvad kan man utan problem framställa vardagliga saker som exklusiva, konsten är bara säga tillräckligt lite så att läsaren själv konstruerar berättelsen :)

I mitt tycke är hans tekniska kunnande imponerande. Visst han kan ha läst allt på internet, men även om så är fallet så gör han det bra som attan.

Nåja, det är som det är. Du kommer tycka jag är en idiot och du har säkert suttit och väntat på ett svar att dissekera och få sätta dit en jävel till.. Du är inte första och inte sista med samma motiv. Kan man bara inte förstå hur man orkar och vad drivkraften är.. Släpp bloggen och gå vidare, finns viktigare saker att göra.

skriven
#340: Risto

Captain Hindsight, håller helt och fullt med i vad du skriver. Väl sammanfattat.

Så om vi kan låta oss fokusera på årets säsong?

- Kommer Bottas lyckas i sitt nya stall?
- Ska Eriksson etablera sig i top tio, förutsättningarna har ju ändrats?
- Vettel vs Kimi - succé eller fiasko för Ferrari med de nya reglerna?
- Blir 2017 året då Verstappen slår igenom ordentligt eller försvinner han i en otäck krash?
- Kvyat, sätter han allt på ett kort för att återta en plats i Redbull?

“Confused? You won’t be after the next episode of That F1 2017 Show!”

:D

Aldrig hata - bara älska! :)

skriven
#341: Sunes sommar

Till Captain Hindsight

Varför skulle jag tycka du är en idiot för?, jag gillar precis som dig dom tekniska bitarna som skrivs, oavsett om det kommer från BL egna kunskaper eller andra källor.

Sen fixar jag inte att man sitter och skiver saker som är rena lögner, som många verkar tro på, men precis som du och många skriver så är det ju frivilligt att läsa bloggen eller lämna gilla den eller inte. Så jag skriver inget mer så får ni ha er blogg i fred inga problem för mig bye bye.

skriven
#342: Tompa

Varför är det ingen som har påpekat till Brandon att det inte är ok med personliga påhopp? Hela bloggen är ju full med påhopp mot personer som inte tycker som Brandon. Ska bli kul och se vilka ursäkter han kommer med om Bottas ständigt får stryk av Hamilton. För Merca skulle ju aldrig likt Ferrari motarbeta en av sina förare :D

skriven
#343: Tompa

Captain Hindsight: Han får väl inte skriva vad han vill. Han måste väl precis som alla andra följa lagen. Sen är det lite tragiskt att folk väljer att svälja alla lögner han kommer med.

skriven
#344: ThomasF

Brandon,här har ju blivit helsnurrigt nu.//Thomas

skriven
#345: Nico

Oj jävlar... hade inte planerat att kika in här förrän säsongen var igång igen. Men när man såg att det fanns långt över 200 inlägg efter BL's sista inlägg var jag tvungen att kolla.

Damn... vad har ni kommit fram till?
Är det Elvis re-inkarnerad som skriver denna blogg eller?

skriven
#346: ThomasF

Oj nu påminner den här Bloggen om slutet på gamla Forza.se.Pajkastning utan dess like.Skulle BL vara 16år måste han ju geniförklaras!Alla förstår ju hur han gjort de här äventyren o tekniskt kunnande till en underbar blandning.Ändå begriper några inte detta o försöker utreda sanningshalten i det ena o andra.Du är saknad Brandon!//Thomas

skriven
#347: Björne

Börjar närma sig nu, dom nya bilarna visas upp i slutet av februari från 21:a och ska bli intressant hur dom ser ut med dom nya breda däcken och den lägre och bredare bakvingen. Sen börjar dom första testerna kring den 25:e feb. så får vi se hur bilarna gör sig på banan. Man kan ju hoppas att BL har vaknat till liv och kan ge oss lite godbitar som vanligt. Ha en bra kväll alla F1 älskare
/Björne

skriven
#348: Anonym

Ha en välförtjänt ledighet BL//Thomas

skriven
#349: thomasf.blogg.se

Ha en välförtjänt ledighet BL//ThomasF

skriven
#350: thomasf.blogg.se

Ha en välförtjänt ledighet BL//ThomasF

skriven
#351: ThomasF

Ojdå fick jag 3 inlägg här nu!Jag fipplade med telefonen och försökte bara logga in mig på BLs blogg o nu har jag tydligen en egen blogg?Haha det var inte meningen.Nu startar snart säsongen o vi saknar dig här av många skäl Brandon.Ha D// Thomas

skriven
#352: Tompa

Han är garanterat här och läser för mina sista inlägg har modererats bort :D

skriven
#353: Plyma

Tjena!
Även fast BL inte skrivit på länge, så halkar men in hit då o då, för att läsa lite racing spekulationer.
Skiter i dom som måste tala om några, icke F1 "sanningar",
är här för BL´s blogg som oftast falit mej på läppen.

Det närmar sig presentationer, inför säsongen, gott.

thomasf.blogg , är det nått på g? ;-)

skriven
#354: Björne

Kan väl vara kul med en egen blogg Thomas :-), å ja som sagt nu startar snart säsongen, bilarna börjar att visas nästa vecka. Sen börjar ju testerna å frågan är om stallen kommer att mörka formen eller visa musklerna direkt. Nu é det dax att komma tillbaka BL, och eftersom det fortfarande går att göra inlägg här så får vi väl anta att du inte lagt ner bloggen. Ha det gott
/Björne

skriven
#355: Björne

Då é det dax för dig att börja blogga då ThomasF :-)
Jaja, nog om det nu é det inte långt kvar och man väntar med spänning. Vi saknar dig nu BL det är dax att vakna till liv och börja skriva lite igen så det blir nån ordning här på bloggen
/Björne

skriven
#356: zenkert

Vi får hoppas att stormen är över nu :-)

NICO: Om det inte är Elvis, så kanske det är Jimi Hendrix re-inkarnerad som skriver bloggen.
Kul inlägg av dig NICO!
Äntligen fick man sig ett skratt här som var hjärtligt!

Och som BJÖRNE säger, dags att börja blogga nu THOMASF ;-)

Innan F1-testerna drar igång så måste jag ju pusha lite
för Formula, som fortsätter säsongen efter
vinteruppehållet. Nu i helgen i Buenos Aires.

Heja Felix!!!
Dags för första segern kanske?

Ciao


skriven
#357: zenkert

Först FormulaE, och Felix.
Oflyt i Buenos Aires, men ser ändå väldigt bra ut.
3 lopp körda.
2 Fastest Lap.
1 Pole.

Poängen kommer snart att rasa in,
med början i Mexiko, 1 april,
Där delar av loppet körs på F1-banan.

Och så F1.
I morgon får vi se årets Sauber C36.
Spännnande.

Ciao


skriven
#358: Plyma

Tjena!
Ibland så försvinner inlägg.
Skönt att det närmar sig och att bilarna skall avslöjas, mums.

skriven
#359: zenkert

Saubern var ju grymt Cool!
Nice med Blått och Guld.

Saknar en huvudsponsor dock.

Kanske är det Schweziska Staten som är huvudsponsor?

Schweiz - Suisse - Svizzera

Ciao

skriven
#360: Jimmy

Helvete vad man saknar Brandons inlägg nu. men är han inte tillbaka till försesongstesterna så har han nog lagt detta på is helt va....

skriven
#361: Kari Pakkanen

Nu mer än någonsin önskar jag att Brandon vaknar ur sin dvala och ger oss sin syn på alla bilar.

skriven
#362: Peppsi

Okej Brando! Det räcker nu, aktivera dej!!☝

skriven
#363: zenkert

På måndag börjar det kära vänner.
Mercedes har säkert the Upper Hand.
Ferrari kan var nära.
Red Bull likaså.

Om inte Brandon är aktiv i nästa vecka.
Kommer jag att hålla en tyst minut.
En likvaka.
För Brandons döda blogg.

Men jag kommer att klara mig alldeles
utmärkt utan Brandons Blogg.

Jag kommer bara att sakna den en tid.
Precis som ett kraschat förhållande.

Sen går man vidare i livet och hittar andra.

Kärlek till er alla och till dig också BL
oavsett vilket universum du befinner dig i.

Ciao

skriven
#364: ThomasF

Det var enklare att följa F1 förr när Ronnie körde.Det luktade mer bensin o var mindre teknik då.Samtidigt körde många ihjäl sig så nutid är ju mycket bättre.Men det blir konstigt att inte kunna gå in här o få svaren på mkt man inte förstår ldag.Vilken kunskapsbank denna blogg är!Välkommen tillbaka BL.//Thomas

skriven
#365: Björne

Ja nu é det dax å vakna Brandon, för du HAR väl inte lagt ner Bloggen, du kan väl bara ge oss ett litet knyst om vad du har tänkt dig..
Ha det gott BL, men glöm oss inte
//Björne

skriven
#366: Björne

Det är dax å Vakna nu BL, för du HAR väl inte lagt ner bloggen?? Ge oss en hint i alla fall, ett enda litet knyst bara. Ha det gott BL, var än du är
//Björne

skriven
#367: Ghostface a.k.a Keyser Söze

Hallå vakna nu BL !!

skriven
#368: Ghostface

Plim plom !! Vakna nu Brandon !

skriven
#369: Peppsi

Ta bort den här bloggen om du int tänker uppdatera något här, så man int kommer hit å kollar hela tiden i onödan😈

skriven
#370: MagnusLundahl

Tjena Brandon.Jag hoppas du lever och har det bra.
Jag hoppas inte du tar bort bloggen även om du inte kanske kommer skriva mera.
Jag vill tacka för tiden du gav oss här. Trist med dessa psykiskt sjuka som skriver ibland bara.Men så är det över allt tyvärr.

Blir 2017 ett bra eller dåligt år. Bottas blir spännande att följa. Det kommer smälla om Hamilton försöker köra om han. Frågan i år är väl om det kommer bli mycket färre omkörningar eller inte.

mvh

skriven
#371: Psykiskt sjuk?

Magnus,

Inser du inte själv att du är en del i problemet att kommentarsfältet ser ut som det gör?

Om du taggar ner, kommer även de du tycker är psyksjuka göra samma sak. Bara för att folk är av en annan åsikt betyder det inte att man har någon form av psykisk ohälsa.

Respektera andras åsikter, man behöver inte hålla med, men att börja kasta skit på dem slutar alltid i tandagnissel.

skriven
#372: zenkert

Jaha, då var dag två av Preseason Test avklarad.
Det sägs att man inte ska läsa in för mycket i
resultaten så här tidigt eftersom ingen har
en aning om vad stallen håller på med i testerna.

Men visst går att läsa in en hel del i alla fall.
McLaren Honda - aj-aj-aj.
Lance Stroll i Williams- aj-aj-aj.
Haas - inte illa alls.
Force India - som Haas.
Sauber verkar vara sist i the Pecking order.

Mest potent, som väntat - Mercedes.
Mest överraskande potent - Ferrari.

Negativ överraskning - Renault.

Snyggaste bilen, utan tvekan - Torro Rosso.
Fulast på alla bilar - Hajfenan!!!
Mest spännande - T-vingen!
Som Mercedes sedan dubblade som ett
gammalt flygplan från WW1.
Man undrar ju vad den lilla detaljen kan
inverka aerodynamiskt att det experimenteras
så mycket med den hos Mercedes... ???

Ciao

skriven
#373: zenkert

Angående Mercedes och T-vingen.

Först tänkte jag investera i en egen vindtunnel.
Men det var för dyrt :-)

Sedan kom jag att tänka på en bild som cirkulerat
på Mercedes Hajfena. Att det finns en liten glipa
där överst på hajfenan som antyder att luft och
värme släpps ut den vägen för att sedan träffa T-vingen.

T-vingen skulle då enligt min icke-aerodymamiskt
kunniga hjärna generera extra down-force till bilens rumpa.

Om det finns någon seriös och aerodynamiskt
kunnig person som fortfarande läser bloggen vore
det mycket intressant att läsa vederbörandes
kommentar angående T-vingen.

Ciao

skriven
#374: Lito

Ser lovande ut att Ferrari´s tider är satta på den hårdare däckblandningen, samt att Kimi´s varv på soft e snabbare än Hamiltons soft varv från måndan.

skriven
#375: Lito

Ser lovande ut att Ferrari´s tider är satta på den hårdare däckblandningen, samt att Kimi´s varv på soft e snabbare än Hamiltons soft varv från måndan.

skriven
#376: MagnusLundahl

Om bloggen inte passar dig.Om du inte håller med. Gå någon annanstans och läs för fan.
Hur jävla svårt kan det vara?

Jag är lite förvånad över hur många varv förare kört redan första test dagarna. Jag hade förväntat mig mer strul.
Sedan kom dock strulet då.El fel.Usch lika trist son när ens bil får el fel. Önskar man tog bort all jäkla el teknik.
Ferrari verkar ruskigt snabba på hårdare däck.Nu har dom kanske testat mjukare också?Merca har ju kört på mjukare på deras snabba tider.

Om nu bilarna ska vara svårare att köra. När märker man av det?

mvh

skriven
#377: Psykiskt sjuk?

Magnus,

Varför hoppar du på mig, ville inte du att den här bloggen skulle fortsätta leva?

Du fick bara ett tips på hur du kan vara med och höja nivån på inläggen i kommentarsfältet. Fortsätter du som du gör kommer det sluta med att du är ensam kvar.

Å andra sidan kanske det är bäst så?

skriven
#378: Peter

Så här ser riktiga Forumregler ut , men dessa regler är när pengar är inblandade .

"Regler för inlägg
Inlägg får inte:

innehålla hets mot folkgrupp.
innehålla politisk, rasistisk eller religiös propaganda.
innehålla hot, förtal, förolämpning eller i övrigt vara kränkande, diskriminerande och/eller stötande.
innehålla formuleringar eller annat material som kan upplevas som pornografiska, obscena, stötande, vulgära eller oanständiga.
sprida falsk information i syfte att påverka kursen på värdepapper, så kallad otillbörlig marknadspåverkan.
innehålla annonsering av kommersiella tjänster eller för externa föreningar.
innehålla länkar till webbsidor med olagligt eller opassande material.
bryta mot annans upphovsrätt genom att t. ex återge annans text eller bild i dess helhet.
i övrigt på något annat sätt bryta mot lag eller förordning.
vara skrivna på andra språk än svenska eller engelska då placera inte har möjlighet att kontrollera eller övervaka dessa.
I övrigt gäller att medlemmar ska hålla en god ton gentemot varandra. I forumet diskuteras åsikter om aktier och marknader. Åsikten är fri och den medlem som inte kan respektera andras åsikter, utan bemöter dem med hån, beskyllningar eller smädeord, kan komma att stängas av.

Ett överdrivet omfattande skrivande på forumet, som vi kallar spam, kan också ge grund för avstängning.

skriven
#379: Björne

Hallå allihopa, nu tycker jag att vi ska lägga ner påhoppen. Det är väl bättre om vi försöker analysera det som händer i F1 världen. Med BL eller utan. Vi är väl bättre än så eller hur. Lägg all skit åt sidan nu, dax att börja fokusera på nya säsongen å vad den nu kommer att innehålla :-)
/Björne

skriven
#380: Björne

BL, ta dig i kragen nu och kom tillbaka och skriv ett par rader så vi vet att du lever.
Trevlig helg alla F1 fans
/Björne

skriven
#381: Björne

BL, ta dig i kragen nu och kom tillbaka och skriv ett par rader så vi vet att du lever.
Trevlig helg alla F1 fans
/Björne

skriven
#382: Björne

BL, ta dig i kragen nu och kom tillbaka och skriv ett par rader så vi vet att du lever.
Trevlig helg alla F1 fans
/Björne

skriven
#383: Andy

Ja kanske är det som några skriver att han är en bluff, men man kan ju inte ta ifrån honom att han hade ett jävla intresse och kunnande i allafall. Något har ju med all säkerhet hänt i alla fall han kanske har råkat ut för en olycka eller vad fan som.. kanske överskriften på sista inlägget the final countdown betyder mer än vi tror.....

skriven
#384: Anonym

Banden skakar galler. Därför kan han inte uppdatera bloggen!

skriven
#385: zenkert

R.I.P

GRANDPRIXRACING.BLOGG.SE


Ciao

skriven
#386: zenkert

RIP

Ciao

skriven
#387: zenkert

Lite Sauber snabbaste varva efter dag 7 av pretest.

Dag 7 Wehrlein Ultrasoft 1m22.347s
Ericsson Soft 1m23.330s
Dag 6 Wehrlein Soft 1m23.000s
Ericsson Soft 1m23.384s
Dag 5 Wehrlein Soft 1m23.336s
Ericsson Soft 1m23.630s
Dag 4 Giovinazzi Ultrasoft 1m22.401s
Dag 3 Ericsson Supersoft 1m21.824s
Dag 2 Giovinazzi Soft 1m24.139s
Dag 1 Ericsson Medium 1m26.841s

Ciao

skriven
#388: 1014johansson

Kom igen nu Brandon, ska du verkligen bara ta att de tror att du är en bluff? Vi och kimi behöver dig till säsongsstarten 2017

skriven
#389: mika-fan

R.I.P bloggen. Vore trevligt om vi som följer kunde fortsätta diskutera på nåt annat ställe (och undvika kalla varandra en massa saker). Bara babbla på om sporten vi hatar att älska.. eller var det älskar att hata =)

Tips på forum någon? Säger nån JanneB som förslag så bjuder jag på en rak högerkrok, som min sambo brukar säga :D

skriven
#390: Ghostface

R.i.P Brandon :/

skriven
#391: Björne

Man kan nog hålla med Andy, överskriften på sista inlägget verkar ju tala för sig själv. Märkligt att BL inte bara stänger bloggen helt i så fall. Hur som helst, testerna går ju in på sista dagen idag och sen är det ju endast 2 veckor till start. Ha det gott alla F1 Fans. PS. Vi ska inte föreslå JanneB då MIKA-FAN :-)

skriven
#392: MagnusLundahl

2 veckor kvar nu väl. Jag hoppas på mycket krascher. Om det inte händer är något fel.För många förare har inte där att göra.
2 bilar på bredd är alltså 40 cm bredare, plus att det ska vara svårare i år att ligga nära bakom någon.
Sedan däck som håller lätt halva loppet med likvärdigt fäste under dessa varv.
Det i sig låter lätt och att ej kommer hända så mycket i loppen mer en möjligen krascher då.
Blir kul se hur fel man har.
Jag kommer sakna bloggen för att nu kan jag inte få förklaring till varför jag har fel längre. Innan trodde jag inte att F1 var så komplicerad.

Jag kommenterar inte mobbare här mer, och som patetiskt nog utger sig för att vara ett offer samtidigt.

mvh

skriven
#393: zenkert

Man kan ju utgjuta sig och orera mycket om
årets Pretest. Ni har säkert läst det mesta
på olika F1 siter.

Jag har roat mig med att sammanställa Saubers
snabbaste tider. Tyvärr verkar dom långt bort.
Men inte lika lång bort som HONDA.
Jag sa inte McLaren-Honda.
För det är ju ett Honda-problem.

Ferrari verkar ju grymt bra och jag undrar hur
mycket Sauber ångrar att dom inte tog deras PU 2017.
För dom är låååångt efter.
Nå i alla fall, här är Saubers snabbaste tider
under de 8 dagarnas pre-test i omvänd ordning.

Dag 8 Ericsson Supersoft 1m21.670s
Wehrlein Soft 1m23.527s
Dag 7 Wehrlein Ultrasoft 1m22.347s
Ericsson Soft 1m23.330s
Dag 6 Wehrlein Soft 1m23.000s
Ericsson Soft 1m23.384s
Dag 5 Wehrlein Soft 1m23.336s
Ericsson Soft 1m23.630s
Dag 4 Giovinazzi Ultrasoft 1m22.401s
Dag 3 Ericsson Supersoft 1m21.824s
Dag 2 Giovinazzi Soft 1m24.139s
Dag 1 Ericsson Medium 1m26.841s

Angående denna blogg så är den som en
härlig gammal sketch av Monty Python.
Den om papegojan som är VÄLDIGT död.

I övrigt.
Nån kan ju starta en blogg, om nån vill.
Jag kan starta en om nån vill.

Men troll och annat otyg åker ut direkt i så fall.
Bannade med andra ord.
Oavsett i vilken skepnad de dyker upp i.
Alla otrevliga tillmälen och annat som inte har
med racing och racingrelaterat åker ut.
Om och om igen oavsett signatur osv.


Ciao

skriven
#394: zenkert

Skrattar lite för mig själv...

När jag tänkte på bloggens namn.

Brandons mantel

Kanske dyker han upp själv där med några inlägg.
Nu när han inte behöver driva skiten själv.
Det vore väl kanon?

Ciao

skriven
#395: Gunde

zenkert
Med troll menar du då oliktänkande som inte har Kimi, Bottas som übergudar utan tycker att Vettel, Alonso eller någon annan är bättre, eller som inte har samma syn på vissa saker utan egna åsikter tills överbevisad. Är det sådana människor som du kallar för troll och skall då bannas? det var nämligen det som utmärkte BL.
Du är välkommen att starta en blogg, men kom ihåg att behandla andra som du själv vill bli behandlad av andra, mao lek inte en übergud
men för min del starta gärna en blogg, kolla dock på andras bloggar där allas åsikter får komma fram utan att bli mobbade eller bli kallade både det ena och andra.

skriven

Kommentera inlägget här :