DOUBLE QUALIFYING AT RED BULL RING

 
 
Först kör man ett kval...
 
...sedan kör man ett till,.varför? Jo, Formula Netflix, synd att Alonso inte kunde genomföra "racet" med däckvärmare på, snacka att kunna hålla uppe däcktemperaturen, det var nära men till slut upptäckte FIA vad var på gång och Alonso tvingades till depån. Så, vad finns att säga om dubbelkvalet? Inte mycket, Perez och Russel bytte plats när den förstnämnda fick starta dagens "race" från trettonde rutan, och att Hamilton puttade ner Schumacher från en åttonde till en nionde plats, inga poäng till tysken. RBR visade sig vara precis så svårslagen som jag misstänkte, Ferrari förarna gjorde slut på sina däck i en totalt onödig inbördes kamp, Mercedes är inte ens nära den dynamiska duon i racepace, Bottas får starta racet från sista rutan tack vare Ferrari komponenter av FIAT kvalite, hos McLaren har bromsproblemet dykt upp igen, HAAS är snabba rakt fram, AM är inte det, Gasly hamnade utanför banan igen tack vare en Mercedes förare, den här gången Hamilton och så vidare, förutom poängen som delas ut begriper jag inte poängen med dubbelkvalet, lite som att värma upp gammal ärtsoppa från torsdag både på fredag och på lördag, något som jag har lätt att tacka nej till.
 
Mercedes gnäll om konkurrenternas flexgolv fortsätter med oförminskad styrka, mätningen av flexet gör man i den främre delen av golvet, flexet hos RBR och Ferrari sitter i den bakre delen av golvet, båda har passerat FIAs mätningar med beröm godkänd. Mercedes borde koncentrera sig på att bygga ett golv som fungerar och sluta gnälla, problemet för deras del är att de inte kan införliva RBR-Ferrari "fusket" i sitt eget designkoncept, så nu försöker de pressa på FIA att ge sig på RBR och Ferrari istället. Snacka om dåliga förlorare, det var faktiskt rätt så kul att se hur svårt Hamilton hade att ta sig förbi Schumacher i en HAAS, hans mäktiga omkörningsuppvisningar från förr är som bortblåsta liksom chansen till en åttonde VM titel.
 
Apropå Hamilton, och applåder från pundarpacket från nederländerna när Hamilton åkte av igår och hamnade i muren, vilket totalt osportslig skitpack dessa coffee shops pundarana är. De begriper lika mycket om motorsport-F1 som orangutanger om partikelfysik, men är inte alls lika väluppfostrade och intelligenta som sina kusiner från djungeln, jag ser framemot den dagen när Verstappen slutar i F1 och man slipper dessa idioter, ta era jävla bengaler och kör upp dem där bak så blir ni förhoppningsvis rökta  för gott.
 
Dagens grid girl föredrar att dejta orangutangerna före nederländare, mer nedriga "F1 fans" får man leta efter.
 
Amen,..må djävulen ta skitpacket från nedriga landet.     
 
         
 
     
 
      
 
         
 
 
       
 
      
 
    
 
        
 
     

Kommentarer :

#1: Mats

"jag ser framemot den dagen när Verstappen slutar i F1 och man slipper dessa idioter"
Tycker du lägger dig själv på samma låga nivå med den kommentaren.
Du har väl hört den alltid aktuella sanningen "Än är inte den siste idioten född", men att belasta Max för vad fansen gör är väl att gå lite väl långt.

Svar: Du tycks inte vara medveten om att det är Verstappens som fraktar dessa idioter till GP helger och tjänar pengar på det, så visst kan jag belasta klanen Verstappen för det. Apropå min "nivå", bekymra dig inte om det utan håll koll på din och ta reda på fakta innan du yttrar dig om det ena eller det andra.
Brandon Lee

skriven
#2: Bigg.

Mercedes har STORA problem på utvecklings sidan. Med tanke på hur mycket cash man lagt på utvecklingen av 2022 års bilar?
Lågvatten märke enligt mig, borde vara top 3, men icke. Dags sparka ansvariga!

skriven
#3: Peter

Ja ja Brandon
Har alla glömt hur Ham / Mercedes fan för ett år sedan åxo jublade på Silverstone .
Man märker hur deras PR maskineri jobbar för fullt .
När man inte " kan " vinna så tog man fram ett år gamla saker och spelar även ut rasist kortet och anmäler allt ...
men men det är ju pengarnas medaljens baksida .
och som vi såg så så inte innan den tjocka kärringen sjunger det är F1 i själen .

skriven

Kommentera inlägget här :