HA HA SAID THE CLOWN

 
 
 
Ha ha said the clown, has the king lost his crown, is the night being tight on romance, ha ha said the clown, is it bringing you down that you´ve lost your chance.
 
Belgiens GP blev en våldsam kamp om segern över två varv, SC föraren Bernd Maylander ledde racet i sin Mercedes från start till mål, men diskades efter en protest inlämnad av RBR, Verstappen vann före Russel med Hamilton på tredje plats, poängfördelningen blev Max 12,5 poäng, George 9 poäng, och Lewis 7,5.
 
 
Cirkusdirektören Jean Todt från FIAs flygande cirkus var djupt rörd efter den magiska uppgörelsen på den klassiska banan, och kunde inte hålla tårarna borta,  "Det här är framtiden för F1 sa Jean, korta spännande race efter tre timmars kaffepaus".
 
 
Dagens grid girls valde att vara anonyma idag, att tappa ansiktet i samband med F1 pajaserier bör inte synas på CV.
 
Amen,..ett gott skratt förlänger livet sa cirkusdirektören Todt.    
 
     
 
    
 

Kommentarer :

#1: Thure

Haha bra resumé,verkligen dåligt att inte att inte våga starta racet.

skriven
#2: Magnus Blomqvist

Det här måste vara en av de största fiaskon F1 upplevts under alla år. En sak att tävlingen inte går att köra. Men varför i helvete dela ut poäng? Så fruktansvärt dåligt. Tvi vale!

skriven
#3: Tomi

Tror ett Bottas är inköpt in i Alfa av Vargen Alfa får nog en del strålar för att ta emot honom.Shit vad värdelöst det är att skriva inlägg från mobilen med det här svarsformatet som den här funktionen har. Helt jävla värdelöst är det också rena skämtet att man inte flaggar igång racet. Jag menar var lite kreativa folk står i regnet i 4h för ingenting. Förarna har 100 procent säkra cockpits ingen kan dö idag i F1 det visar Grosjans crasch förra året. Och om förarna själv inte kan anpassa farten mappa ner effekten på bilarna till 50 procent när det regnar..dagens race är som ett hån mot Fangio och alla andra som kört tidigare...dagens förare och bilar är som fotbollsspelare som faller för minsta touch..... Bottas borde gå till RBR men Marko är för snäll för att betala för det och Vargen har väl en klausul i hans kontrakt som inte tillåter det ...Kimi såg onekligen moloken ut idag....

skriven
#4: Tomi

ja mobilen och den härliga bloggportalen i samarbete gör att Marko är snäll istället för snål som jag menade....

skriven
#5: Anonym

ANONYMUS
Verkligen inte vad man hoppats på. En av cirkusens absoluta höjdpunkter och så slutar det så här.Det enda spektakulära från denna helgen var väl Russells kval. Annars var det väl ett enda stort spektakel.

skriven
#6: Lari

Massi är en fegis som inte startar loppet direkt .
Total skandal!

skriven
#7: Jonatan

Att de inte kan lyckas starta ett lopp på en måndag är ju sjukt tråkigt(dåligt). Man tycker ju att det inte ska vara omöjligt.
Ett stort skämt att det delades ut poäng iaf.

Pessimisten i en tror att detta var Kimis sista Spa-upplevelse, iaf körmässigt. Hoppas innerligt jag har fel.

skriven
#8: Anonym

ANONYMUS
Jag tycker det snarast kan visa på stake att inte falla för trycket och flagga igång racet.Det handlade ju inte bara om regn,utan på vissa delar av banan var det ju dessutom en kompakt dimma.De hade visserligen säkert kunnat köra undan en del vatten allteftersom loppet pågått, men då hade farterna säkert trissats upp medan regnet och dimman fortfarande funnits kvar.
Det har väl inte kunnat undgå någon hur det slutade i damernas W-serie.Om det är bilskrotning man uppskattar när man tittar på racing så kan man ju lika gärna uppsöka en bilskrot för att få sitt lystmäte mättat.Men där finns det ju i och för sig inga människor i bilarna,så där faller ju gladiatorspelets charm bort och man går miste om spänningen huruvida inblandade förare har blivit skadade eller rent av dött.

skriven
#9: peter

Vad hände med monsundäcken ett sådant däck är bra å ha

Svar: Nutidens F1 förare är rätt så bekväma av sig och saknar stake, så FIA droppade monsundäcken, snart slutar man att köra om det regnar, det är ju farligt;-)
Brandon Lee

skriven

Kommentera inlägget här :