RACE CANCELLED

 
Corona tog pole, snabbaste varv och racevinst i Australien, och är favorittippad även i Bahrain, Kina och Vietnam, när F1 kommer att regera igen är det ingen som vet. Nu är det ju inte enbart F1 som har fått kasta in handduken, utan även F2, F3, Indy Car, MotoGP osv, dock kör man rally VM av någon anledning just nu i Mexico där coronafallen ökar snabbt, all annan motorsport värt namnet är inställt.
 
Dock är det inte några fattiga i F1 som blev drabbade, de allra flesta inblandade har redan flugit hem i sina privatjet, det är bara några fattiga,övergivna fans som irrar omkring i Australien, och känner sig lurade, det är inte billigt att ta sig till down under för årets premiärrace.
 
När alltfler sportevenemang världen över ställs in, så ökar trycket på gubbdagisar där deprimerade, apatiska sportfans kan dumpas av sina fruar, flickvänner och älskarinnor, till och med deras barn, hundar och katter har övergett dessa djupt traumatiserade varelser, som inte längre kan se något ljus i slutet av start-mål rakan.
 
Biltema, Clas Ohlson, Bauhaus, Mekonomen och andra liknande inrättningar kommer att invaderas av dessa sportzombies, vars enda räddning blir att tröstshoppa diverse maskiner och verktyg, icke för att användas utan för att staplas i garaget och glömmas bort.  Dessa närmast sörjande kommer att föra  lågmälda diskussioner inklämda mellan hyllor av biltillbehör och båtartiklar i ett desperat försök för att fixa sin mentala pyspunktering, alternativa vårdmetoder lyfts fram och förkastas, allt från att spela F1 2019 på datorn till att sniffa på 105 oktan racebränsle, desperata tider kräver desperata handlingar.
 
Så, vad kan BL göra för att lätta er vånda? Tja, jag kan alltid roa er med lite teknikporr...
 
...kanske lite amerikansk high tech, bakvagn från Cheva Corvette...
...och en hästvagn från 1860 talet,.kan vara något för HAAS för att nå toppen i F1.
 
Skämt åsido, jag kommer nog att skriva några inlägg även under den här påtvingade tävlingspausen, lite teknikporr skadar aldrig lika lite som väl avvägda ord om de inblandades förkortakommanden och bortförklarningar, det blir till exempel intressant att se,  hur sponsorer som plöjer ner 100 tals miljoner i sporten kommer att reagera och agera i corona sjukans spår, när sporten mer eller mindre befinner sig i fritt fall.
 
 
 
Så, kära pistonheads, gå och tröstshoppa lite, sänk sedan några Flat Tire för att bota er mentala pyspunka och pilla med navelludd ett par månader, F1 är inte död, den bara vilar lite.
 
Dagens grid girls är givetvis Corona brudar, fattas bara annat,.cheers mates.
 
Amen,.må väntan bli kortare än befarad.    
 
        
 
  

Kommentarer :

#1: Flying finns

Det kommer att dröja innan f1 kommer igång......tyvärr

skriven
#2: Carl

trist men som tur var har jag en verkstad som jag kan tillbringa tiden i o drömma om flydda tiders grand prix när jag bygger på min 34 gp replica.Ställer dom även in Bahrein trodde det var publikfritt

skriven
#3: Magnus Blomqvist

Det blir race i dag! Vet inte om du kommer läsa detta Brandon men såväl förare från F1 som Indy har skapat en egen E sport liga och kommer i dag klockan 14.00 köra Australiens GP mot varandra. Alla kommer sitta själva "hemma" så ingen fara för Corona! Lägger med en länk så får du ta bort den ifall du inte gillar den. Tack för att du kör ett år till Brandon!

https://youtu.be/Hpq9oMLTc-k

skriven
#4: Magnus Lundahl

Tjena Brandon.Teknikporr inväntas stort nu. Bygga en simulator vore kanske det bästa nu.Är det sant det ryktas om simulator race i stället?
Jag tycker nästan simulator race är mer intressant en dagens F1. Jag fortsätter hoppas och tror man en dag går tillbaka till bilar som man hade på 70-80 talet.E formula 1 finns redan så bort med all cpu teknik.Allt ska handla om skill hos förarna anser jag. Idag blöjbanor man kan göra misstag på misstag och bästa bilen vinner stort sätt alltid. Inte bästa föraren.

Ingen som råkar känna bra läkare som faktiskt vill behandla en som har falsk blodcancer och behöver tappas på blod bland annat.Bara bollas runt och inget händer och är mer eller mindre sängliggande i 8 år nu och tog mig 10 år och allt jag äger nästan att hitta detta. Men då bollas man runt och finns fan inget ansvar i detta landet. ursäkta tar upp detta här Brandon.Men är desperat värre.

mvh

skriven
#5: Peter

Tack för att du kommer med några tröstande ord när vi blev blåsta på allt

skriven
#6: ThomasF

Vilket bra inlägg!Den bakvagnen är ju fantastisk precis som HD,man skall aldrig ändra på någonting.Skall bli skitkul med teknikinlägg nu i väntans tider.Föresten hur löser man Coronan Brandon?Jag tror du är rätt man att göra det.//Thomas

skriven
#7: Marcus

VR alternativet lockar inte för min del men teknikporr lockar desto mer. Jag är totalt teknikokunnig men det är något som fascinerar ändå.

skriven
#8: Tomi

Tråkigt som fan ändå man saknar inte kon förrän den lämnat båset. Allt som heter Corona kommer nog vilja utrotas efter att slutnotan för Coronat så småningom kommer håller det i sig är det en omdanande ekonomisk katastrof ,,,,F1 är betydligt roligare än det!! Ser fram emot teknik:)

skriven

Kommentera inlägget här :