CALL A RANDOM SWEDE

 
I morgon är det dags för mig att ta flyget till Sverige, jag har lite blandade känslor inför återkomsten, har inte riktigt den rätta motivationen att återvända till Peking.  Amber och jag tillbringade helgen i Austin, COTA och Moto GP var ett måste, jag satt på läktaren och funderade  huruvida våren hade kommit till Peking, och fick rådet av Amber att "call a random swede" i Peking och fråga.
 
Dum som jag är så gjorde jag det, och fick en väder rapport som innehöll hagel, minusgrader på nätterna, snöblandat, sol, regn, hårda vindbyar osv, dock skulle det eventuellt dyka upp lite behagligare väderförhållanden lagom till första maj.
 
COTA är en något lite märklig bana, den känns rytmisk och inbjudande på en hoj, men orytmisk och Tilke tråkig i en bil, men så är det med många andra banor med, det som passar för en hoj passar nödvändigtvis inte alls för en bil.
 
Banan i Ryssland under den kommande helgen är i sin tur nog lika trist att köra på både med en hoj och med en bil, en slät asfalt och en utslätad bandesign är en icke alltför upphetsande kombination, som inte blir bättre av en racestrategi ,som förmodligen går ut på att bara göra ett stopp för de allra flesta.
 
 
Bernie var ju en Putin fan av stora mått, huruvida den nuvarande ledningen som består av jänkare är det återstår att se, visserligen är Ryssland en viktig marknad för biltillverkare och Pirelli, den stora frågan är om jänkare bryr sig om detta, och låter Rysslands GP leva vidare i F1 sammanhang.
 
Jag för min del är inte speciellt förtjust i varken landet elller banan som sådan, och vet inte heller om jag får tid över att skriva något här i min blogg under racehelgen, eftersom det blir så mycket annat att ta hand om när man landar i Peking, vi får väl avvakta och se hur det blir med det hela.
 
Under den gångna veckan har jag varit så upptagen av vardagslivet  att bloggandet har blivit lidande, det blir så ibland när man har mycket att göra, jag har bla besökt Bullhead City i Arizona, där jag hämtade en Mercury coupe 53 hos en snubbe, och hittade hos honom även en riktigt pärla i form av en Sugar Bear springergaffel liknande den på bilden här ovan.
 
Femtio trean var jag tvungen att lämna hos en saneringsfirma i utkanten av L.A för rengöring, lukten av råttskit tog andan ur en, springergaffeln fick följa med till garaget där den fick ett positiv mottagande.
 
 
För dem som inte känner till Mr Sugar Bear vill jag påpeka följande, hans springergafflar fungerar där många andra inte gör det, inget studsande eller hoppande och det går att svänga med hojen utan att  man drattar på arslet.
 
Apropå hojåkare inom motorsporten, det finns människor som av någon anledning tror, att varken racing med en bil eller med en hoj kräver speciellt mycket av föraren ur fysisk synpunkt, de människor kan ju pröva på att till exempel träna som dubbla enduro världsmästaren Eero Remes gör för att vara i form när säsongen kör igång.  I hans träning ingår bla att göra knäböj med 120 kg, åka 3 mil på skidor där man enbart använder armarna för att staka sig i mål, göra 26 pull ups, räck häv  där man enbart använder långfinger, ringfinger och lillfinger att hålla fast greppet osv, det är mycket vältränade snubbar som tävlar inom diverse motorsport klasser.
 
Dagens grid girls år beredda för alla sortens vårväder, för mig är det dags att sova några timmar, jag hör av mig under veckan om jag får tid över att blogga.
 
Amen,..må vårsolen vara med er.    
 
          
 
 
      
 
 
      
 

Kommentarer :

#1: Flying finn

Välkommen till Svedala...Här får du en väder uppdatering snöstorm utfärdad i Värmland, Närke och dalarna samt uppland med upptill 30 cm snö....

skriven
#2: TinTin

Okej, Varför väder för norra Sverige när Svedala ligger i Skåne?
Och vilket Peking menas, ganska säker på att det inte är Kinas.
Eller är det slang för Köping, Nyköping eller Enköping?
Läste att FIA kanske skulle hjälpa McLaren och Honda, då behöver väl Sauber det också....

Bra blogg.
Kul att den kom igång igen.

skriven
#3: Fricco

Väderrapport ifrån Pekings storebror Linköping 😉

Blåfrusna fingrar dyngsura kläder och mungiporna nedåt...
Ibland ogillar man sitt val att bli hantverkare.
Men hjärtligt välkommen hem till Östergötland döö.

skriven
#4: zenkert

Jadu Brandon . . .
. . . Vad ska du i Svedala att göra?

Till er som kollat min The F1 Eye Quiz
och inte orkat svara, så har jag gjort om den nu.
Det är bara att klicka på länken på sidan
och fylla i dina svar.

Du också Brandon, ska väl testa dina
ögonkunskaper, eller?
Du kan ju delta under pseudonym ;-)

Direktlänk:
https://zenkertaahl.blogspot.se/2017/04/the-f1-eye-quizz.html

Åsså var det The Girls.
Utan att tveka väljer jag puddingen
med handen i byxlinningen.
Det ser ju väldigt lovande ut redan där ;-)

Ciao

skriven
#5: zenkert

Varför kallas Norrköping för - Peking?
Avdelning mindre viktigt vetande :-)

Att Norrköping ibland kallas för Sveriges Peking eller Peking
beror på att Sven Hedin en känd forskningsresande
under en föreläsning på 1910-talet på gamla Läroverket
i Norrköping talade om sina resor i Kina.
Han nämnde då att Peking betyder "Den norra staden".
Det tog några läroverkspojkar fasta på, som snabbt
döpte om Norrköping till Peking.

Ciao

skriven
#6: OK

Vill minnas att jag sett något gammalt klipp med Senna när han gör enhandschins som en apa - lite krut måste det finnas på toppen...

skriven
#7: ThomasF

Välkommen "hem"Brandon!Vi får väl se om Trumpeten hinner släppa en bomb över Putinlandet innan tävlingen går?Jag får inga nya inlägg i Iphonen så jag trodde nästan du tagit paus igen.Här i Ipaden funkar allt igen o nu fick jag läsa ikapp iallafall.Ha D//Thomas

Svar: Känns mer som hemma bra men borta bäst;-) Trumpeten är upptagen med Nord Korea så han avvaktar med Putin landet,..kan det vara Trumpen eller Putin som har trixat med din Ai Fone? Må väl Thomas.
Brandon Lee

skriven
#8: Corina

Fin bild på tjejerna

skriven

Kommentera inlägget här :