DUTCH CRASH TEST DUMMY

 
Egentligen har jag ingen större lust att skriva något alls om Belgiens GP, ett race som jag liksom många andra såg framemot, ett race som helt demolerades av den ADHD drabbade spermien från Holland på bilden här ovan, kör man med huvudet i arslet blir resultatet därefter, snubben har race IQ som en mögeldrabbad  ostmacka impregnerad med kokain och tillväxthormon.
 
Jag vill inte spekulera om vilken slags hållhake han har på FIAs pajaser, om han släpper till eller eventuellt suger av dem, utan nöjer mig med att konstatera faktum, att hans vidriga beteende ute på banan tycks premieras och likväl uppmuntras genom kompakt tystnad från FIAs sida. Den här pajasen är värre än Maldonado när han var som värst, enda anledningen till att han överhuvudtaget kommer i mål i något race är, att andra förare som har en hjärna bakom pannbenet flyttar på sig när den här idioten klantar till det, stäng av den här hjärndöda muppen med luftskalle  innan han kör ihjäl någon ute på banan, så länge han kör som en galen, påtänd  pundare har han  inget på en racebana att göra.
 
Alla så kallade F1 journalister och F1 experter, som har race efter race geniförklarat den här idioten borde genast söka vård ,eller skriva om något de begriper sig på, förslagvis om hur överdosering av Red Bull påverkar en holländsk luftskalle, inte ens i F3 tillåter man såna här upprepade dumheter race efter race, om den här hjärndöda idioten är F ettans framtid så har inte F1 någon framtid, och man kan lika gärna lägga ner skiten.
 
Till sist några ord till Max: Go fuck yourself dutch crash test dummy.
 
Amen,..må den här idioten drunkna i en pissluktande kanal i Amsterdam.
 
      
 
 

Kommentarer :

#1: Thure

Håller med, alla andra hade säkerligen fått ett straff. Börjar bli löjligt hur idioten beter sig mot andra förare utan att straffas eller ens varnas. Tack för en suverän blogg iallafall 😏

skriven
#2: Flying finn

Hans körstil passar till folkrace kanske....

skriven
#3: Andy

Är där ingen som kan få bort den förväxte bebisen från banan inte nog med att han förstör för allt och alla det värsta är ju att idioten inte förstår utan är kaxig som fan tillbaka när han blir tillsagd och skyller på andra det är han bra på. Han är precis lika farlig som kvyat var så bort med han snarast möjligt,

skriven
#4: Classe P

Kimi i Ungern, Rosberg på Hockenheim, Kimi x2 och Perez på Spa. Har jag glömt något? Han måste tro att han är Gud allsmäktig själv och med all rätt med tanke på så som han strukits medhårs. Hans fullständiga arrogans utanför banan är dock minst lika äcklande som hans körning, om inte värre.

skriven
#5: Jonatan

Huvet i röven ja!! E ju pinsamt hur ungen blånekar o skyller ifrån sig...
Hade förhoppningar o gå in på bloggen o läsa om ett grymt race från Kimis sida, men det förstörde snorungen!!
Keep up the good work Brandon:)

skriven
#6: Mayol

Dags att införa VMDA som ny serie där Max får tävla mot andra dårskallar som tex Maldonado😉 Vad VMDA står för är ju naturligtvis Verstappen mixed driving arts, lite som boxning/judo i förhållande till MMA. Borde ju finnas massor av talanger i Svedala som ju är Folkracingens förlovade land😃

skriven
#7: Ghostface a.k.a Keyser Söze

Word !!!

skriven
#8: Magnus Blomqvist

Håller med till fullo.

skriven
#9: Peter

Det är just därför man har en gräns för att få lov att
köra bil ... Men sagt detta tidigare varför ge sig så lite
plats .. för FAN första kurvan igen

skriven
#10: Svenn

Håller med! Jag tror att vi var fler än någonsin som såg fram emot ett race på SPA i bra väder och ärlig racing. Så blir det detta resultatet....vedervärdigt skapat av en egobostad lögnare.

skriven
#11: Dennis

Jag har följt f1 i ca 30 år. Racet jag såg idag börjar få mig att fundera om det är nåt jag ska fortsätta följa. Har hängt kvar trots dumma regeländringar och idiotiska domarbeslut. Men det som hände idag är bara för mycket. Fanns det några domare på banan alls idag? Helt fritt fram att tränga bilar av banan. Reagerade även på att "unsafe realese" regeln verkar även vara avskaffad. Tycker det hela stinker. Blir inte mindre upprörd av att läsa kommentarer efter racet från Verstappen,där han till och med erkänner att han trycker förare av banan....

skriven
#12: Kim(i)

Kan inte någon bara ge en redig käftsmäll till den arroganta jävla vesuvio pizza facet då hans farsa har så taskig smak att han bara slår på kvinnor. Tror han skulle behöva det. har mer eller mindre fantiserat om det i flera månader och jag hade fan dragit en senna på han för att sen nita han, lätt värt reprimanden när han lopp på lopp kör som en idiot. Maldonado och crashjean lärde sig till slut men han verkar fan inte göra det. Fans borde kunna protestera mot domarnas agerande på något sätt och snorungen borde ha bestraffning till nästa race.

skriven
#13: OK

Det handlar såklart om pengar - någon har gjort bedömningen att han är F1:s framtid... Du hade rätt BL ang hans begränsade kör-IQ när han flyttades upp till RBR, men jag hade tyvärr rätt när jag sa att för många med say vill honom för gott för att han skulle kunna misslyckas. Men katter har inte mer än nio liv så time will tell...

skriven
#14: Zenkert

Håller helt och hållet med dig Btsndon

Max kanske skulle prova att runka ett år innan han försöker köra F 1 igen.
Christian Horney kanske kan bidra med lite goda råd

Ciao

skriven
#15: Magnus Lundahl

Jag kolla starten. Jag tänkte före att super fittan verstappen kommer kroka och förstöra allt. Ej sätt repriser och orkar inte ens bry mig. Men såg ut som han slog ut båda ferraris.
Sådant här iq badboll skit förare med små barn man ska behöva se. Kommer ju aldrig riktiga bilar igen. För sådana idioter kör i hjäl sig direkt eller andra med ej omgjorda asfalt runt banor och alla möjliga skydd.
Ta bort den där oseriösa dricka tillverkaren för helvete. Bara mest lägsta iq folk som häller i sig sådant ren skit.
mycket nyttigare med öl och vin en redbull. Säger väl fan allt. Klart man vill ha en finnig bortskämd tonåring som reklampelare för redbull.
Ska denna jävla skit unge vara med i 20 år nu? han måste bort och mer barn kommer in med nu. Sätt 21 års gräns i kunga klassen och ge oss bilar som verkligen har anledning till sätta 21 års gräns.

Jag lider fan med dig Brandon. Det är med sorg och stor ilska att F1 är borta. Detta är mer som paradisHotell fast dom åker i väg killarna kör bilar på spa.
diamanter i öronen på Hamilton får mig fan att spy med. Fan är det snart bara jag som tycker så?
Jag får läsa vad alla skriver här.
Jag har inte kunnat kolla tv på 15 år ca. Kan ej kolla någon sport snart alls. Bara fuskare eller snor ungar verstappen som är så ego och bortskämda att man spyr. Senna måste vrida sig i graven av avsmak för helvete.
Snooker är snart det ända jag kan kolla på. Men där har dom också gjort lägg matcher och skit.

Fan banan är förstörd i spa. Asfalt och bara typ en grusfålla kvar och på ställe man normalt inte köra av. Sedan ned sänkta curps för att det var för farligt innan. Jag blir tok arg. Ja ska verstappen och andra dåliga köra så är det dags babyolja i motorn med och EPA skylt bak och begränsa till 30 kmh. så kan man se vem som sparar soppa bäst.
Däcken är ett skämt med. Tillverkaren är ju minst sagt så jävla dåliga. Men fall det är FIAs fel eller sådant kan och vet du Brandon.
Jag kommer inte se klart eller mer en halva första varvet. Detta är fan droppen.
Jag hoppas Brandon att du skriver igen nästa år. Testerna och regel ändringarna är trotts allt intressant 2017.
Får inte Verstappen straff som fan i detta och efter kommer jag gå igenom taket här hemma. Vete fan om jag ens orkar få veta hahah

Din blogg och kunskaper om det du skriver är på högsta nivå.
Önskar du hade makt i F1 så det blev någon jävla ordning och fart med risker och skicklighet igen, och bara riktiga banor och sandfållor igen.

mvh
Magnus

skriven
#16: Magnus Blomqvist

Det jäser överallt nu. Inte bara här. Undrar om inte Christian kommer ha ett enskilt samtal med Max under dagen. Ingen bra reklam för Red Bull. Annars om han får fortsätta så blir det nog som Brandon säger en olycka väldigt snart. Nej vi glömmer idioten och hyllar istället den person hos Mercedes som tog beslutet att byta inte bara en utan TRE motorer på Lewis bil. Nu har han tillgång till alla tre inkörda utan att riskera att få något mer straff under de sista 9 racen. Samtidigt är Rosberg på sin sista. Kan ha avgjort hela VM.

skriven
#17: Marcus

Jag kunde inte se loppet live så jag laddade ner den istället och hoppat gick ur en på direkten pga av barnrumpan. Kände det på mig att det skulle gå åt skogen när Verstappen är i närheten av Kimi. FIA förstör verkligen F1 med deras pajaseri.

Apropå folkrace så körde jag det i helgen och de var tydliga med att man inte fick köra som Verstappen i första kurvan för då blev du tvungen att köpa bilen.

F1 känns bara löjligt just nu

skriven
#18: Alla förare borde offra ett race var med ett enda syfte köra Verstappen av banan så att han inte kan fullfölja racet!Sett på en hel säsong så skulle det inte göra något om varje förare offrade ett race var...

Hej

skriven
#19: BomanP

undrar om det bor en liten pedofil i Johnny Herbert, han verkar hur kåt som helst i Max

skriven
#20: Flash

Dummaste loppet jag sett på evigheter. Jag delar din frustration till hundra Brandon. Jag släckte av loppet efter första varvet, det är sjukt att ungen inte blir bestraffad.

skriven
#21: Kilroy

Till och med Finska tidningar skriver Mad Max om honom http://www.iltasanomat.fi/formula1/art-2000001249912.html

skriven
#22: monsteriseba

Jag mår fortfarande illa av bara tanken på Verstappen.
Det blev inte mycket jobb gjort idag pga det.

Vad hade kunnat hända där längst efter Kemmelrakan i 340 km/h när Max blockar som vanligt 2cm framför Kimi.
Kommer hela tiden tänka på Mark Webbers flygning över Kovalainen 2010.
Eller kanske hade vi fått se en liknande flygtur som Webbers lyckades med på Le Mans.

skriven
#23: ayrton Senna

Helt obegripligt att han inte blev bestraffas. Ingen Prost taktiker precis.

skriven
#24: Jimmy

Kan bara hålla med dig i allt du skriver Brandon.. Såg så jävla mycket fram mote detta racet men allt åt helvete i första kurvan. Jag klandrar Vettel lite med... Tycker det var lite väl snålt med plats han lämnar.... Set att lilla råttan trycker av både Kimi o Peres av banan utan att domarna gör ett jävla skit e också pinsamt!!! Fan e detta????

skriven
#25: Nico

Heiniken stålar på toppen... Holländska stålar som förmodligen inte kumde slå sig in hos RBR. Så istället köper dom lite protection rakt uppe i toppen. Det hade varit riktigt kul att höra en rak intervju med Whiting (som avgör vilka incidenter som skall undersökas) och få veta varför Verstappen inte fick straff likt Massa för sin positionering i starten. Plus övrig huvudlös körning.

Fettans uteblivna krafttag mot denna jubelåsna är riktigt pinsamt. Det olustiga är att han själv inte ens verkar inse hur jävla illa han beter sig med sin arrogans. Att se F1-Basarna springa med Max och Heinikens sarre i mungipan börjar bli för mycket.

skriven
#26: David

Är fortfarande sjukt förbannad på MadMax dagen efter. vilken arrogant fittb*g. Håller med Lauda som sa nåt i stil med att han skulle in på menatlsjukhus om han fortsätter i nuvarande stil. Helt insane att han inte blir bestraffad. Till och med Lewis hade fått straff för blockeringen längs toppfartsrakan.
Jag ska aldrig någonsin köpa RedBull igen och jag hoppas innerligt att Max aldrig blir världsmästare. Kruxet är väl att RedBull kommer va sjukt snabba nästa år och Max favoriseras av teamet hela säsongen. Gäller att Ricciardo gör allt för att vinna isf. Får lust att slå sönder saker

skriven
#27: BomanP

FIA eller någon anna inkompetent ledning måste för fan sätt stopp för detta, killen säger juh rakt ut att han vill hämnas och hellre skuffar ut dem från banan än släpper förbi dem som förstört hans race, ingen blev straffad för det för att använa hans eget försvar emot honom, alltså bestämmer han själv vem som är skyldig och tar sig själv rätten att hämnas, han e sjuk och borde förbjudas från fortsatt tävlande, men FIA vågar inte straffa skiten, för då bevisar dom sin egen inkompetens genom att bestraffa skitungen som dom givit licens! död åt MAX kommer va mitt motto resten av livet!

skriven
#28: BomanP

uppenbarligen är lite regn farligare än idioten max, skit sport, ja e så jävla förbannad fortfarande

skriven
#29: Anonym

I praktiken kan ju inte alla förare ta sin skraplott på att ta ut Verstappen.. det är ju bara Mercedes, Ferrari, Williams och Force India som har en chans..
När Manor och Sauber har sin chans har ju Mad Max förstört loppet redan... klart med 4 topp stall som turas om att ta ut Veratappen i kurva 1 så ändras ju inte förarställningen så mycket, möjligtvis att Riccardio stiger någon placering.

8 Förare och ca 20 lopp, ger 2,5 DNF per förare och noll poäng åt 20 åt Max, snacka om ställningstagande från förarna.

Copy pastar mitt inlägg från Jannes Blogg
"Undrar om det är tanken att man ska köra en F1 bil på det gröna området? Det tillhör väl inte racing linjen... och denna kommentar borde ge en avstängning från all typ av racing på topp nivå. "I'd rather drive them off the track - Verstappen" Herregud hur kan man göra en sådan fruktansvärd groda och inte bli bestraffad?

speciellt efter Sommar OS har jag ett agg mot friidrott när man inte har Staka stänga av folk för Osportsligt beteende... nu verkar det samma gälla F1 skillnaden är att det är livsfarligt att köra andra av banan, jämfört med vad de höll på med i OS."

skriven
#30: Fossi

Med tanke på det är 4 stall som kan turas om att ta ut Mad Max i kurva 1, före han hinner förstöra racet för någon? Mercedes, Ferrari, Williams och Force india. Det ger 8 förare och säg 20, ger 2,5 tävling per förare.. den store vinnaren är ju förstås Ricciardo och alla andra förares säkerheten..

Att stänga av Mad Max borde ha högra prioritet än Halo cockpiten.

Min post från Jannes blogg
"Undrar om det är tanken att man ska köra en F1 bil på det gröna området? Det tillhör väl inte racing linjen... och denna kommentar borde ge en avstängning från all typ av racing på topp nivå. "I'd rather drive them off the track - Verstappen" Herregud hur kan man göra en sådan fruktansvärd groda och inte bli bestraffad?
speciellt efter Sommar OS har jag ett agg mot friidrott när man inte har Stake att stänga av folk för Osportsligt beteende... nu verkar det samma gälla F1 skillnaden är att det är livsfarligt att köra andra av banan, jämfört med vad de höll på med i OS. Buade åt deltagare, vägrade stå bredvid andra idrottare... vanligtvis Ryska idrottare..
För mig är det lika som med brott, man är oskyldig tills motsatsen bevisats."

http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/4172/1294/original.jpg länken beskriver mycket bra vems fel kurva 1 är


skriven
#31: Mayol

Detta kommer att sluta i tårar, eftersom Max inte vet vad ordet självkritik är utan bara ångar på i något som kan betecknas odödlighetens delirium, ivrigt påhejad av sin omnipotenta far samt en stor del av F1 etablissemanget och däribland tyvärr Charlie Whitings domherrar. Om man vill förvandla F1 till något som mer liknar racingvärldens MMA så är man på god väg att lyckas genom att inte ge den omogna snorungen samma straffskala som tex Maldonando & Grosjean. Att ligga och vingla under inbromsning 60 cm framför bakomvarande, betydligt snabbare, bil är inte speciellt smart om man vil uppleva sin 20 års dag! Precis vad är det som skiljer Rosbergs trängning av Verstappen på Hockenheim gentemot hans egen gentemot Kimi i går???? Rosberg fick omgående ett straff men den lille holländske snorungen kan raljera i press om att han minsann ansåg sig ha rätt att tränga andra av banan. Missförstå mig inte nu att jag är en Kimi fanboy (även om jag kanske är det) för det kunde lika gärna ha varit vem som hela som tex. Hamilton eller för övrigt nr 2 som på samma sätt blir blockerad av banan av Verstappen i Les Combes (hittar tyvärr inte vem det var kanske någon med friskt minne kan hjälpa). Vart tog regeln om att man måste lämna en bilbredd i kommande kurva, om konkurrenten är minst en halv billängd inpå, vägen??? Om man efter bedriften att klämma konkurrenten av banan sedan själv inte klarar kurvan så kan det ju inte vara annat än solklart????

skriven
#32: Mayol

Det skall naturligtvis stå "delirium" inte "delirium", flät :-)

skriven
#33: Mayol

Djävla autocorrect "DILERIUM" o inget annat!!!!

skriven
#34: ayrton Senna

Även Vettel är dålig på att ge plats.

skriven
#35: Kristoffer

Jag blir så trött på den här världen, var idag kan man uppleva sann och ärlig kamp på lika villkor? Pengar styr allt dessa dagar, blir inte dessa giriga och korrupta djävlar någonsin trötta på att söndra och härska?

Max är inte problemet, hans omgivning är problemet, vilken han är ett resultat av.

"Jag säger inte att det var bättre förr men det är sämre nu."

Mayol - Sergio Perez är nog föraren du söker, som fick samma behandling som Kimi "genom" Les Combes.

skriven
#36: ayrton Senna

Tycker Vettel klantar till det.

skriven
#37: Clarence

Kan inte fatta hur Rosberg fick straff i Tyskland, när Verstappen drar tre betydligt värre manövrar i helgen. Domarna verkade vara helt frånvarande detta race.

skriven
#38: Anonym

Det första jag tänkte när Verstappen krokade ihop med Kimi var "nu blir det liv på Brandon".

skriven
#39: Kilroy

FIA vill inte straffa den blivande "stjärnan" eller vad fan är det frågan om??

skriven
#40: Flying finn

Ayrton senna--Vettel såg bara Kimi och lämnade såpass mycket plats för att de skulle klara kurvan.....
Men då kom MADMAX på innern över kurbsen

skriven
#41: Keyser Söze

Jacques Villeneuve-- MADMAX kommer o köra ihjäl någon.. Lewis Hamilton-- Kimi ger inte många kommentarer, utom när det gäller en allvarlig sak/fråga. Så om Kimi säger att det inte är rätt, är det förmodligen inte rätt.. Rosberg-- Om Kimi säger så.............

Rosberg behövde inte ens fullfölja sina ord....... Han visade sin uppskattning till F1-serien mest erfarna förare.

skriven

Kommentera inlägget här :