THE GENDER WAR

 
Den lille solstrålen Bernie har varit i farten igen med sina tvetydiga utlåtanden, under en och samma intervju ger han framtida, kvinnliga F1 förare både fingret och tummen upp på sedvanlig Bernie maner.
Media väljer i sin tur på sedvanlig media maner att välja och vraka selektivt bland Bernies ord, och kallar slutsatsen av sitt arbete för  en skandal.
 
På fingerfronten gör Bernie gällande, att kvinnor inte har den fysiken som krävs att köra en F1 bil, och att de inte skulle tas på allvar i F1.  På tummefronten säger han, att kvinnor skulle passa utmärkt som ledargestalter inom sporten ,eftersom de är duktiga och saknar männens jätteegon.  Tummeliten säger sig även ha en ambition att sponsra ett tjejteam i F1 med 20 miljoner dollar ur egen ficka om det behövs för att ge tjejer chansen för att etablera sig i F1.
 
Så, hur ska man tolka Bernies senaste utlåtanden angående jämnställdheten inom F1 sporten?  Med en stor nypa salt i vanlig ordning, Bernie pratar mycket utan att egentligen säga något alls, han förefaller prata i sak, men är bara ute efter att skapa rubriker enligt grundtanken att all uppmärksamhet är bra uppmärksamhet.
 
Det är smått osannolikt  hur media väljer att bara skriva om vissa delar av Bernies samlade tokerier, de älskar ordet skandal eftersom det är ett ord som säljer.  Fröken Pippa Mann från brittiska öarna reagerade på den finger relaterade delen av Bernies visdom, och påpekade att hon har deltagit i Indy 500, och att Indy Car bilar saknar styrservo, men att hon trots det hade inga problem att bemästra körningen rent fysiskt, och tycker att Bernie ska hålla käften.
Susie Wolff i sin tur reagerade på den tummen upp relaterade delen av Bernies utlåtanden, och tyckte att det var positivt att Bernie var beredd att hjälpa ett tjejteam att skaffa sponsorer, och att Bernie även själv var villig att hjälpa till med ekonomin ur egen ficka.
 
För min del är det mycket roande att följa lillens söndra och härska lekar, trots sina 80+ år kör lillen fortfarande med plattan i mattan mot den sista vilan, ett fart full liv kräver en fart full avslutning, så jag har letat fram några passande fordon som skulle lämpa sig för att skjutsa lille diktatorn till hans sista viloplats.
 
För en old school man som Bernie vore det kanske lämpligt med en Jaguar E Type likbil från det galna 60 talet, som en passande hyllning för den brittiska, saligt avsomnade bilindustrin...
 
 
...eller en Ferrari med tanke på märkets F1 historia som startade redan innan Bernie dök upp i F1...
 
 
...men även tysk försprång genom tekniken finlir är givetvis ett tänkbar alternativ...
 
 
...om Bernie inte fastnar på något gammalt från den nya kontinenten som gör 0 till graven under 8 sekunder...
 
...dock är det mest troliga scenariot att Bernie sköter sin sista resa alldeles själv, kör sitt eget race som han har alltid gjort. Amen.
 
 
Nog om Bernies tokerier för den här gången, här ovan kan ni ta del av förarnas däcksval till Rysslands GP, det som jag spontant reagerar på, är att Ferrari duon nöjer sig med sex set av supermjuka med en bil som är som byggt för supermjuka, speciellt med tanke på hur många supermjuka man använder under kvalet.
 
Apropå Kinas GP, några trodde sig veta, att RBR nu har kommit ikapp Mercedes och Ferrari på PU fronten ,eftersom de så framgångsrikt lyckades försvara sin position även på de långa rakorna. Riktigt så är inte fallet, utan deras framgångar grundades på bilens utmärkta kurvegenskaper, som gav dem möjligheten att skapa utgångar ut ur kurvor i högre hastighet och med bättre traction än alla andra, något som hjälpte dem att hålla undan på den följande rakan.
 
 
Under dem senaste dagarna har i media uppmärktsammats ett antal kränkningar av diverse slag, Bernie kränkte blivande kvinnliga F1 förare, en TV kvinna blev kränkt av en politiker som inte ville ta henne i hand, den Norska massmördaren Breivik kränktes av den Norska staten,..och BL av en fet kvinna klädd i tält, som anklagade BL att vara sexistisk och kvinnokränkande.
 
Hur, var och när hände den tragiska sammanstötningen mellan BL och en fet kvinna klädd i tält?  Jo, jag var och käkade på ett ställe igår, och kände efter maten ett behov att lätta på bränsletrycket, så jag intog muggen, tömde blåsan, tvättade mina händer som sig bör, och lämnade sedan muggen med blicken fästad vid mobilens allvetande öga.
 
Jag stannade till en stund utanför muggen när jag pillade på mobilen, och blev sedan medveten om att en människa ställde sig framför mig, och blockerade min väg ut ur restaurangen.  Jag tittade upp från mobilen, och upptäckte en fet kvinna klädd i något tältliknande klädsel som stirrade ner mot trakten av min mage- skrev, och sa med anklagande ton:  "Hur kan du bära en sådan sak, den är sexistisk och kvinnokränkande".
 
Jag blev först mållös, vad fan dillade kärringen om, hade jag glömt att baxa in The Mighty Godzilla efter dränering, eller hade jag glömt att zippa upp?
 
Kärringen öppnade munnen igen och mässade med patos i rösten: " Hur kan du bära ett bältesspänne som är så sexistisk och så kvinnokränkande".
 
Jag härsknade på en gång eftersom jag avskyr hycklare, och replikerade med: "Ska jag vända på det så att kvinnan hamnar på topp?  Hörru kärring, du har torkat in både mellan öronen och mellan benen, skaffa dig ett nyp så att dina vätskor kommer i rörelse, så får du något annat att fundera över än mitt jävla bältesspänne".
 
Kärringen öppnade och stängde munnen som en fisk på torra land utan att få ur sig några fler fördömmanden över BLs "Scratching My Bitch" bältesspänne, och BL lämnade restaurangen som en vinnare i "The Gender War", könskriget. Det borde ta mig fan vara förbjudet i lagen, att så humorbefriade varelser som tältkärringen tillåts kränka och trakassera fredliga hårdrockare på en offentlig plats. Jag är en karl för mitt bältesspänne, det är inte frågan om tomt skryt utan potensen finns där fram till målflaggan även om det gäller ett 24 timmars race i sänghalmen, utrustningen består inte av liten slagvolym upp piggad med hybridskräp, utan av en gammaldags , hederlig big block med sixpack. 
 
Amen,..må feta kärringar klädda i tält brinna i helvetet.
 
   
     
 
  
 
    
 
 

Kommentarer :

#1: GoceJag tror att den kraftiga tanten är en kontaktsökande
hårdrockare.
Om du hade svarat att spännet var en gåva från din gode vän Rob Halford ,skulle hon lugnat ner sig och börjat lipa.Hon skulle bjudit på buffe istället för att sga förlåt och ni kunde diskutera Yngves nya platta (där han ska sköta sången själv.
Tyvärr år världen full av pajasar -bernie kanske ändå är en go gubbe ?eller??
Rock on BL och tack!

Svar: Om hon är det, då slutar jag med hårdrock på en gång, någorlunda jävla kvalité måste det väl vara på hårdrock brudar som är kontaktsökande;-)
Brandon Lee

skriven
#2: Marcus

Passande bilar till Bernie :) Vi får väl hoppas att han åker med en snart eller bara försvinner, vilket som än sker först.


Svar: Jag har en otäckt känsla av, att Bernie biter sig kvar i livet och makten minst 20 år till bara för att jävlas med folk;-)
Brandon Lee

skriven
#3: Nico

BL, du skulle rullat henne i mjöl och agerat som en barmhärtig samarit och gott på knock vid den fuktiga fläcken ...

Praise the lord!

Svar: Hon såg ut som en som rullar i mjöl av egen kraft,och vars fuktiga fläckar består av matfett,..föga aptitretande;-)
Brandon Lee

skriven
#4: Flying finn

Alltid retar det någon annan!!!


Svar: Ja, sånt är livet.
Brandon Lee

skriven
#5: Viktor

Hörde rykten om att ferarri kommer med en uppdaterad motor redan till Rysslands gp, Något du hört om eller är det bara påhittad fakta?

Svar: Det kommer både en uppdaterad motor och en ny framvinge plus lite annat, uppdateringarna pågår kontinuerligt året om.
Brandon Lee

skriven
#6: Flying finn

Viktor..
Ferrari uppdaterar hela tiden.
Inga rykten

skriven
#7: Mayol

Jahaja, då är dock frågan: vem skal ersätta trädgårdstomten då? Lauda kanske som Bernie själv föreslagit - hmmm- kanske inte så dumt med tanke på att även han, till viss mån har borttagna filter mellan hjärna och mun, så att vi inte helt kommer att sakna galna uttalanden :-) Men om man blir lite allvarlig så kanske herr Mateschitz inte vore så dum, han besitter i alla fall grundläggande kunskap om PR. Vad tycker du BL, vad tycker ni andra?

Svar: Jag tror att det bästa vore om man valde en som inte kommer från F1 kretsar, tex Arrivabene är en utmärk stallchef trots det att han inte kan ett skit om det tekniska eller om F1 överhuvudtaget.
Brandon Lee

skriven
#8: Tomi

Mayol;
Keke Rosberg eller Mika Häkkinen

skriven
#9: Skumberg666

Hahaha, gender war, mycket komiskt 👍😎💪Tack för din informativa blog, med humoristiska inslag. Du sätter guldkant på F1. För övrigt rekommenderas Sky Sports kommentatorsspår till loppen, passionerat och kunnigt. Har säkert nämnts här innan iofs.

skriven

Kommentera inlägget här :