TO WHOM IT MAY CONCERN, FUCK YOU

 
Från " If i had a hammer"... 
 
...till "When i have a hammer"...
 
...och som ett avslut "To my critics, to whom it may concern, fuck you".
 
Jag skrev igår, att ett säkerhetsbil ingripande skulle kunna ligga nära till hands idag redan efter första varvet, och precis så blev det när Sainz testade hållbarheten hos räcket redan efter kurva två. Hamilton gjorde en bra start liksom Bottas, som tog sig förbi Verstappen direkt, han var sedan upp i jämsides med Hamilton som tog insidan, och lät bilen glida ut och tvingade Bottas upp på kerbsen på utsidan så att han fick ge sig, lite samma typ av manöver som Hamilton brukade använde mot Rosberg. Även Ricciardo var snabb i starten, och var även han förbi Verstappen som missade lite in i andra kurvan, och fick ta genvägen ut ur den, dock varade Ricciardos tredjeplats inte särskillt länge när han missade själv och Verstappen kunde glida förbi.  Leclerc ville inte vara sämre utan skickade  Stroll in i räcket en stund senare, och ett säkerhetsbil ingripande var ett faktum.
 
Vid omstarten på varv 6 kunde Hamilton hålla undan från Bottas och resten av startfältet och skapade en liten lucka, dock aldrig mer än ett par sekunder. När det sedan var dags för Hamilton att komma in och byta däck,så fick han sitta av två 5 sekunders straffar intjänade med två startövningar på den delen av banan de inte är tillåtna, något som Hamilton reagera med följande ord, "löjligt, och "domare försöker stoppa mig" .Han är inte lite självgod numera den gode Hamilton, samma regelbok gäller för alla inklusive Hamilton, dumt att göra något som Masi hade varnat förarna om i förväg att låta bli. Jag personligen gillar inte systemet med straffar som delas ut godtyckligt lite hur som helst, men jag gillar inte heller Hamiltons arroganta inställning, nu är han bara två poäng ifrån för att bli portad från ett race.
 
Några tjänade placeringar under första varvets kalabalik, Magnussen tog sig upp till en nionde plats och Grosjean till en tionde, några andra förlorade många placeringar som till exempel Norris, som föll ner ända till sista plats.  Perez gjorde inte mycket väsen av sig under racet men korsade mållinjen på en fin fjärde plats, femman Ricciardo fick även han ett tidstillägg på fem sekunder, men kunde ändå hålla Leclerc bakom sig. Kvyat slog Gasly när den sistnämnda tvingades ta ett andra depåbesök, den sista poängen gick till Albon som även han stannade två gånger för ett däcksbyte.
 
Bland de utanför en poängplats som tog sig i mål är det väl Vettel och Norris som sticker ut, resten av gänget har inte tillräckligt bra material att jobba med. F1 är en materialsport ,dock kan det variera hur duktiga förarna är att ta ut allt och lite till ur materialet de har att arbeta med. Hamilton hade tydligen lämnat hammaren hemma idag, och saknade fart genom hela  racet, Bottas i sin tur visade hur lätt det är att kontrollera resten av startfältet när man ligger först i ren luft, han gjorde precis som Hamilton brukar göra och satte snabbaste varvet på näst sista varvet.   Man kan ha olika åsikter om Bottas hälsning till de som tvivlar på hans kapacitet, men man kan också ha olika åsikter om Hamiltons diviga beteende som börjar likna Sennas dito, Senna inte bara trodde på gud utan trodde även att han var en, Hamilton kör på samma linje där självgodheten och arrogansen lyser igenom. 
 
Det om racet, Bottas " To my critics, to whom it may concern, fuck you" är som klippt och skuren att skickas vidare till de gnälliga, avundsjuka kärringar som bildar Blomqvist sekt. De borde ägna sin tid och sina ord för att hylla mästerföraren Ericssons stordåd borta i USA, det har väl blivit många podiums i absolut toppmaterial av en förare som rankas så högt att sektledaren Blomqvist.
 
 
 
Dagens grid girls är nöjda med Bottas insats, mera sånt om två veckor på Nurburgring.
 
Amen,..må alla gnälliga kärringar utan stake oavsett nationalitet skita ner sig.   
 
     
       
 
       

Kommentarer :

#1: ThomasF

Grattis Bottas!Har inte sett loppet än men jag har det inspelat.

Svar: Loppet var inte någon höjdare, men kul att Bottas vann,.apropå något annat, vad tror du, får se en viss herre från Rangers spela för Frölunda inom kort? Ha det bra Thomas.
Brandon Lee

skriven
#2: Singer

Ja, grattis Bottas. Loppet var nästan som det brukar på denna bana. Egendomligt drag av MB med LH förseelser. Men som du skriver väldigt divigt av LH. Han borde tagit motgångar på samma sätt som RIC. Inte gnälla på allt o alla. Kan det ha med FIA beslut om att inte få propagera politiskt på podiet?

Svar: Bottas berättade att de hade pratat om provstarter innan racet och var de var tillåtna, så både Hamilton och Wolff visste om det innan racet, men Hamilton valde ändå att strunta i vad FIA hade sagt, snacka om att vara arrogant.
Brandon Lee

skriven
#3: peter

Regler är regler och skall givetvis gälla alla även en discopojke som tror han är bäst och står över allt .
Man får ont i huvudet efter ha hört pladdret av denna Blomqvist en helg fy fan vad värdelös han är ,synd att viaplay inte har en riktig kommentator tur att han får hjälp

Svar: Lewis är den sjätte, hemliga medlemmen i Pussycat Dolls, en pratig, gnällig brud, eller som Mika Salo uttryckte sig "Full of Shit",dvs, skitprat om domare som försöker stoppa Hamilton. Blomman är nog släkt med Hamilton, jävla gnäll där med, tur att det finns andra alternativ för Viasat motor. Ha det Peter.
Brandon Lee

skriven
#4: peter

Haha Gillar dina kommentarer ..
Så nu till frågan släpper den Stygga Bottas lös , vad tror du ?

Svar: Bottas har blivit tuffare, spar inga ord om stallet (läs Wolff) agerar på ett sätt som gynnar Hamilton, det blir intressant att följa utvecklingen hos Merca framöver.
Brandon Lee

skriven
#5: Anonym

ANONYMUS
Det var bra jobbat av Bottas.Det var en riktig rökarstart han fick till.Han sa att en stor insekt smackade rätt in i visiret just som han låg jämsides med LH vilket gjorde att han blev distraherad.
Vad Henke anbelangar så sa Joel idag att det dags att sluta spekulera i detta.Den möjligheten är nu definitivt stängd.Att Blomman och hans anhang inte står högt i kurs på denna bloggen har man ju förstått.Mackan har väl inte åstadkommit några underverk"over there",men jag hajar inte varför han ska behöva ta massa skit?Han kan väl inte göras ansvarig för vad de svamlar om hos Blomman.Kimi har alltid varit min favorit och jag gläds när det går bra för Bottas fast jag är svensk.Tycker det känns naturligt som nordbo.

Svar: Blomman och hans lärjungar har skapat en hel del irritation bland mina läsare som lite då och då skickar mail för att påpeka det uppenbara idiotin i deras pajkastande, vissa förare smutskastas mer eller mindre systematisk samtidigt som man inte sparar överord beträffande Mackans färdigheter. Jag själv har varken tid eller lust att läsa bloggar som håller kvällstidning nivå, hinner bara med några nättidningar med teknisk inriktning som drivs av kunnigt folk. Apropå Marcus, ingen behöver ta en massa skit, jag tar inte skit av någon. Mackan är en ok förare men saknar det lilla extra som toppförare har, det är svårt att bli framgångsrik i formelbil racing om man inte kvalar bättre än han gör, men han skulle kunna bli framgångsrik inom sportvagnsracing eftersom han kan hålla ett bra, jämn tempo, han borde testa LeMans och liknande i ett toppstall. Det som jag skrev i slutet av inlägget var riktad till det imbecilla packet hos Blomman, jag vet att de smyger runt och läser min blogg, så jag ville visa hur det blir när man kastar skit på en förare, jag har absolut ingenting mot Mackan, han är just snubbe. Jag har vid upprepade tillfällen skrivit till mina läsare, att de ska inte bry sig om vad några efterblivna muppar hos Blomman klämmer ur sig, en handfull individer vars sammanlagda IQ inte når över 50 sträcket är inte värda att uppmärksammas. Angående förare, jag uppskattar duktiga förare oavsett nationalitet, hudfärg osv, men tyvärr finns det gott om IQ befriade individer som kallar sig F1 fans vars agenda kommer ur SD idealism, Norris förlorade massor med följare i Instagram när han skrev att han stödde Hamiltons sak, något som säger en hel del om vilket slags folk det finns bland sk "F1 fans", och det även i Sverige.
Brandon Lee

skriven
#6: ThomasF

Henrik L hade nog blivit en riktig publikmagnet nåt år kanske men nu ät ju läktarna stängda så det är nog ingen idé?Såg halva loppet idag och det är som du säger lite sömnpiller men som sagt riktigt kul med Bottas

Svar: Synd, jag såg framemot att se Henke spela för Frölunda, en favorit för mig bland målisar.
Brandon Lee

skriven

Kommentera inlägget här :