SAUBER C34 2015

 
 
 
 
 
 

Kommentarer :

#1: Koffe

Det blev ett Sverige-Livery på Saubers bil som många tippat! :) Känns som det kommer bli tuff för Sauber i år. Med Merca-motor i Lotus blir nog Torro Rosso närmaste konkurrent om inte Caterham eller "Manor" kommer till start. Blir att hoppas på att Marcus kan kapitalisera på den erfarenhet han har gent emot Nasr, Verstappen och Sainz Jr.
Eller vad tror du?

Svar: Det blir nog svårt för Sauber att försöka knäcka FI, Toro Rosso och Lotus, Nasr är jävlig duktig att ta hand däcken, och fick ju ett antal varv i en Williams under 2014, Verstappen och Sainz Jr är ju helt "gröna", men jag tror att deras bil är bättre än Saubers, Marcus kommer att få slita stenhårt, om han tänker klara av att ta några enstaka poäng.
Brandon Lee

skriven
#2: Mr F1

Snygg bil men lite trist att så många tror att det kommer gå tungt. Får hålla många tummar. Ska dock bli jvl kul att säsongsstart närmar sig. Den hajliknande nosen var ju snygg. Saknar inte Caterhams lilla pille... Go Marcus!

Svar: Vem vet, Sauber kanske överraskar oss alla, men när det finns så många små styrplattor/fenor med från början, så brukar det skvallra om en mindre lyckad grunddesign, där man har försökt hitta mer downforce i efterhand med diverse påhäng,.men som sagt var, kanske kan dem överraska..Go Marcus.
Brandon Lee

skriven
#3: Granelund

Hoppas på en överraskning från Sauber. Gillar verkligen "Sverige-Liveryn" på bilen. Ska bli intressant och se vad som kan presteras i den.

Svar: Det enda som fattas är tre kronor:-).., hoppas kan man alltid göra, allt kan hända i racing, men det blir svårt för Saubers chaufförer att ta poäng med RBR, McLaren, Ferrari, Mercedes och Williams i startfältet, men som sagt var, allt kan hända, några som får tekniska problem eller åker av kan bädda för överraskningar.
Brandon Lee

skriven
#4: Williams BMW FW27

Snygg men skulle kanske varit lite mörkare blå typ Gauloise-blå men den är ändå läcker.
Tyvärr lär Marcus sitta i den långsammaste bilen även 2015

Svar: Man hade snygga lackeringar då när det var tillåtet med cigarett reklam,.kan mycket väl bli så för Marcus del, om inte Manor alias Marussia dyker upp, nästa år blir det ännu svårare för Sauber, när Haas GP blir Ferraris satellit stall.
Brandon Lee

skriven
#5: Williams BMW FW27

Hörru Brandon; går det inte att fixa så man kan svara på Ditt svar som en tråd...?
Bra blogg och kunnig bloggare!
Riktigt trevligt här! :-)

Svar: Blogg se är som den är, inte mycket att göra åt, tyvärr, det är bloggar hos tidningar som mer av typen diskussion forum.
Brandon Lee

skriven
#6: Christer Bäckstrand

Heja Marcus !

skriven
#7: Christer Bäckstrand

Och Kimi !

Svar: Vi tar båda två på en gång,.heja Marcus och Kimi;-)
Brandon Lee

skriven
#8: Williams BMW FW27

Men nu sitter min olyckskorp till granne och hävdar att en blå bil aldrig gått bra i F1 :-((

Svar: Din granne är färgblind, säg till honom att bilen egentligen är röd.
Brandon Lee

skriven
#9: Williams BMW FW27

Hahahahaha!!!
Ja det är egentligen en Dallara :-)

Svar: Japp, eller att din granne dricker för mycket,.apropå Dallara, det är dem som ska bygga ett chassi till Haas GP.
Brandon Lee

skriven
#10: La Garonne

Hallo!
Hoppas allt är bra på fredagskvällen/natten....
Angående "rak" eller vad det nu hette ?. Vad är fördelen vs nackdelen med mycket "rak" ?
Vad tror du om Mclaren.s bil i år, vem är hjärnana bakom den och är han duktig ? Jag är förvånad att dom inte varit bättre med sista tiden, dom byggde ju en super anläggning för ngr år sedan, är det kanske beroende av den som dom har tappat lite, dvs det har gått åt förmycket energi och pengar åt det bygget ??
Skål och trevlig helg !

Svar: Man strävar alltid efter att ha så mycket positiv rake som möjligt, baken går upp och fronten ner, så att framvingen hamnar så nära backen som möjligt för att maximera ground effect från down force skapat av framvingen.
Macken ser bra ut, hjärnorna bakom bilen består av ett team med bla Neweys ex närmaste man Peter P från RBR, aeroexperten som flyttade till Macken,så bilen är mer ett resultat av teamarbete än skapat av någon enstaka stjärndesigner.
Det spelar ingen roll om man har en fin anläggning om man saknar rätt personal, nu har dem rekryterat en hel del nya, hoppas att Button kan ge teamet bra feedback för att utveckla konceptet, Alonso är totalt värdelös i det området.
Brandon Lee

skriven
#11: BomanP

Önskar verkligen det skulle gå lite bättre för Sauber, i min värld är Peter Sauber en riktig racing kille som gör detta med hjärta, håller lite på Sauber i smyg, gjort alla år, synd bara att Monisha har satsat på fast cash före kvalitet och "förstört" Sauber

Svar: Samma här, Peter är en riktig racesnubbe av den gamla skolan som brinner för racing, tanten som låtsas vara stallchef borde pyssla med något annat. Sauber har en tradition att ta in nordiska förare, Kimi var där, liksom JJ Lehto och Mika Salo och nu Marcus, vi får väl hoppas på att han kan göra bra resultat hos Peter.
Brandon Lee

skriven
#12: Mika-fan

Hade dom tänkt att sjösätta denna? Med tanke på färgen och bulben i nosen(fören) :P

Svar: Det är lite tanker vibbar över nosen, kan vara bra under regniga förhållanden om man råkar ut för vattenplaning.
Brandon Lee

skriven

Kommentera inlägget här :