THE SUMMER SHUTDOWN

 
F ettans sommar uppehåll närmar sig med stormsteg, men innan dess återstår ett race på Hungaroring, en Kalle Anka bana där det är nästan omöjligt att köra om, temperaturer kring 30+ och stekande sol förväntas under lördag-söndag, med andra ord, ett race som kommer sätta  förarnas fysiska kondition på prov.
 
På grund av det ovannämnda är ett lyckat kval en förutsättning för ett lyckat race, liksom rätt tajming av depåbesöken för däcksbyte, hamnar man i trafik så är racet över angående möjligheten att nå en topp placering.
 
Precis som ifjol så har Pirelli valt bort den ultramjuka gummiblandningen, på en bana som Hungaroring i 30 gradig värme skulle ultramjuka inte ens överleva  ett helt varv, hur många varv  supermjuka, som många har valt som första alternativ kommer att orka med återstår att se.
 
Nu när förarana är lediga under några dagar, så roar journalister sig genom att intervjua de först nämnda med lite mer ovanliga frågeställningar.  Bottas fick frågan vilken förare han skulle ta med sig till en öde ö, svaret löd: Kimi, eftersom han inte säger så mycket, och la till att de kanske skulle också kunna knäcka några öl i all tystnad.
 
Hamilton roar sig med genom att lämna motsägelsefulla uttalanden om sin framtid i F1, den ena dagen kan han tänka sig att sluta efter årets säsong, nästa dag heter det att han har 5-6 år kvar som förare, inte konstigt att Vettel ser så förbryllad ut.
 
Vettel i sin tur sägs överväga ett kontrakts förslag värt 138,5 miljoner dollar från Ferrari, och sägs också ställa som ett krav att Kimi ska bli kvar som hans stallkompis. Jag för min del säger ,att det är kul när media vet saker som ingen har berättat för dem, det är faktisk så, att både Vettel och Räikkönen sköter själv sina kontraks förhandlingar utan inblandning från någon annan, och utan att ta hänsyn till vad någon annan kan tänkas förhandla om.
 
Verstappen och Ricciardo har legat i hårdträning inför pinan på Hungaroring, jag för min del undrar om inte killarna har redan tappat lite väl för mycket vätska.
 
Force India chefen funderar vidare angående namnbytet, BWT och all vätska för mina tankar till Baby Wet Tissue, dvs blöjor, My Little Pony skulle också sitta rätt så fint istället för Force India.
 
Jag fick mail av en av mina läsare, som ville rikta min uppmärksamhet till en viss kritik som hade dykt upp hos Blomman efter det, att jag hade tagit upp foliehatt beteendet hos några av Blommans lärjungar här i min blogg. 
 
Några av herrarna hade tydligen varit upprörda över förekomsten av grid girls i min blogg, liksom att jag skulle vara anonym, och sist men inte minst hur få besökare jag hade enligt deras vetande.  En herre som identifierar sig som F1 knappen i tangentbordet, nämligen T 2000 hade lyft en del av min text till blommans blogg, samt hade tydligen även kommit med ett påstående, som gick ut på att jag hade uteslutits från Annas F1 blogg hos Bladet.
 
Grid girls anlitas via model agenturer, är välbetalda, gillar sitt jobb, och tar bestämt avstånd från all kritik från hycklare som herrarna hos Blomman , och det även om herrarna i fråga skulle vara rumpnissar, eller bitterfittor, vars moral begrepp är besläktade med den svenska lagstiftningen som gör gällande ,att det är tillåtet att sälja sex, men inte att köpa, den svenska PK hycklerin i ett moment 22 nötskal.
 
Vad det gäller min anonymitet, så finns jag på bilden här ovan bland all snö, lätt att känna igen om man råkas, jag har ett namn, står alltid för vad jag skriver, något som man inte direkt kan påstå om gnällspikarna hos Blomman.  Herr T 2000 är en F1 tangent från ett tangentbord, gnällspiken Fredrik An ett ultramjuk däck enligt bilden, Williams FW 27 en gammal F1 bil, Olof Johan i sin tur är förvillande lik Marcus Ericsson osv, så frågan är vilka som är anonyma egentligen, jag eller Blommans lärjungar.
 
Apropå besökarantalet i min blogg, jag är helt nöjd med de ett par tusen sidvisningar per dag som jag har, speciellt med tanke på, att min blogg varken marknadsförs av en tidning, eller av en TV kanal som är fallet med hobby journalisten Blomqvist från SVTs drönar fabrik, och av det faktum, att jag faktiskt även har en genuin utbildning som en grund till skillnad av vissa andra.
 
Till sist den påstådda uteslutningen från Annas blogg, nu är så, att bloggaren i fråga skickade mig mail vid ett flertal tillfällen, där hon kom med önskemål, att jag åter igen skulle bli verksam hos henne, eftersom så många hade skickat mail till henne, och undrat vart jag hade tagit vägen. 
Alla hennes mail finns kvar i ett mailarkiv hos mig, så herr T2000 borde tänka sig för innan han kommer med falska anklagelser, bloggaren i fråga har ansvaret för allt som publiceras i hans blogg inklusive kommentarer, i det här fallet Blomman, så det är inte att rekommendera att man publicerar kommentarer som herr T2000 kom med, det spelar ingen roll om man raderar i efterhand, eftersom allt som dyker upp på nätet alltid finns att hitta på annat håll, där det har arkiverats i orginalutförande.
 
 
 
Dagens grid girl ger fingret till alla anonyma hycklare...
 
 
...liksom snubben som ser till att hycklare håller sig på avstånd.
 
Amen,..må herr T2000 F1 knapp, och resten av hycklar gänget hos Blomman skaffa sig ett liv istället för att sitta dygnet runt framför ett tangentbordet och skriva skit.      
 
     
        
 
      
 
    
 

Kommentarer :

#1: Ice

Brukar inte kommentera ofta, men vill bara säga tack för den bästa f1 bloggen. Vill man läsa något vettig om f1 är det här man ska vara. Keep up the good work BL.

Svar: Man tackar och bockar, om du lägger man till Ice så kan det hända att vi får se fler kommentarer från dig?
Brandon Lee

skriven
#2: Peter

Förgyller min dag som vanligt Brandon
Många nissar finns det .

Svar: Världen är full av nissar som dissar, den ena mer korkad än den andra. Ha det Peter.
Brandon Lee

skriven
#3: Lilja

Såg blomman skrev för ett tag sen att Sauber bilen var minst lika bra som mittengänget, dock så var det bristen på effekt som gjorde att dom fortfarande var långsammast. Skrattade gått när jag läste din analys om varför Saubern inte går så bra. Har dock en fråga? Hur mycket kan det skilja i effekt mot årets Ferrari motor? Tänkte förra årets Ferrari motor har ju flera års utveckling bakom. Kan ju inte vara allt för lätt att hitta massa mer effekt på en motor man redan jobbat flera år på.

Svar: Hur mycket det skiljer i effekt? På ett ungefär 80-100 hk om man räknar in hela hybridsystemet, årets Ferrari PU ligger kring 1000 hk. Saubers problem är inte så mycket bristen på effekt, utan att de inte kan få effekten i backen på ett effektivt sätt, det spelar ingen roll hur mycket effekt man har om man saknar grepp och traction,dvs, väl fungerande chassi-aero.
Brandon Lee

skriven
#4: Hjoe

Vad är dina tankar angående införandet av Halo?

Tycker det ser hemskt absurt ut. Visst att de vill ha säkrare bilar, men det måste ju se estetiskt tilltalande också. Som det ser ut på de bilder man sett är det ju förskäckligt, nog för att sluta se på F1. Sen kan man ju undra om Halo kommer införas på de lägre serierna också, inte läst ett ord om det. Hur är säkerhets tänket i dessa klasser?

Svar: Halo är ett dåligt skämt, som ingen förare vill veta av, alla har sagt att de är villiga att ta risken att köra utan den. Apropå de lägre serier, dessvärre brukar det vara så, att de tar efter vad införs i F1, Jean Todt har blivit en diktator som kör över allt och alla utan att fråga vad de andra vill.
Brandon Lee

skriven
#5: Anonym

Älskar hur du beskriver Blommans fanclub. Har länge tyckt att det är ett gäng okunniga puckon som hänger där, ofta självutnämda experter som gång på gång visar hur lite de kan..

De teorier som framförs emellanåt är fan helt otroliga, vilken fantasi.. undrar vad JB egentligen tänker när han läser deras ideer och konspirationsteorier..? 🤔

Men tack ändå till T2000, utan honom hade jag inte hittat din blogg och då hade jag varit kvar där borta med JB och Herpes :)

Svar: De har lite märkliga idéer hos Blomman ibland, det senaste var väl att det skulle delas poäng för samtliga som tar sig i mål, en gång i tiden fick bara de sex främsta poäng, inget för Blommans läsare antar jag.
Det är alltid kul med nya läsare, JB och Herpes klarar sig nog ändå;-)
Brandon Lee

skriven
#6: Elin

hmm... Jag undrar vem man skulle ta med sig till en öde ö? Tror jag skulle ta med Riccardo, tror inte man skulle ha tråkigt många sekunder :-)

Svar: Ett par dagar med Ricciardo skulle nog vara kul, men efter några fler skulle man nog strypa honom till slut;-)
Brandon Lee

skriven
#7: luz

Kommer så väl ihåg när du tog adjö av Annas blogg. Damen (som ojar sig över hur mycket hon "arbetar" för AB) höll vid tiden på och berömde sig hur 'levande' hennes blogg var.

Ja, damens blogg dog, . . . .och har inte återhämtat sig.

Som sagt, vill man läsa något tekniskt kunnigt så kommer man hit.

Vill man läsa något 'ödmjukt' tyckande kommer man hit.

Vill man läsa något 'j-ligt' roligt kommer man hit.

Och som avslutning får man en 'Stray-cat' att påminnas om att livet ändå är bra fint.

Fortsätt på samma vis BL i många år.

AJ

Svar: Det var väl ett antal som följde med hit från Bladet, dock inte PK gnällisar, de hamnade hos Blomman som tur är.
Här hos mig kan man få på pälsen eller blir struken på mothårs, allt efter behov, dock är alla Stray Cats fridlysta, eftersom de har mest klös av samtliga.

Tack för din kommentar och ride on AJ.
Brandon Lee

skriven
#8: Rickard Smedberg

Vill bara säga att jag läser din blogg för att man lär sig nya tekniska saker nästan varje inlägg. Brukar läsa Annas och Blommans f1bloggar ibland också, men det ger inget tillbaka.
En annan blogg som jag tycker är bra är Fredrik af Petersens. Känns konstigt att bilarna ska utrustas med halo nästa år, vad ska det skydda mot?

Svar: Man ska läsa hos så många som möjligt för att få en lite bredare bild av det hela, af Petersens blogg är bra, själv läser jag inte hos speciellt många, men Giorgio Piola& Matt Somerfield är bra snubbar liksom Dave Allen, Racecar Engineering har bra artiklar osv, sedan finns det mängder av okunniga pajaser hos bla Autosport, Sky osv.
Halo ska väl i första hand skydda Jean Todts självkänsla och hans diktatur fasoner.

Ha det gött Rickard.
Brandon Lee

skriven
#9: Classe P

Jag såg sammandraget på tv10 en gång och fick då ta del av Janne och Ejes vida kunskap. När en förare fick meddelandet över team radio "you are in the window, do the opposite to [någon förare]" började de spekulera i vad detta kryptiska meddelande kunde ha för betydelse. De kom fram till att det troligen handlade om något med pit boards och hur man försvarar sig vid omkörningar. Om den bakom dyker på insidan så ska man göra the opposite och försvara på utsidan. Har inte brytt mig om att en kika in på Blommans blogg efter detta.

Halo är väl till för att skydda förares huvud mot hjullastare och stängsel på ovalbanor. Mot titanfjädrar som i Massas fall kommer det göra föga nytta. Hoppas jag kan vänja mig vid utseendet hyfsat smärtfritt.

Svar: Jag föredrar ex F1 förare och F1 ingenjörer som bisittare för TV snubbarna så att det blir lite ordning på det hela, tyvärr är båda kategorier en bristvara i Sverige, det enda Blomman pratar om är under och överstyrning, dock utan att begripa om det har att göra med bilens set up eller förarens körstil.
Halo är en eftergift för all tjat från Bianchis familj till Jean Todt, en PK gest som saknar praktisk betydelse, eller Todts sätt att tvinga stallen välja mellan pest och kolera, mellan halo och shield,.livet är farligt, man kan ju dö.
Brandon Lee

skriven
#10: John

Tjena BL.
Läste häromdagen att Halo kan bli verklighet till 2018, även fast alla tillfrågade team förutom just Ferrari motsäger sig det. Är Ferrari rädda för att stöta sig med sin gamla team-boss Jean Todt, eller har dom bara otur när dom tänker (dumma i huvudet), när dom inte fattar att det är precis sånt vi åskådare inte vill se i F1.
Vad tror du, får vi se eländet i F1 cirkusen nästa år?
John

Svar: Jag vet inte riktigt hur de tänker hos Ferrari, ingen av deras förare gillar varken halo eller shield, men det är typiskt för F1, att man struntar vad förarna tycker och böjer sig för PK maffians påtryckningar. Det blir intressant att se vad som händer när halo går sönder, och splittras till knivvassa kolfiber flisor som med lätthet kan tränga in i förarens kropp, jag skulle inte vilja ha skiten runt mitt huvud-hals- om bilen slår runt och halo havererar. Någon form av "hålla hand" hysteri kommer det att dyka upp i F1, dock inte i vanlig vardagstrafik, där det händer lite då och då att ett hjul lossnar och flyger in genom vindrutan,.och det utan att det sedan monteras galler framför vindrutan på samtliga vägbilar. Ha det fint John.
Brandon Lee

skriven
#11: Nico

Anonymitet... väldigt lamt - särskilt när man hittar på saker och sprider skit om andra.

Jag uppskattar avkokad fakta och likaväl en tydligt uttalad "personlig åsikt/tanke" som man kan diskutera kring.
Kikade in på AB förut men det är lika kass som alltid. Men mest underhållande är den aldrig sinande ME-entusiasmen och ursäkterna hos Viasat. JB's blogg har jag aldrig ens kollat på då han ... näe har man inget snällt att säga så ska man inget säga.

Nåväl, det där är bara käbbel!

Ungern, ett till lopp som är över på lördag efter kvalet. Läser väl om resultatet senare.

Keep stirrin' it up!

//Nico

Svar: Det är rätt så patetisk när anonyma troll kallar alla andra för troll utan att sedan våga stå för vad de har skrivit, jävligt patetiska slappkukar helt utan stake.
Det finns mycket "svåger politik" i konstellationen Viasat-Blomman-Eje-Marcus, det krävs ju en hel del bullshit, för att folk ska pröjsa 400 spänn per månad som hamnar i Viasat kassakista.

Ungerns GP är ingen höjdare ur racing synpunkt, men en rätt så kul "happening" allt som allt, det är rätt så skönt att ligga och jäsa i ett badhus och läppja lite kall öl;-)

Jag ska fortsätta med att spotta i grytan för att se om någon tar det personligt,..ha det bra Nico.
Brandon Lee

skriven
#12: ThomasF

Roligt med allt nytt kunnigt folk som skriver här.Minns JB när han kommenterade "Robot Wars" tror jag det hette?Har för mig han lät som en discjockey o drev upp stämningen.Man säger att en "bra säljare kan sälja allt",men det stämmer kanske inte den här gången.Nivån på denna bloggen ligger ju några nivåer upp.Några som klagar på googlade bilder här måste ju försöka se helheten.Med såhär mkt teknikkunnande samt info om politik i sporten måste det ju till lite show oxå.Kör hårt Brandon!//Thomas

Svar: JB har även kommenterat backhoppning,.jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv som jag gjorde då;-) JB försöker sälja Mackan till sina läsare för att hålla sin blogg flytande, eftersom den i stort sätt står och faller med Marcus. Googlade bilder är ett måste, jag har ingen som helst lust att kasta bort min tid på att fota, redigera, flytta bilder till datorn och vidare till bloggen, det händer att jag ibland använder egna bilder, men enbart då om de redan existerar och passar att användas i bloggen.Jag kör alltid hårt, och det ska du göra med Thomas.
Brandon Lee

skriven
#13: Jussi

Blomman kör sin mackan/sauber probaganda på sin blogg likt bagdad bob

{Keep up the good work}

Svar: Blomman och Bagdad Bob rimmar;-)
Brandon Lee

skriven
#14: Magnus Blomqvist

Problemet med JB är att han inte kan hålla sig till det han är anställd att göra. Nämligen kommentera F1 lopp. Vilket han faktiskt klarar av. Eje och Rikard skall stå för kompetensen och JB leda programmet och verka ungefär som Ola Renström gör vid fotbollssändnigar inom samma koncern. När han sen inte kan hålla fingrarna borta från syltburken utan ger sig ut och bloggar och poddar med helt egna hemmagjorda teorier och analyser utan någon som helst teknisk kunskap så blir det total pannkaka av alltihop. Jag skriver själv om musik på Sveriges största blogg om melodiös rock trots att jag inte är någon expert. Men jag är väldigt noga med att aldrig komma med dessa hemmagjorda teorier eller oriktiga fakta. För mina läsare skulle precis som jag i JBs fall direkt reagera och undra vad fan jag dillar om. Om Viasat och Teknikens värld bara kunde göra en enkel googling så skulle de få upp t.ex BBC 5 s utmärkta program Chequered Flag som är mil bättre än JBs skämtpod. Det är synd att vi inte får följa tugget i garaget i just en sådan pod men är glad för att bloggen iallafall lever kvar. Ha det gott.

Svar: JB slutade med sina försäsong förutsägelser när han upptäckte, att det inte hjälper alls om man står vid ban kanten när årets första tester körs i Barcelona, om man inte begriper något av det som man ser. Jag har också kommit med synpunkter om vilka stall och vilka förare kommer prestera bra när säsongen drar igång, skillnaden är att jag mycket sällan eller aldrig har fel på mina spådomar, grejen är att man ska begripa sig på det man ser ,och kan dra de rätta slutsatserna av det.
Det spelar ingen roll vad man skriver om man struntar i att förse sig med fakta och de grundläggande kunskaper som är nödvändiga att ha i ämnet man tar upp, jag har också skrivit en hel del musikrelaterad med egen erfarenhet, och de nödvändiga kontakterna inom musikkretsar som grund för att kunna leverera någorlunda vettiga texter.

Apropå melodiös rock, jag har nog prövat det mesta inom rock genren, allt från tre ackord punk till Apocalyptica inspirerad finlir, och tycker att det var festligt när Alexi och Roope från Children Of Bodom spelade Vivaldis fyra årstider bara för att visa vad de kan, vore intressant att läsa vad du skriver.

Om jag skulle göra pod med Micke och Jonas, så skulle det nog väcka ett ramaskri bland alla Sveriges PK muppar, vi är inte det minsta rumsrena och säger precis det som vi tänker, inte så populärt bland diverse hycklare. Ha det gött Magnus.
Brandon Lee

skriven
#15: Patrik Jansson

Hej Brandon,

Som alltid lika kul att läsa det du skriver :) och ja tyvärr är det väl så att en del människor verkar inte förstå hur man ska bete sig och gömmer sig bakom anonymitet :(! Har faktiskt inte läst Blommans blogg får väl ta en titt :)! angående Annas Blogg gör hon väl ett ok jobb men tyvärr inte så många följare där den dog nog när du lämnade !
Litet intressant att media vet en massa men är väl så att dom spekulerar och skriver fast dom inte vet :). Vi får väl se vad som händer men hoppas ju att Kimi blir kvar och att Bottas får förlängt kontrakt med Mercedes.
Ha det Brandon .

Svar: Tja, det finns tyvärr en hel del människor som vill lufta sina åsikter utan att sedan våga stå för vad de skriver. Blommans blogg är väl ok så länge man inte har något behov av att lära sig något av det tekniska, men i första hand är hans blogg en samlingspunkt för Marcus fans, inget illa med det, dock blir kommentarerna därefter, dvs något enformiga. Anna gör ett bra jobb med tanke på hur lite AB ledningen bryr sig om hennes motorintresse, så funkar det hos kvällstidningar.
Apropå Kimi och Valtteri, vi kan väl säga så här,.varken hos Mercedes eller hos Ferrari finns det något helst intresse för att byta ut några av sina nuvarande förare mot några nya;-)

Ha det fint Patrik.
Brandon Lee

skriven
#16: Anonym

Marcus e kass

skriven
#17: Anonym

Anonymus
Till anonym 16-Tömde du hela ordförrådet?Nä,ursäkta,nu ska vi vara snälla.

skriven
#18: Thomas Svensson

Tackar för en bra blogg på rätt nivå - tackar också T2000 för hjälpen hit

Svar: T2000 alias tangent F1 har gjort sitt, vi tackar och bockar,.du är välkommen Thomas.
Brandon Lee

skriven
#19: Anonym

Brukar kika in här då o då för de tekniska analyserna som är på en bra nivå.
Men Brandon......ditt privata är ju på en 15-årings nivå.

Svar: En till PK människa utan liv,.ta och försök leva lite istället, spänn av och go with the flow och bekymra dig inte om hur jag lever, var och en lever som han/hon vill.
Brandon Lee

skriven
#20: Anonym

Till anonym 17 .. haha fan va rolig du e , jag så trött på Marcus körande. Vill bara säga att jag tror efter 3 år så kör jag bättre än han i samma bil .

skriven
#21: Anonym

Brandon!! Kan för klara för att varför e Marcus e kass ,han kör som ett barn och dessutom så ser han för snäll ut sorry dummer inte nån efter utseende men kör stilen e för snäll ..

skriven
#22: Jonatan

Va tror du om Kubicas chanser med en plats nästa år? Nu får han ju tom testa årets bil i Ungern.
Hade blivit glatt överraskad om han kniper en plats. Även på 80% av sin kapacitet så slår han många av fjunisarna på fingrarna.

Svar: Svårt att säga, några testkörningar berättar inte hela sanningen, det är möjligt att han skulle klara av en hel säsong, men visst vore det kanon att få tillbaks Kubica, han är en riktig racer.
Brandon Lee

skriven
#23: Daniel Almquist

Vad är det tänkt att ska skydda mot? Inte en chans att det hade förhindrat Bianchis död eller ännu mindre Massas huvudskada 2009. Den måste ju ha någon funktion, det kan ju inte bara vara i propagandasyfte.

Svar: Det som jag har funderat på är vad som skulle kunna inträffa om man slår runt med bilen och bilen fattar eld, hur ska man då kunna ta sig ut ur bilen snabbt nog?
Brandon Lee

skriven
#24: Ture

Vilken patetisk jäkla människa du är. Den här bloggen är den största smörja jag har läst där du glorifierar dig själv som någon allvetandes övermänniska.
Första och förhoppningsvis den sista gången jag läser något som du lyckats publicera på nätet.

Svar: Ta och skit ner dig lille rumpnisse, det här är garanterad sista gången som ett imbecill kräldjur som du får chansen att plöja ner din skit här.
Brandon Lee

skriven
#25: Anonym

Anonymus.
Till Ture den Sure.Detta är första gången jag läser något du skrivit och förhoppningsvis den sista.

skriven
#26: zeenkert

Tillbaks en aning . . . men blir nog lite slapp till.
Men man undrar ju nu om hur det står till
med både folk och fä.

Det finns 2 sätt att leva livet (nja kanske några fler alternativ)
Men i grund och botten, två.
PÅ eller AV.
PÅ är positivt och livsbejakande.
AV är negativt och destruktivt.

Människor som är PÅ har roligt.
Njuter av det som finns i deras liv.
Och dom får massor bara för att dom är PÅ.
För människor som är PÅ drar till sig
sin gelikar.
Jag har träffat många människor som är PÅ
på min semester.
B.l.a har jag puttat igång en Ferrari.
Han var skitnöjd med sin begagnade Ferrari.
- Den är underbar att köra, jag är så nöjd med köpet, sa han.
Så att startmotorn inte funkade, sket han i.

Ciao

Svar: Man lever eller sitter bara av tiden, upp till var och en att välja. allt är av eller på inklusive en begagnad Ferrari, du var på Ferrarin när du puttade igång den;-)
Brandon Lee

skriven
#27: Svenn

Hade varit gott att få vara tredje hjulet och åka med Bottas o Kimi till ön. Inga oövertänkta meningar och korta sakliga svar, tror jag, härligt. Tror inte att jag har läst så många negativa kommentarer i denna blogg på flera år, trist.
Keep it up, stand tall Brandon!

Svar: Jag skulle inte heller tacka nej till den dynamiska duon, sitta och knäcka några bärs och lyssna på tystnaden;-) Det är tråkigt när folk med svajig självkänsla vill avreagera sig i min blogg, det finns bättre passande ställen för det om man vill skriva av sig, tex väggarna i en allmän toalett. Ha det Svenn.
Brandon Lee

skriven
#28: Anonym

Hallå

skriven
#29: DaNKaN

Ja Blommans blogg är ju lagom partisk...
Var snäll och påpekade att jag inte tror att Mackan kör F1 nästa år, plockades bort.
Kommenterade på ett annat ställe där dom klagade på Wehleins fans att det faktiskt står 4-4 i inbördes möten om man räknar utan första två racen då WEH inte körde och att Gio kört bäst i Sauber i år. Bort plockat :D

jävla lallare....

Svar: Tja, en del där borta skådar sin navel, andra F1 ur en gul-blå perspektiv som ibland blir lite väl överdriven,.nationalismen är roten till det onda sägs det, kan mycket väl stämma.Det krävs inte mycket att bli bort plockat hos Blomman, den bloggen drivs enligt principen: Du får tycka precis som du vill så länge du tycker som alla andra. Ha det Danne.
Brandon Lee

skriven
#30: DaNKaN

Någon som vet bra alternativ till Viasat om man vill se F1 i bra kvalitet?

Svar: Jag brukar kika på tyska sändningar.
Brandon Lee

skriven

Kommentera inlägget här :